SİVASSPOR neden böyle.....
Hangi olaydan başlasam bilmiyorum.Olumlu bakmak istiyorum ama,olumsuzlukları da dile getirmem lazım.Benim açımdan en önemli eksik internette ürün satış eksikliği.Yıllardır ben ve sizler burada bu konuda defalarca yazı yazmamıza rağmen ne oluyorsa bir türlü netten ürün satışı olmuyor.Bizden daha gerilerde olan takımların bile netten satışları vat bizim yok.Bu da bizim gibi bir kulübe hiç mi hiç yakışmıyor.Biz böyle mi büyük takım olacağız.
Futbol şube sorumlumuz var mı varsa bu zat ne zaman bir açıklama yapar.Herşeyi Rıza Hoca nın sırtına atmışlar kulüple ilgili açıklamaları bile Rıza Hoca ya yaptırıyorlar.Taraftar olarak transfer konusunda burada müneccim olduk be.Sağolsun araştırmacı arkadaşlar var da onlardan bilgi alabiliyoruz.Kardeşim bir kulüp sözcüsü olur haftalık olayları de,transferleri değerlendirir.Taraftar olarak resimlerden öğreniyoruz topçunun bize gelip gelmediğini.Bu olaylar SİVASSPOR a yakışmıyor.
Forma olayı da başlı başına sorun.2 sezondur eski formaları giyiyoruz.Bizim kendi aramızda bile bazı arkadaşlar tasarım yapabiliyor.Gerekirse bu arkadaşlardan yardım alabilir kulüp.
Eğer büyük kulüp olmak istiyorsak bu basit olayları artık aşmalıyız.
|