Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eneramo Eskisehirde
Alt 05.08.2012, 00:00   #51
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Eneramo Eskisehirde

eğer mesele paraysa birazdaha para verılıp takımda kalmalıydı ne oldugunu bıldıgımız bır futbolcuydu gecen sezonda cok iş yaptı her zaman boyle futbolcu bızım takıma lazım
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.08.2012, 00:47   #52
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

bizim takımımızı beğenmeyip istemeye adamın burda ah vah deyip üzüntüsünü çekemeyiz defolsun gitsin adam biz istememiş ne diye üzülcez gitti diye
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.08.2012, 01:12   #53
Casanova Rasit
Tecrübeli Yiğido

Casanova Rasit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

149 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 Casanova Rasit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya olmaz ya!

Bu nasil bir is???

Herkez oyuncu aliyor biz halen bir iyi kötü bir forvet alamadik!

Sonra da bari kizmasinlar taraftara neden stada gelmiyor diye...

iki forvet alsak belki de ilk 4e oynuyacaz...

ama simdi gol bile atamiyoruz... yazik...........

forvetsiz bir takim ispanya degilse en fazla 15. olur bu ligde....

hepimize gecmis olsun...
Alt 05.08.2012, 01:31   #54
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

yerini doldurabilecek isimler yani ndoaussel ve aneke'yi elimizden kacirdik...
Alt 05.08.2012, 02:25   #55
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

TÜZÜN ENERAMO VE TUNCAY HABERLERİNİ YALANLADI
05.08.2012

"Eneramo Es Es’te, Tuncay gündemde" haberine yalanlama geldi.
Dün internet sitesinde çıkan "Eneramo Es Es’te, Tuncay gündemde" başlıklı haberde Eneramo’nun Acıbadem hastanesinde sağlık kontrolundan geçerek anlaştığı ve gündemde Tuncay Şanlı’nın da olduğu haberlerine Eskişehirspor’dan yalanlama geldi.

Eskişehirspor sportif direktörü Zafer Tüzün "Eneramo gündemimizde. Ancak anlaşma falan yok. Bu haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.Kaynak:ESKİŞEHİRGÜNDEM.CO M.................Haberi yalanlayan Eskişehir Spor Direktörü Zafer TÜZÜN;Başka söze gerek var mı;Adam Enaramo ile görüşüldüğünü doğruluyor ama açıkca da şu anda anlaşma olmadığını söylüyor...Tilkinin Dönüp dolaşıp geleceği yer Kürkçü Dükkanı;Enaramo ya geçen yıl sivasspordan aldığı 1milyon 100 bin euroyu veren şimdiye kadar çıkmamış....Şu andaki durum Enaramo'nun ancak ücretinde indirim yaparsa başka bir kulübe transfer olacağı.....Bakalım Enaramo ya sivasspor taraftarı ve sivasspor kadar değer veren kulüp çıkacak mı;hep birlikte göreceğiz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2012, 03:19   #56
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor bir eneramoyu arayacak kadar düşmedi ama yönetimin acil yerini doldurması lazım yoksa kümeye oynarız açık ve net!!
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı PETKOVİC'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2012, 09:21   #57
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***adam tonlarca gol kacırdı üstelik bizdede oynamak istemiyor halen peşinde konuşuyoruz tartışiyoruz.mehmet battal ve hasan kabze bu ikisini yöneticilerimiz almayı çalışırlarsa cok iyi olur derim.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2012, 11:39   #58
gara
Yeni Yiğido

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eneramo sivassporun düşmemesinde 2.sezonda yukarda ligi bitirmesinde çok büyük katkısı var belki öyle ahım şahım golcü değil fakat sivassporun olmazsa olmazıydı eskişehire hayırlı olsun ben çok başarılı olacağını sanmıyorum kimse sivasspor taraftarı gibi 10 15 hafta eneramonun oynamasını beklemez şimdi sivassporda misilleme yapıp batuhanı alırsa şaşırmam bu yönetim benim sabrımı iyice taşırdı şimdiye kadar yaptıkları iyiliklere karşılık destek veriyordum artık bu yönetimin sivasspora hayrı olacağını sanmıyorum sivas forvet morvet alamaz anca nezaman alır gol atamadan 4-0 5-0 6-0 yenilince sivasspor ilkyarı sonunda ligin dibine demir atınca yumurta kapıya dayanınca rıza hoca kalırsa eger civek civek dünyayı arar normalde 500 bin $ alacağımız adamlara 2 milyon€ bayılır anca ozaman alırız oda belki şu çadlıya 100 bin € fazla verip işi bitirebilirlerdi 3 yıl önce omotoyossiyide öyle almadık ligde zor kaldık bir sözümde rıza hocaya tmm yönetim acemi pinti kılı kırk yarıyor iş bitiremiyor çingene pazarlığı yapıyor koca dünyada forvetmi kalmadıki kafanızda hermevkiye göre onlarca oyuncu portvöyü olması gerekmezmi ?naddüsel olmaz da baskası olur desene üzüm üzüme baka baka kararır
bence takımın %50 siydi
gara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda gara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2012, 11:54   #59
Çılgınlar58
Yeni Yiğido

Çılgınlar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Çılgınlar58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar öncelikle eneramo transferine gelince sivası istemeyini ben hiç istemem bu eses bursa trabzonla kimle anlaşırsa anlaşsın tek düşüncem şu olur kurtulduk derim evet defans oyuncularını yoruyordu ama ne kadar faydalı olduysa da kaçırdığı goller de vardı maç kaçırdığımız anlarda vardı eneramo konusunu kapatalım ben sayfamızda fazla yorum yapan birisi değilim nedeni ise şu sivasspor denince benim kalp krizi geçirme riskim var hiç birşeyi sivasspor kadar sevmedim... gelelim transfere işte bu konu canımı çok sıkıyor bir kötü kasımpaşa kadar olamadık tamam paramız kısıtlı ama kardeşim sivasspor şampiyonluğa oynadığı senede cebine giren para hiç bir takımın cebine girmemişti eeee o sene de transfer yapılmadı adam gibi ucuz ucuz oyuncu alındı o zamanda mı para yoktu... ve gelelim bugüne bugünde paramız kısıtlı bütçeye uygun oyuncu almamız gerek diyorsunuz ben arkadaş dışarıdan oyuncu istemiyorum transfer yapmayın bizim bir alt yapımız var değilmi bu alt yapımız 3 sezon önce şampiyon oldu sonraki sezon 2nci oldu geçen sezon 2nci oldu arkadaş bu alt yapı galatasaray fenerbahçe beşiktaş trabzon hatta hatta bursaspor gibi takımların alt yapılarını geride bırakıp ilk3 de hatta ilk 2 de bitirmiş bir alt yapı arkadaşım çıkartın 10 tane oyuncu bunların arasında en az 5 6 tane rahat takıma uyum sağlayacak oyuncular var neden bir ziya bir hayrettin var bu takımda sivaslı olarak transfer istemiyorum arkadaşlar ben alt yapıdan alalım gerçekden takımda çok güzel oyuncular var değerlendirelim en azından isimlerini duyurabilmek için arslanlar gibi oynarlar hatırlarmısınız erciyes takımı 16 ile 20 yaş arasında oyuncuları çıkarmıştı karşımıza 2-1 yenmiştik adamlar arslanlar gibi oynamıştı işte demek istediğim örnek bu formda ki futbol oynayan bir arkadaşımda olsa en azından adını duyurmak için koşar koşar koşar alın alt yapıdan oyuncu zarar etmeyiz tam tersi kar ederiz 5 maç güzel oynasa en azından 2nci lig takımları peşine düşer kiralanır ve 1 yıl sonra iyi iş yapar ben transfer istemiyorum sivaslı futbolcu istiyorum madem transfer yapamıyoruz neden çıkartmıyosunuz alt yapıdan bakın bursaspor kaçtane çıkardı son çıkarttığı oyuncu sayısı 8 oldu alt yapı oyuncuları bunlar lütfen yönetimden ricam alt yapıdan alın bari transfer yapılmayacaksa alt yapıdan çıkartın bunu da yapmıyorsunuz bu sene işimiz gerçekden çok zor ALLAH yardımcısı olsun bu takımın yazdıklarımda her hangi bir kusur varsa özür dilerim arkadaşlar.....
Çılgınlar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Çılgınlar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2012, 12:17   #60
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
***adam tonlarca gol kacırdı üstelik bizdede oynamak istemiyor halen peşinde konuşuyoruz tartışiyoruz.mehmet battal ve hasan kabze bu ikisini yöneticilerimiz almayı çalışırlarsa cok iyi olur derim.
bu konusulan konu futbol..senın bılmedıgın anlaşılıyor..en ıyısı sen konusma..bıze onun bunun kullanılmıs 3 ncu sınıf topçusu lazım degıl.enaramo evet sıvasta oynamayı ıstemedı ama adam haklı.hayatında ılk defa KAR görmus ne yapsın adam ?
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
eneramo, eskisehirde, eskişehirde