abdulkadir ozgen direk 11 oynayabilecek kalitede en az 10 gol atacak kapasitede
Ben bu sezon kalede Milan Borjan' ı göreceğimizi sanıyorum çünkü geçen sezon Vaslui' yle birlikte Romanya Ligi' nde şampiyon oldular ve Borjan orada 1. kaleci olarak görev yapıyordu... Bu yüzden Borjan formunu yakalarsa kalede sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum...
Bir de bu sene ben Pedriel' den çıkış bekliyorum ama Tokat maçın da gördüm ki Pedriel istikrarını sürdürüyor.. Kaçırmaya devam ediyor artık Pedriel her kaçırdığın da gülüyorum...
gerçekten şimdi harika oldu.kanada hangi adamları koyacaksınız, en uça hangi adamları koyacaksınız. çık işin işinden çıkabilirsen...
geride; milan cerny,erman kılıç, aatıf chahechouhe,kamil grosicki
en uçta; michael eneramo,ricardo pedriel, abdülkadir özgen, roman bednar
hangi anadolu takımında şu hücum gücü var.(belki ibb denebilir,onlardada bu zenginlik yok) kesinlikle mükemmel oldu.acaba soruya yalnızca anadolu takımları değilde türkiyede hangi takımda bu zenginlik varmı demeliydim
kimi yedek oturtacaz bakalım. allah kolaylık versin rıza hocam...
EY YARABBİM SEN AKLIMA MUKAYYET OL...2 GÜN ÖNCE TAKIM DÜŞÜYODU UMUT YOKTU YANDI BİTTİ KÜL OLDUYDU ... YÖNETİM BECERİKSİZDİ BAŞKAN İSTİFAYDI ŞUYDU BUYDU ŞİMDİ DE MUTLULUKTAN UÇUYOZ UÇARKEN DE TAKIM YAPAMIYOZ SEN BUGÜNLERİ HER DAİM YAŞAT YARABBİM
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı asabibaba'a Teşekkür Ediyor...
Bence Kadir ortasahada tek olmaz yanına ya Alican ya Doğa en son Nas olmalı.Yani ortasahada Grosicki-Cerny değişimli oynamalı.
------------------------korcan---------------
uğur-------navratil-----rajnoch-------ziya
----------kadir-------alican(doğa-nas)----
grosicki--------atıf------------------erman
---------------eneramo----------