Teknik direktörlerin bir lafı vardır ve hesapları da bunun üzerinedir; Sezon başı takımın rayına oturması ve istenen düzeye gelmesi için 5 ya da 6 hafta gereklidir.
Gerçi Rıza hoca bu süreyi 3 hafta olarak belirlemiş ama genel kanı 5-6 haftadır.
Bu süre içinde takımın oynadığı futbola değil, alınacak puanlara bakmalıyız.
Taraftar olarak en nefret ettiğimiz bir takımı hem de deplasmanda yeniyoruz, bayramlarını zehir ediyoruz, daha ne istiyorsunuz...
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
2010-2011 :25 maç 7 Gol 5 asist
2011-2012 :29 maç 9 Gol 4 asist
Bugün :1 gol ve kalemizde çizgiden çıkardıgı bir top..
Ayrıca bu gollerden daha önemli olanı sahada verilen görevi terinin son damlasına kadar yapmaya çalışması.. Attıklarıyla kaçırdıklarıyla emek sahada emek vermesi!
Pedriel'e laf söyleyenlerin biraz yüzü kızarıyo mu acaba?
kardeş az bile yazmışsın. defanstan gelen topları düzgün indirmesi ama yanındakilerin o topları alamaması, rakip hücumdayken defansa yaptığı artı katkıları da eklemek bence gerekli.
__________________ ölene dek sadece KIRMIZI - BEYAZ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı berduh'a Teşekkür Ediyor...
Gençlerbirliğine 7-1 yenildiğimiz maçtan sonra yazdığım mesaj;
Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı
Kimse merak etmesin.Bu takım Eneramo ve Bednarın hazır hale gelmesinden sonra en az geçen yıl ki seviyeye gelecektir.
Evet 7-1 üzücü bir skor bende görünce çok şaşırdım.Ama bunu futbolcuların ciddiyetsizliğine ve Rıza hocanın farklı birşeyler denemiş olabileceğine bağlıyorum.Gaziantep karşısında çok farklı bir Sivasspor izleyeceğimizden eminim.İki üç hafta sonra Eneramonunda takıma katılmasıyla iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum.Bu takımın ölüsü ilk 10'a girer...
Buda Gaziantep maçı başlığı altında yazdığım mesaj;
Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı
Gaziantep'de Cenk Tosun ve Murat Ceylan sakat.Ekrem Dağ'ın durumu belli değil.Popov kadro dışı.
Geçen yıl ki kadrosundan Dany,Sapara ve Emre Güngör ayrıldı.
Sezonun ilk maçı olmasından ve Antep'in kendi evinde olmasından dolayı ilk başlarda yükleneceklerdir.İlk 15-20 dakikayı sakin ve akıllıca oynayarak kazasız belasız atlatırsak ilerleyen zamanda işimiz daha kolay olur.Ben dengeli bir oyunla en az bereberlik alacağımızı düşünüyorum.
Sivasspor'u tanıyan bilen insan takımın ne kadar potansiyeli olduğunu bilir.Çok ilginç şeyler olmadığı sürece Sivasspor'un düşme potasına yaklaşacağını dahi düşünmek Sivasspor'un potansiyelini bilmemekten kaynaklanıyor.
Evet çok iyi futbol oynamadık.Yalnız şöyle birşey varki zaten Sivasspor son 3 yıldır deplasmanlarda bir iki maç dışında iyi oynamıyor.Tabi bu takımın hazır olmadığı gerçeğini görmemezlikten gelmemize neden olmamalı.Rıza hoca eğer elindeki kadroyu kullanmasını bilirse bence çok çok iyi bir sezon geçirebiliriz.Takımda ön libero dışındaki pozisyonlarda rahatlıkla rotasyon yapabilir.Örneğin Grosicki hiçbir katkı yapmıyorsa geç bakalım sen yedeğe gel Aatıf sen oyna derse tüm futbolcular ayağını denk alır ve rekabet oluşur.Buda bizi daha ileriye taşır.Yönetim bir akıllılık ederde Ceyhun Gülselam'ı alırsa o boyla ortasahadaki tüm hava toplarını alırız.Buda bizi bir çok maçta üstün kılar ve tek sıkıntılı bölgemizi böylece rahatlatmış oluruz.Özet olarak herşey yolunda giderse Sivasspor 7. hafta Türkiye'nin Barcelonası olabilir.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
maçın en iyisi.enaramo, suarez,korcan azda olsa doga
en kötüsü. kamil, ziya, ugur,
ilk yarıda kötüydukikinci yarıda daha iyiydik
rıza hocanın oyuna hamlesi. enaramo degişikligi hariç iyiydi
Iyi defans yaptik tezine katilmiyorum.
Antep 5 gol atabilirdi. Bunlardan ikisini saymamak lazim cünkü organize bir gol girisimi degildi. Birisi uzaktan suttu Korcan kurtardi digeri korner kösesi civari bir yerden adam orta yapayim derken top tehlike bir bicimde kaleye yöneldi.
Ama 3 tane net gol pozisyonuna girdiler
1- Ibricic, ara pasi ile bombos kaldi diregi nisanladi.
2- Ibricic, ceza sahasi icinde top geriye cikartildi. Penalti noktasinin 2 metre gerisinde Ibricic topla bulustu, topu kaleye gönderdi ve Petriel topu cizgiden cikartti.
3- Ikinci yarnin basi ara pasinda Muhammet, Korcan ile karsi karsiya kaldi, Korcan topu kornere celdi.
Eger Antep öne gecseydi bu mac ne olurdu bilmiyoruz...
O yüzden bir mac sonrasi net ifadeler kullanmak yanlis
Söyle bir 5 hafta bekleyelim ondan sonra genel yorum yapalim derim ben..
Simdilik sadece mac hakkinda yorum yapmak bence daha mantikli.