Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 18.12.2005, 13:37   #41
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

yurt dışından oyuncu transferinin ortalama yaşı AVRUPADA 8-10 yaşa kadar düştü...

R.Madrid-Barcelona-M.United-Arsenal-Lyon ve adını burada sayamadığım bir çok Avrupanın önde gelen kluplerinin menecerleri Özellikle Güney Amerika ve Afrika ülkelerinde, mahalle aralarından yetenekli ÇOCUKLARI toplamaya başladılar. 8-10 yaşındaki bu çocuklar aileleri ile birlikte alınıyor ve avrupadaki kendi kluplerinin denetiminde okutuluyor ve futbol okullarına kayıt ettiriliyorlar..gelişme gösterenler elde tutuluyor...gelişme gösteremeyenlerde posası çıktıktan sonra geri gönderiliyorlarmış... Hatta FİFA bu çocukların ruhsal gelişimleri etkilendiği için bu uygulamaya engel olmak için bir dizi önlemler hazırlamaya bile başlamış..

Bunları neden yazdım.. Dışarıdan Kaliteli ve ucuz futbolcu bulmak öyle kolay bir iş değil.. Burada görüyorum o gitsin bu gelsin tarzında bir çok yorum yapılıyor..

hatta Anderson bile tartışılıyor.. Ben İddia ediyorum Anderson Sivassporun Alabileceği (parasına göre) en iyi golcülerden biridir.. O giderse daha iyisinin gelmesi cok zor.. Hayrettinin kalitesini hiç tartışmıyorum bile...

Her ikisininde gönderilmemesini illaki gideceklersede en azından birer sezon daha sivasa hizmet ettikten sonra gitmelerini istiyorum..

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.12.2005, 13:44   #42
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben andersonun gitmesinden yanayım.onun yerine çok iyi bir forvet alınmalı.
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.12.2005, 13:45   #43
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
yurt dışından oyuncu transferinin ortalama yaşı AVRUPADA 8-10 yaşa kadar düştü...

R.Madrid-Barcelona-M.United-Arsenal-Lyon ve adını burada sayamadığım bir çok Avrupanın önde gelen kluplerinin menecerleri Özellikle Güney Amerika ve Afrika ülkelerinde, mahalle aralarından yetenekli ÇOCUKLARI toplamaya başladılar. 8-10 yaşındaki bu çocuklar aileleri ile birlikte alınıyor ve avrupadaki kendi kluplerinin denetiminde okutuluyor ve futbol okullarına kayıt ettiriliyorlar..gelişme gösterenler elde tutuluyor...gelişme gösteremeyenlerde posası çıktıktan sonra geri gönderiliyorlarmış... Hatta FİFA bu çocukların ruhsal gelişimleri etkilendiği için bu uygulamaya engel olmak için bir dizi önlemler hazırlamaya bile başlamış..

Bunları neden yazdım.. Dışarıdan Kaliteli ve ucuz futbolcu bulmak öyle kolay bir iş değil.. Burada görüyorum o gitsin bu gelsin tarzında bir çok yorum yapılıyor..

hatta Anderson bile tartışılıyor.. Ben İddia ediyorum Anderson Sivassporun Alabileceği (parasına göre) en iyi golcülerden biridir.. O giderse daha iyisinin gelmesi cok zor.. Hayrettinin kalitesini hiç tartışmıyorum bile...

Her ikisininde gönderilmemesini illaki gideceklersede en azından birer sezon daha sivasa hizmet ettikten sonra gitmelerini istiyorum..
evet abi çok haklısın!!!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.12.2005, 16:20   #44
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1333 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Anderson hem sempatik hemde çok değerli bir futbolcumuz....Onun oynamadığı maçlarda Sivasspor onun eksikliğini çok hissetti...İnşallah onun için ve Sivasspor için hayırlısı olur....O gerçekten Avrupanın büyük kulüplerinde oynamayı hakediyor...Ama onun yerini dolduracak kaliteli bir santrafor bulmamız lazım ara transferde....

YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN ANDERSON....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.12.2005, 16:24   #45
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Anderson hem sempatik hemde çok değerli bir futbolcumuz....Onun oynamadığı maçlarda Sivasspor onun eksikliğini çok hissetti...İnşallah onun için ve Sivasspor için hayırlısı olur....O gerçekten Avrupanın büyük kulüplerinde oynamayı hakediyor...Ama onun yerini dolduracak kaliteli bir santrafor bulmamız lazım ara transferde....

YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN ANDERSON....

evet çok haklısın Serhat abi ..sivassporumuz arasa bulamaz onu gibi bi forweti!!!!
Alt 18.12.2005, 16:26   #46
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1333 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
evet çok haklısın Serhat abi ..sivassporumuz arasa bulamaz onu gibi bi forweti!!!!

Onu nasıl buldu ise onun ayarında bir futbolcuyuda bulur getirir transfer komitemiz...Ama onun karakterinde bir adamı bulabilirmiyiz onu bilmiyorum....
Alt 18.12.2005, 16:27   #47
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

Alıntı:

Onu nasıl buldu ise onun ayarında bir futbolcuyuda bulur getirir transfer komitemiz...Ama onun karakterinde bir adamı bulabilirmiyiz onu bilmiyorum....
Kesin buluruz..
Alt 18.12.2005, 16:30   #48
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:

Alıntı:
Kesin buluruz..

Murat az evvel bulamayız diyordun şimdide kesin buluruz diyorsun analyamadım bu çelişkiyi...
Alt 18.12.2005, 16:31   #49
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

Iste bu görüsüne imza atiyorum ve yönetimin yeterli hassasiyeti gösterecegine de inaniyorum...
Alt 18.12.2005, 16:32   #50
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Murat az evvel bulamayız diyordun şimdide kesin buluruz diyorsun analyamadım bu çelişkiyi...

Her çelişkiden bi başarı doğar!!!!
Konu Kapatılmıştır