Adem Koçak çok ürkek oynuyor belki takıma hala alışmadığı için böyle ama onun ürkek oynayan hali bile daha ne yapacağı tahmin edilebilen bir biçimde oluyor. Doğa'nın ise ne zaman ne yapacağı belli değil tam bir saatli bomba ne zaman müdahele edecek ne zaman kırmızı kart görecek ne zaman faul yapacak pası nerede kime atacak İddaa'da oran açsalar İddaa cirosunu 10'a katlar. O derece dengesiz.
doğa ney ya çok kötü cery varken doğanın oynaması cok sacma bence .s şu kadroyla her maça yürekli çıksak yenileceğimiz maç yok
Borjan-Uğur Navratil Erhan Ziya-Grosicki Kadir Erman Cery -Pedriel Eneramo
Bu Konuda resulsivasspor5'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
suç doga kaya nın degilki onu sivasa isteyen ve alanın.kapasitesi belli gittigi her tamınnnnmda ilk 11 e giremeyen ve sezon sonunda takımdan gönderilen bi adamı biz kurtarıcı diye alıyoruz.taraftar her şeyin farkında.ancak yönetim ve hoca ne yaptıklarının farkında degiller
.sezon sonu yine aynı şeyleri yaşayacagız.takımından kovulan bonservisi elinde olan.esrarkeş kumarbaz hovarda sakat kim varsa yine toplayacagız sivas dinlenme kampına ve çiftligine.ALLAH aşkına artık paraya kıyın ve kaliteli adamlar getirin sivasa.aha bu maçı alsan sana 890 bin tl para gittimi akhisara para.kaliteli adam alsan zaten kendi parasını kendisi çıkarır.rabbim sonumuzu hayır eyler inşallah
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Maalesef ben bu hafta macı izleyemedim ama bu sezon baslarından bu yana Doga,Erman hep bir kişi eksik oynlarımızı düşünüyorum bazı maclara Kadir'ide ekleye biliriz.
Anlaşılan biz yüzüncu macımızı kazanamayacağız bu gidişle.
Dün maçta dikkat çeken bir husus yaklaşık yarım saat abdülkadir oyuna girene kadar erhan dışında geçen seneki kadroyla mücadele etmemizdi . Adama sorarlar geçen sene tamam iyiydik ama çok mu başarılıydık, çıtamızı hiçmi yükseltmedik de 4 ay boyunca aatıf dışında bir tane kaliteli topçu alamadık ??
Yoksa birileri ' kümede kalalım yeter fazlasına gerek yok ' mantalitesini mi empoze etmeye çalışıyor, ben de çoğu taraftar gibi bir ivme yakalanmışken hedefi yüksek tutma bunu yükseğe çıkarma yolunun izlenmesi taraftarıyım
Biz burada aylardır bir kaleci bir sağ bek bir de Kadirin yanına KALİTELİ bir ön libero alınsın diye yırtındık ama hoca inatla doğa kaya ismini istedi, ndoussel üç beş kuruşa kaçtı uğurun yeri garantiye alındı ( fatynin kötü olacağı biline biline 3 puan feda edilme pahasına sağ beke kurban edilip uğuru garantiye alma taraftar camia nazarında haklı konuma gelme - kimse aksini iddia etmesin)
Rıza hoca taraftarı az da olsa ciddiye alsa saçma işlerinden bir nebze vazgeçerdi veya adam yerine koyup açıklama yapardı ama malesef bu işi sadece kendisinin bildiğini iddia ettiğinden bırakalım bildiğini okusun bakalım bu işin sonu nereye varacak
Hoca hiç kusura bakma ama biz yani Sivasspor başarının zirvesini de gördük dibe vurmayı da... O yüzden aman ha bizi hedefi ilk 10 larda gezinme olan kulüp yapma oyununa getirme
Bu camia senin beşiktaş sevdan yüzünden onurumuzu ayaklar altına almanı hazmetti
O yüzden torpil morpil ithamı oluşturacak saçma uygulamalarından vazgeç, bir kez de taraftarına kulak ver hedeflerimizi küçültme hoca
ikinci ligden oyuncu alinsa vay niye ikinci ligden oyuncu alindi kesin lig duseriz yorumlari eeee birinci lig oyuncusu alinir vay oynadigi takimda kotuydu bize niye geliyor yorumlari bu takim kendide oyuncu yetistiremiyor isimiz zor valla yorum yaparken biraz insafli olalim lutven daha motive edici yorumlar yaparsak belki taraftar olarak bir faydamiz olur takima