Alıntı:
Gangstayigido Nickli Üyeden Alıntı
benim anlamadigim doga size ne yaptiki bu kadar ona bu kadar kin kusuyorsunuz
adam mücadele etmez olmiyacak isler yapar takimi karistirir veya kalemizde yaptigi hatalardan dolayi gol yeriz ozaman anlariz
AMA adam mücadele ediyor sacmasapan islerde yapmiyor , bi takim ici huzursuzlugunuda duymadim , kisisel hata yaptiginida hatirliyamiyorum
tamam öyle fazla yetenekli bir futbolcu degil ama her ayagina gelen topta isliklarsaniz adam istediklerinide yapamaz
Lütfen biraz sahip cikin !!!!!!!!!!!
|
bak kardeşim Küfre karşı hemen hemen hep bir fikirdeyiz orası tamam.Ama şunu iyi bilki Televizyonlardan seyreden ve bir kaç özeti seyredenler bunu hiç anlayamaz.Maçı sahadan seyredenlerin hepsi tepki veriyorsa orada biraz durmak lazım.Diyorsunki doğa ne yaptı sorunda orada zaten.Bir futbolcu kötü olabilir,Ama koşar mücadele edemez,rakip bozar,iyi niyetli birşeyler yapar seyircide bu kadar tepki vermez.Doğa oynadı oynayalı hiç bir şey yapmıyor devamlı topun oynandığı alandan kaçıyor maç içerisinde yemile söylüyorum en fazla 3 veya 4 topla buluşuyor(o da zorulu ona mecbur kalınıp verilen paslar) onunda 2 sini aldığı adama geri veriyor,2 sindede uyuyor yani adam hiç birşey yapmıyor.Yoksa seyircinin onunla ne sorunu olabilir.Aslında Doğa ya sormak lazım Sivasporla bir sorunu var.Çünkü Yıllarca birinci liğ oynamış bir futbolcu 1 veya 2 maç kötü olur her maçta toplam 3 kere topla buluşmaz.(İnanmayanlar Maçların genelinde sadece doğayı seyretsinler bulabileceklermi bakalım)