Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.11.2012, 23:45   #81
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Rıza hocanın şansı 2 maçtır ilk golü biz atıyoruz.Eğer rakip atsa maçın farka gitmesi çok yüksek ihtimal..

İstatistiklere bakıldığında ligin en az pas yapan takımıyız(bir kaç maç hariç)

Ee pas yapmadan bu takım topu nasıl ayağında tutacak?
Böyle birşey mümkün mü?
Rakiplerin %60 %70 üstünlükle oynamasında şaşırışacak bir durum yok o zaman.
Ee top rakipteyken bizim kalemizde tehlike ihtimalide o kadar artıyor.
Top bizde olmadan nasıl atak yapacağız ? veya top sürekli rakipte olduğu için bu takımda oynayan garibanlar nereye kadar dayanacak?

Hep söyledim yine söylüyorum sorun futbolcularda değil futbol katili Rıza Çalımbay'ın dandik oyun anlayışında.Elinde güzel bir kadro var.Tekniği ligin kalitesinin üzerinde olan oyuncular var.Neden farklı bir sistem denemiyorsun da 80lerin futbol anlayışını uyguluyorsun.Ben gerçektende sahada ki futbolculara acıyorum.Eminim onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlardır.
Şunu idda ediyorum bu kadro dağılmadan takımın başına iyi bir teknik direktör gelsin bu takımın oynadığı oyuna hiç birimiz inanamayız.Ben bu takımda çok büyük potansiyel görüyorum.Tükiyenin Barçası olabilecek bir takım ama oynatamıyorlar.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 23:50   #82
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oncelikli olarak sozde Sivaslilara deginecegim. Riza Calimbay Sivasin cocugudur. En zor zamanimizda dusmekten kurtarmistir bizi. Yine baskanin dahi takimin basinda olmadigi donemde takimin hem baskani hem basin sozcusu hem teknik adami olmustur. Adam gibi dimdik durmustur en zor zamaninda koyup kacmamistir takimi. Ne kadar vefasiz bi millet olduk dunu ne cabuk unuttuk. Ne olursa olsun bi futbolcuya kufur edersin tek sebebi kotu performans hemde, iki puan kaybedince riza hoca istifa... Ayip ulan ayip. Siz taraftarliktan istifa edin. Cekirdek citliyoduk ama adamdik. Sayenizde en buyuk vasfimiz olan adamliktan cikiyoruz. İki uc tane bebe bu sehrin adina camur attiramaz. Kabul etmiyorum arkadas. Son 2 haftadir olanlardan sonra skor cokta onemli degil...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 23:51   #83
bykara5835
Acemi Yiğido

bykara5835 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 bykara5835 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : korkak bir oyun düzeni

Maçın en iyisi kimdi : borjan

Maçın en kötüsü kimdi : erman-enaramo-uğur

Taraftarımız nasıldı : ayaklarına yüreklerine sağlık

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : 6 oyuncu değiştirme hakkı olsaydı bütün defans oyuncularını oynatırdı

maçta göze çarpan: mehmet yıldız helal olsun büyük kaptan bu takıma senin gibi daha gelmedi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bykara5835'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 00:09   #84
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cogunligun yaptigi yorum a aynen katiliyorum,alcagimiz maci resmen hoca oldugunu sanan kisi katletmistir,, cünkü sevdigi erman ve enneramo ister oynasainklar ister dökülsünler farketmez,adamcagizin onlar icin alternatifi yokkki, mazereti bu beyefendinin,oynatmadigin yedekteki oyuncularin kesinlikle bu ikiliden daha iyi oynarlar, ama sansa mansa öne gectik, ben 60 dakika herkesi defansa cekerim kazanirim mantigiyla,hic kimsenin yapmiyacagi degisikligi yapiyor, gercekten senin yaptiklarinla ne adalet var nede oyunu okuyabilme, nede cogu oyuncularina güven verme yetenegi,, cok tuhaf bir hocasin ,,
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2012, 00:09   #85
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Bizim takımda asıl sorun mantalitede fikirde vizyonda.. Sen ligin tepesini hedeflemezsen arzulamazsan, kümede kalayım ilk 10 başarıdır dersen 50. dakikada 8 savunmacıyla oynamazsın.

eğer özgüvenin varsa güçlüyüm ben bu maçı alırım diyorsan aatıfı 50de çıkarıp ademi değil boş alanda etkili kamili alırsın

Adamların bir penaltısı verilmemiş, senin golün ofsayt, ikinci yarı 10 kişi defansa çekilip kötününde kötüsü kaptan yaptığın adam amatörce penaltı aldıdp eğer bu durumda bile 1 puana seviniyorsan söylenecek pek birşey yok demektir

Hoca sakın bizi sıradan vasat bir kulüp haline getirmeye çalışma, gidişat onu gösteriyor

Sivas ve Sivasspor camiası için kayseri maçları bir maçtan daha ötededir

Ola ki haftaya bu maçtaki resmi çizersen sen ve büyük kaptan uğur başta olmak üzere gösterilecek tepkilerden şikayet etme hatta kendine kulüp bakmaya başlaman söz konusu olabilir
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2012, 00:17   #86
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Beceriksiz hocamiz resmen kendini kovdurtmak icin elinden geleni yapti ama bunu bile beceremedi. Bir sekilde (sans, sans, sans) yenilmedik. Bu sansa aldigimiz puanlar hicte hayra alamet degil. Cünkü bu puanlar sayesinde Riza Calimbay´in Sivasspor´da tabiri caizse "ömrü uzuyor". Ama nereye kadar? Sivasimizi basit bir takim haline getirdi. Yav arkadas biz bu kadar ezikmiyiz ki 50´den sonra defansa cekiliyor? Pes yani.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçı Değerlendirelim?
Alt 18.11.2012, 00:23   #87
FirtinaK
Yiğido

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim?

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : cok yerındeydı deplasmanda nasıl oynanması gerekıyorsa o şekılde ooynadık golu bulduktan sonra kale önüne etten duvar örüldü aslında istenilen de alındı ankara da deplasmanda 1 puan iyidir
Arkadas sen Riza Calimbay´misin yoksa akrabasi felanmi?

Senin bu yazdigina bu maci izleyenlerin yüzde 95´i katilmiyor. Etten duvar örülür ama 50. dakikadan sonra degil. O senin dedigin son 5 dakikada yapilir.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 00:26   #88
FirtinaK
Yiğido

Hani Aatif´a, Mehmet´e özel görev vermistin. Bu adamlar ilk yarida görevlerini kötü mü yaptilarda oyundan aldin. Sen önce görevini yapamayanlari oyundan al, hatta hic oynatma formda degillerse.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 01:14   #89
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

beni en cok üzen mac degerlendirmelirinde bazi oyuncularimizi her mac günah kecisi ilan etmeleridir vede her mac beklemeleridir ne zaman bu oyuncular hata yapacak ne zaman onlara hakaret edecegiz diye

Dünki galasarayi izleyenler ordaki cogu oyuncuyu simdiden idam etmsilerdi ben macin 2. yarisini izledim

simdi biz bazi seyleri degerlendirirken kendi gücümüzün ve rakibin gücü nedir onu atliyoruz

Bugün genclerbirliginin kaptanin bizim efsane kadrodaki 2 oyuncuya (Sedat,Abdurrahman)karsilik bu takimdan ayrildi yabancilarindan tutta yerlilerine bakalim rakip senden kaliteliyse sen cok daha Extra isler yapacaksin birde elinde ne varsa onunla en iyi sonucu almak icin ugrasacaksin.

Genclerbrligi deplasmaninda hakem hatasi sonrasinda yenilecek bir gol yerine o pozisyonda devami sonrasinda gol bularak maci önde götürüyoruz aslinda demorilize olmasi sinmesi gereken Genclerbirligi iken biz dahah cekingen hale geliyoruz Cimi durmaz in etkilisi oyunu birde iyi tiyatroculugunda bizim kaptaninda yapmamasi gereken hata sonucu gol yiyoruz ve son dakiklari zar zor getirerek mactan 1 puanla ayriliyorsak sevinmemiz lazim.

Oyunculari tek tek elestirmek bence cok yersiz eger bir teknikdirektör defansif adam oyuna sokuyorsa o adam zaten kafaya gol yemeyi koymusutr demektir.

cünki en iyi savunma topu kalenden uzakta kendinde tutmaktir stoper oyuncularin dan dun topa vurmasiyla takim savunmasi yapilmaz vede bu sekilde gol yemeyi engelleyemezssin ne kadar top kullanan kaliteli oyuncu varsa vede topu kaybedince topun arkasina gecen rakibiyle gelen oyuncun varsa sen gol yemezsin .

Herseye ragmen beni en cok sevindiren takimdaki oyuncularin mücadelesi cok önemli son iki macta olan mücadele Antalya ve manisa akhisar macindada yapsaydik bugün cok daha degisik seyleri konusuyor olacaktik.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.11.2012, 01:20   #90
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

şu takımı bir kere de çift forvet oynat be kardeşim (eneramo-pedriel yada eneramo abdül yada pedriel- abdül) kaybedeceğimiz birşey yok zaten.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı