Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 4 Maç Yolumuzu Belirleyecek
Alt 29.11.2012, 00:26   #21
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Maç Yolumuzu Belirleyecek

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neyin üzüntüsnü yaşıyosun..görende messiyi oynatmıyoruz sanır..abdulkadir in nesi varki üzlyosun..adam ortalama sıradan dandik bi 2.lig topçusu..kaç tane güzel golünü gördünüz...sürat yok...çalım yetenegni yok..hantal...şut desen yok..bu adamın nesini izlemek istyosunuz anlamadım...ben onun yerine bizim altyapıdan 16-17 yaşındaki bi forveti getirp oynatsana beni daha çok heycanldırır...en azından çocuk bi gol atsa mütiş yetenek daha 17 yaşında diyee ümileniriz üstüne düşeriz..türkiyenin de dikkatini çeker...abdulkadir in zaen alınması hata...gereksiz boşa para verilen bi adam..bi an önce yollanmaı fazla bile kaldı
Arkadasin söylediklerine katilmama hakkin elbette var ama sana "Ulan" diye hitap etme hakkini kim veriyor?

Anlasilan Abdulkadir sana özel hayatinda iyi "koymus". Diger arkadaslardan özür diliyorum bu kelimeyi kullandigim icin. Cünkü yazdiklarinin hic birisi Abdula uymuyor. Yazdiklarin gercek olsa bile Sivassporun bir futbolcusunu assagilaman ne kadar dogru? Tam tersine saydiklarini okuyunca Eneramoyu hatirladim nedense. Hani suttan felan bahsettin ya, o yüzden diyorum . Sut konusunda Abdulkadir Süperligde sayili futbolculardan bunuda bil, bilmiyorsan videolara bak ögren (mesela romantik katil arkadasin linki).

Son olarak sunu söyleyeyim sana. Senin dilinden konusmasini bizde biliriz ama sen buna degmezsin...
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2012, 00:39   #22
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hicbir hoca bindigi dali kesmek istemez, demekki Abdulkadir henuz yeterli degil. Insallah kupa macinda oynatir da bir bakariz nasil birseymis.
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2012, 00:47   #23
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Anadoluvoyages Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hicbir hoca bindigi dali kesmek istemez, demekki Abdulkadir henuz yeterli degil. Insallah kupa macinda oynatir da bir bakariz nasil birseymis.
Kardes alakası yok. Rıza Calımbay beşiktasla filört ederken. yönetim abdulkadiri transfer etmiştir. Bir cok kişi bişeylerin farkında bile degil. Örnek Rıza Calımbay beşiktasla anlasıp gidebilseydi Eneramoda besiktasdaydı su an. Son ana kadar beklediler ikiside. Gidemeyincede burda kaldılar gene. Simdi Abdulkadirin parlaması eneramonun önüne gecmesi Rıza hocaya üzüntü verir emin ol bundan. Bunu dogadada gördük. ADEM ve MEHMET NAS varken iş yapmayan DOGAYI kullandı . Haftalarca puan kaybettik. Rıza Calımbay kendini ön plana cıkarmayı seciyor. İşta benim aldıklarım cok iyiler vs demeye getiriyor buda takıma zarar veriyor. Her mac kaybettigimizde eneromo sakat dedi kampa gec geldi dedi. Abdulkadir sakat vede kampa gec katılmıs olan eneramodan daha kötümü olacaktı. Artık gözümüzü biraz acalım.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2012, 01:43   #24
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardes alakası yok. Rıza Calımbay beşiktasla filört ederken. yönetim abdulkadiri transfer etmiştir. Bir cok kişi bişeylerin farkında bile degil. Örnek Rıza Calımbay beşiktasla anlasıp gidebilseydi Eneramoda besiktasdaydı su an. Son ana kadar beklediler ikiside. Gidemeyincede burda kaldılar gene. Simdi Abdulkadirin parlaması eneramonun önüne gecmesi Rıza hocaya üzüntü verir emin ol bundan. Bunu dogadada gördük. ADEM ve MEHMET NAS varken iş yapmayan DOGAYI kullandı . Haftalarca puan kaybettik. Rıza Calımbay kendini ön plana cıkarmayı seciyor. İşta benim aldıklarım cok iyiler vs demeye getiriyor buda takıma zarar veriyor. Her mac kaybettigimizde eneromo sakat dedi kampa gec geldi dedi. Abdulkadir sakat vede kampa gec katılmıs olan eneramodan daha kötümü olacaktı. Artık gözümüzü biraz acalım.
Noktasi virgülüne kadar aynen dedigin gibi kardesim. Riza Hoca Besiktasa gidebilseydi "manevi evladi" Eneramoda Paket halinde gidecekti. Bunu Riza Hoca zaten kendisi Besiktasla flört ederken aciklamisti bir radyo kanalinda.

Riza Calimbayin bizde kalacagini aciklamasinin hemen ardindan Eneramonun bize tekrar geri gelmesi manidar degil mi?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2012, 01:45   #25
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Noktasi virgülüne kadar aynen dedigin gibi kardesim. Riza Hoca Besiktasa gidebilseydi "manevi evladi" Eneramoda Paket halinde gidecekti. Bunu Riza Hoca zaten kendisi Besiktasla flört ederken aciklamisti bir radyo kanalinda.

Riza Calimbayin bizde kalacagini aciklamasinin hemen ardindan Eneramonun bize tekrar geri gelmesi manidar degil mi?
Aynen öyle kardesim. Sivasın üstünde cok işler dönüyorda kimse farkında olmuyor. Olsada gene kimsenin sesi cıkmıyor. Sonumuz iyi olur insallah.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2012, 02:34   #26
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kasim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Suan tek hedef ibb macından alınması gereken 3 puan bu moralile
Devre arasına 29 puanla kapatacagimiza inanıyorum
Devre arasında yapılacak isabetli bir kaç takfiye hedef ilk 3 bizim hedefimiz hep bu olması gerek

Bu yorumu yazarken Se........... Baris simsek´in bu macin hakemi atanacagini bilemezdim eyvah eyvah
Alt 29.11.2012, 14:19   #27
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İyimser arkadaşlar inşallah haklı çıkarlar. Ben Enaramo'lu kadromuzla Belediye'yi yeneceğimizi, Galatasaraydan puan alabileceğimizi zannetmiyorum... 4 maçta alacağımız puan 4 ü geçmez....
Sn Rıza Çalımbay açıkça belli ediyor ki herkesin oynamasını istediği Abdulkadir'i oynatmayacak.....Enaramo adamı...Asla kesmez... Kabul edin artık..Bu arada Belediye maçında lutfen sayın, Enaramo kaç faul yapıyor,kaç offside düşüyor kaç mutlak gol kaçırıyor.???
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ahmet ali'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2012, 14:53   #28
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İyimser arkadaşlar inşallah haklı çıkarlar. Ben Enaramo'lu kadromuzla Belediye'yi yeneceğimizi, Galatasaraydan puan alabileceğimizi zannetmiyorum... 4 maçta alacağımız puan 4 ü geçmez....
Sn Rıza Çalımbay açıkça belli ediyor ki herkesin oynamasını istediği Abdulkadir'i oynatmayacak.....Enaramo adamı...Asla kesmez... Kabul edin artık..Bu arada Belediye maçında lutfen sayın, Enaramo kaç faul yapıyor,kaç offside düşüyor kaç mutlak gol kaçırıyor.???
Abdulkadiri kapanan Manisaya karsi ilk 60 dakika oynatacagindan eminim (90 dakika oynatmaz!). Belediye macinda dedigin gibi Eneramoyu oynatacak iki eli ayagi kanda olsa bile. Iddaa ediyorum, Necati Ates kalitesinde bir forvet alsak bile Eneramodan vazgecmez hoca.

Ben her macta saydim Eneramonun yaptigi faulu, düstügü offside´leri, kacirdigi golleri. Adama sac bas yoldurtuyor ama o hocanin "adami". Plajda hazirlik dönemi geciren adami kayiriyor resmen.
Alt 17.12.2012, 12:31   #29
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar, hocanızın bu açıklamasına yorum yapmak isteyen var mı?

Önündeki 4 maçın 3 maçında 0 çekmişiz. Bencede 4 maçın yolumuzu belirlemesi lazım.

İstifa... Hoca değil ama... Yönetim istifa...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 13:23   #30
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1036 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar, hocanızın bu açıklamasına yorum yapmak isteyen var mı?

Önündeki 4 maçın 3 maçında 0 çekmişiz. Bencede 4 maçın yolumuzu belirlemesi lazım.

İstifa... Hoca değil ama... Yönetim istifa...
Rıza hocanın akrabasımısın yönetim diyelim istifa etti gelecek olan yönetim ilk yapacağı rızayı kovmak olur

Etiketler
belirleyecek, maÇ, yolumuzu