Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı
neyin üzüntüsnü yaşıyosun..görende messiyi oynatmıyoruz sanır..abdulkadir in nesi varki üzlyosun..adam ortalama sıradan dandik bi 2.lig topçusu..kaç tane güzel golünü gördünüz...sürat yok...çalım yetenegni yok..hantal...şut desen yok..bu adamın nesini izlemek istyosunuz anlamadım...ben onun yerine bizim altyapıdan 16-17 yaşındaki bi forveti getirp oynatsana beni daha çok heycanldırır...en azından çocuk bi gol atsa mütiş yetenek daha 17 yaşında diyee ümileniriz üstüne düşeriz..türkiyenin de dikkatini çeker...abdulkadir in zaen alınması hata...gereksiz boşa para verilen bi adam..bi an önce yollanmaı fazla bile kaldı
|
Arkadasin söylediklerine katilmama hakkin elbette var ama sana "Ulan" diye hitap etme hakkini kim veriyor?
Anlasilan Abdulkadir sana özel hayatinda iyi "koymus". Diger arkadaslardan özür diliyorum bu kelimeyi kullandigim icin. Cünkü yazdiklarinin hic birisi Abdula uymuyor. Yazdiklarin gercek olsa bile Sivassporun bir futbolcusunu assagilaman ne kadar dogru? Tam tersine saydiklarini okuyunca Eneramoyu hatirladim nedense. Hani suttan felan bahsettin ya, o yüzden diyorum

. Sut konusunda Abdulkadir Süperligde sayili futbolculardan bunuda bil, bilmiyorsan videolara bak ögren (mesela romantik katil arkadasin linki).
Son olarak sunu söyleyeyim sana. Senin dilinden konusmasini bizde biliriz ama sen buna degmezsin...