Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.12.2012, 18:23   #171
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Daha önceki yorumlarımıza bi göz atarsanız dünkü mağlubiyet aslında çoğumuzun malumuydu ama bu kadar ezik bir takım gerçekten daha önce görmedim desem durumun vehametini anlatabilirim sanırsam.Ben utandım şahsen.Rıza bey ne demiş biliyormusunuz berabere de kalabilirdik galip de gelebilirdik demiş.Dünkü mac için böyle diyen bi adamın ya psikolojik sorunları vardır ya da kasten böyle yapıyordur.Haa bi de şey demiş Karabükde çok kaliteli futbolcular varmış.Bu mactan da 2 gün önce yine Beşiktaşla aslında anlasmıştım demişti iyimi.Her hafta tekrarlıyor aynı şeyi.Her kuşu çalıştırdı bi kartal kaldı çünkü.Ya aslında Başkan, Samet abisine söylese de yanına yardımcı alsa bunu ,o muradına erer biz de kerevetine çıkarız.Takımı göz göre göre bitirdi.Saçma bi egosu var .Hiç bi dayanagı yok ve sinsi.Mehmet Yıldız ı göndermek ilk işi olmuştu.Hayretin i de bi gecede harcamaya kalkmadı mı.Dolayısı ile belliki takımda ona saygı duymuyor artık.Hatırlayın eski takımdan her giden futbolcu yeni takımlarında hep 58 no lı forma giyerdi .O zaman burda mutlulardı.Evleri gibi gördüler.Halbuki şimdi kendi getirdiği adamlar bile takımdan kacmaya calısıyor.Niyedir bu bilmiyorum ama tahminimce Rıza bey kompleksleridir sebep.Olayın teknik kısmına gelince.Dünyanın nerdeyse ayagında en az top tutan takımıyız biliyormusunuz.Uluslararası istatistik sayfasında yazıyor.Doğrudur .Çünkü bizim tek bir taktiğimiz var.Enaramoya uzun top atacaz .O da herkesi yarıp gol atacak.Gerçekten baska bir taktiğimiz yok.Israrla aynı formsuz adamlar oynuyor.Ama ısrarla calıskan futbolcular oynatılmıyor.Teknik direktör kesin değişmeli bunu tartışmak bile abesle istigal olur artık ama ya futbolcular.Su Erman dünkü macı bi seyretsin sonra kendisine hala futbolcu derse benim de diyecek bi lafım yok.Ya asisti falan gectim insan yanındaki adama pas veremezmi hayret.Hele bi top varki bos kaleye topu havaya vurunca hakem de inanamadı korner verdi iyi mi.O derece yani.Adem Erhan Kadir iyice komik ya.Ya pası ması gectim insan topu düzgün bir sekilde ileri vuramaz mı ya hayret.abarttığımızı sanıyorsun ne olur macı bi daha seyredin.Grociski zaten bişey yapmıyor da ya o Atıf.Kardeşim aldığı her topu rakibe atan futbolcu olur mu demeyin.Görmediyseniz ne olur dünkü macı bi daha seyredin.
Kısaca Başkanımıza güveniyorum.Bu kadar rezalete sanmam ki rıza göstersin.Hayrettin'e versek takımı bundan kötü mü yönetir.Ha olmazsa başına bi de kodaman koyarsınız.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.12.2012, 18:42   #172
halimsancak58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 489 halimsancak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bakıyorum çoğunluk RIZA HOCA gitsin gitse nolcak ki düştüysek kalkmasınıda biliriz. buna hocamızıda güveniyorum vede güvenmeliyiz.. sıkıntı yönetimde doğru transfer politakası yapmalıyız yoksa küme düşeriz..
halimsancak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 19:42   #173
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

*** yasin,m.yıldız,bülent uygun ve sedat bunlar da zor gittiler.inşlh hoca bunlar kadar takıma zarar vermeden ayrılır derimmm.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 21:04   #174
s-i-n-a-n-58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 s-i-n-a-n-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Macin neyini degerlendireyim ya gardaslar takim calisamiyo disiplin yok kaleci 2. yari top taca cikiyo kimse atmaya gitmiyo kaleci tac atiyo defans kosmamak icin elinden geleni yapiyo siz de hocayi memleketlim mis birakin onun memeleketi istanbul onun umurunda degil sivassporum birakip nasil giderimin hesabinda.ilkyari babasinin hastaligini bahane edip kacacak demedi demeyin izleyin
s-i-n-a-n-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı s-i-n-a-n-58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.12.2012, 12:47   #175
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

rıza ile gidilemeyeceğini kaç kere yazdım. olmuyor takıma heyecan vermiyor yaptırımı yok olmuyorsa uylamak doğru değil. rıza gitmeli. sivasspor çok kötüye gidiyor. sonradan neden oldu nerde hata yaptık dememeli.
Alt 18.12.2012, 14:56   #176
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Samsun macı aklıma geldi karabükle oynarken. Gecen sene Mesut hoca Samsunu adeta küllerinden yeniden dogdurtmustu. Bizi yenseler kümede kalacaklardı. Mesut hoca bizle her cıktıgı macta o kötünü hatırlayacaktır. Belkide o Samsun macının diyetini bu macla bize kesti. Hem Samsunu düsürüp düsman kazandık hemde avrupaya gitmek için oynadıgımız maclarda bir varlık gösteremedik. İnsallah Elazıg macını kazanıp ikinci devreye iyi baslangıc yaparız.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2012, 16:28   #177
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Elazığı yenmek kolay değil. Yılmaz Vural'ın fanatikte Sivassporla ilgili yorumu var. Bence Rıza Hocadan daha iyi etüd etmiş bizim takımı...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2012, 16:50   #178
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
etlidöktürek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
küme düşeceğimize rıza gitsin.... mantıklı değilmi?
Artik bu riza hoca hosaf tadi vermeye basladi her seye bir bahane uydurup bizi oyaliyor bunun kartini cikarmak lazim ben adim gibi eminim bizi kümeye düsürüp cekip gidecek siz onun sivasli nutuku attigina bakmayin aldigimiz duyumlar bunu kanitlayacak düzeyde lütfen yönetim biran önce bu ise elatsin yoksa sonumuz felaket yaridan sonra hocasiz olalim ama riza hocayla asla .
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2012, 16:57   #179
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Suan hepsi anlatilacak gibi degil benden kisaca hatirlatma Abdulkadir in durumu bir ikinci Atiff sasanin durumu ve diyer futbolcularimizdan aldigimiz duyumlar hicde yabana atilacak gibi degil bu hocanin burada isi bitmistir lütfen gizli bir arastirma yapilmali hic atesin olmadigi yerden duman cikmaz herhalde.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2012, 23:25   #180
Rallim58
Gast

İlk yarının tamamlanmasına bir hafta kaldı. Sabırla, Elazığ maçını ve ilkyarı sonunu beklemeliyiz.

Etiketler
değerlendirelim, maçı