Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor bence Elazığ maçını düşünerek bu maçta bazı oyuncuları ya oynatmayacak ya da 1 devre oynatacak...Çünkü f.b maçının 2 maç olduğu için telafisi var ama Elazığ maçının şu an için telafisi yok...Sivasspor için bence Elazığ maçı Rıza Hoca için daha önemli olmalı;çünkü f.b. maçından puan veya puanlar alıp Elazığ a Allah korusun kaybederse ortalık bir an toz dumana döner...Rıza hoca işte o zaman daha fazla tartışılır hala gelir...Taraftar f.b maçındaki kaybı fazla önemsemeyebilir ama Elazığ maçında alınacak kötü bir sonuç Sivasspor takımını,yönetimini,taraftarın ı moralman çökertir;işte o zaman Rıza Hoca hedefteki baş aktör olur..Bence asıl hedef lig, sonraki hedef gidebildiği yere kadar kupa olmalı..Sivasspor önce uzun yıllar bu ligde oynayarak önce kalıcı olamalı ;zaten kalıcı olduğun zaman ilerki yıllarda hem gelirin artar,hem kendine güvenin artar,tarftarın belki daha fazlalaşır ..Daha sonraları da hem ligi hem kupayı götürecek kadrolar kurulur ;bir de bakmışsın istenen kupalar ve başarılar gelmiş..Onun için önce ligde kalmayı garantileyecek sonuçları alıp bir güzel rahatlayalım ondan sonra becerebilirsek kupa da da gidebileceğimiz yerlere kadar gidelim..Dikkat edelim;dimyatla pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayalım...
|
Bu sitede Eyubhulagu denildimi bende stadyum cagrisim yapiyor.Seni genellikle stadyum ve transferlerle ilgili yazilarindan tanima firsati buldum.Bir kac haftadan beri suanda herkesde mevcut olan tedirginlige bir anlam hala veremiyorum.Gardasim rahat ol ,tedirgin olman icin ortada gercekten bir sebep yok.Önce yarin kupa ,hafta sonundada ligin tadini yasamaya bak.Sivasspor herseyin üstesinden gelir merak etme.Ikinci devre basladigi zaman su anda yazdiklarina kendinde inanamiyacaksin.Belkide güleceksin.Sana tek birsey tavsiye ediyorum oda sabir.Bu takima ,yönetime ve hocasina güven.Bunun icin zamana ihtiyac var.Sivasspor kupada ve ligde layik oldugu yere gelecektir.Yigidoya karamsarlik yakismaz.