Cevap: Elazığ maçı hayati önem taşıyor
Bu gün sezonun ilk yarisinin son macina cikacagiz.Sevibiyla ,günahiyla ilk yari bitmek üzere.Ilk yarinin bir analizini yaparken,sakin ve sabirli olmak ana pirensibimiz olmali.Herseyden önce iki kulvarda mücadele etmemiz,eksiklerimiz,fikstür,t eknik kadronun oyuncu secimleri,futbolcu kardeslerimizin isi ciddiye almamalari ve yönetimin transferdeki yanlisliklari sonucu su andaki ligdeki durumumuzdan ötürü bir kisiyi suclu göstermektense bu isi genel olarak ele alip olaylara öyle bakmak daha saglikli ve takimimizin bu olaylardan daha az zarar gösterecegi anlamina gelir.Herkes sorumlulugunun bilincinde olmali ve herkes üzerine düsen görevi yapmali.
Öyle umuyorumki bugün zorda olsa Elazig macini alacagiz.Zor diyorum cünki rakipde kendi acisindan kolay teslim olmiyacaktir onlarda düsmemek icin sahada mücadelerini vereceklerdir.Bu maci 3 puanla kapadigimiz taktirde ikinci yari yapilan transferlerle ,layik oldugu yere gelecektir.Yeterki biz sadece kendimizden ve takimimizdan sorumlu olmaya calisalim.Baska takimlari kendimizle mukayese etmiyelim.Mukayese ettigimiz taktirde tesislerimizle diger takimlarin cok önünde oldugumuzu görürüz.Herseye ragmen bugüne kadar takimimiz acisindan oynanan oyunu bir is kazasi gibi görüp üzerine sünger cekmemiz gerektigine inaniyorum.Oyuncularin ve teknik kadronun bugünki mac icin sakin olmasi gerektigine inaniyorum.Sivasspor bu isi basaracaktir,cünki bu yere biz kolay gelmedik.
|