Cevap: Sivasspor'da Transfer Çalışmaları
Türkiye liginde lig başında kadronu oturtamadıysan devre arasında alacağın adamlarla taraftara umut verip kandırmayacaksın. ligi 10. olarak bitirirsek gerçekten gidip rıza hocanın elinden öpeceğimki Türkiyenin en başarılı teknik adamı sensin diye. sakatlarımız kim? korcan,alişan,cenry. iki kaleci bir kanat. sen lig başında orta sahanı sağlama aldınmı? almadın. forvetini sağlama aldınmı? almadın.defansını sağlama aldınmı? almadın.samimi söylüyorum eğer lig başında ortasaha,defans,forvet hattına toplam 3 nokta transfer yapmış olsaydık şu an en kötü ihtimalle 3.sıradaydık ve o milyondolarlık galatasarayıda,trabzonuda,fene ride eze eze yenerdik.bu üç maça dikkat edin hep bariz kişisel hatalar yüzünden yedik golleri. cimbom maçını forvet eksikliği,trabzon maçını ortasaha güçsüzlüğü,kupa maçında defans güçsüzlüğü yüzünden yenildik.biraz acımasız başladım yoruma AMA rıza hoca eğer diyorsa ben alacağım 6 futbolcuyu 1 hafta içinde takıma adapte edeceğim onlara öyle bir abilik yapacağımki bu zamana kadar neden sivasa gelmedik diye pişman olacaklar o zaman başım gözüm üstüne der lig sonunda kaldıracağımız şampiyonluk kupasını hayal ederim! hayalmi? kesinlikle değil! fenerbahçe bi önceki sezon 9 puan geriden gelip kaptı kupayı. biz neden yapamayalım (deriz..)
|