Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Düşündüren tablo!
Alt 26.12.2012, 21:44   #51
maestro
Yeni Yiğido

maestro - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 maestro isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Düşündüren tablo!

Maça neden gidilir? Haftanın stresini atıp zevk almak için Hangi maça gidilir? Seyir zevkinin yüksek olduğu maç Sivasspor maçına neden gelmiyorsunuz? Lütfen yukarıdaki cevapları okuyunuz,saçma sorular sormayınız Transfer sezonunda alınan futbolcular kaliteyi yükselttiler mi? Atıf haricinde transfer varmı ki Taraftar neden kaliteli transfer yapamıyor? Olsun bizim paramız çok
maestro isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2012, 09:03   #52
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

düşünecek tek yer var.yönetim. bi toplantıda konuyu masya yatırmalılar.biz nerde hata yapıyoz diye amma nerde onu düşünecek yönetim.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2012, 13:22   #53
adnanerdemir
Acemi Yiğido

adnanerdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 adnanerdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
nefhret_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
oyun oynayan takımın maçına gidilir.hiç kusura bakmasınlar. üç hafta boynunu büke büke evlerine yolla taraftarı, sonra 5000 seyirci neden geldi de. Sivasspor un şampiyonluk yarışında bizler olimpiyat stadını nerdeyse dolduruyorduk. aa tad vermeyen futbol seyir beklemesin.
O zaman hiç kimse 33.000 kişilik stad istiyorduk biz, ama 25.000 kişilik yapıyorlar demesin.
sen son maçta 5.000 kişiyi bile bir araya getireme, sonra da stad isteriz, büyük isteriz, kapalı isteriz, ısıtmalı isteriz, isteriz de isteriz de.....
adnanerdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2012, 18:32   #54
Rallim58
Gast

Sivasspor yönetimi dahi 25.000 kapasiteyi kabul ediyorsa söylenecek bir şey yok...
Alt 27.12.2012, 23:00   #55
TekSivas
Acemi Yiğido

15 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 TekSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sadece taraftarı değil yönetimide düşündürmesi gereken bir tablo. Taraftarlar stadyumdaki rezilliği sürekli belirtmesine rağmen yönetim hiç bir çözüm üretmedi. Stada girişlerdeki Turnikelerin durumu, tuvaletlerin pislik içerisinde veba yuvası olduğunu, özel güvenliğin keyfi uygulamalarını taraftarımız sürekli dile getirilmesine rağmen çözüm üretilmedi. Taraftarın takıma güveni büyük ölçüde azaldı, ortada izlenmeyi gerektirecek bir oyun yok, taraftarı ateşliyip keyif verecek bir oyuncu yok en beteri hırs yok böyle oluncada taraftar haliyle stada gelmez.
saygilar beyler bence takim da ateslendiren oyuncu yoksa tarafdarin önemi artar ve 12 adam olmasi sart! iyi takimi herkez tutar önemli olan seneyi tamamlamak düsmeden! ve taraftar isini iyi yapsa kesinlikle takim da görünmeyen cikar ortaya ve taraftara atesini de verir.
TekSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2012, 15:56   #56
hunter5858
Acemi Yiğido

hunter5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hunter5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

düşünecek başka şeylerde var bazı arkadaşlar hala stad neden 33.000 kişilik değil diyorlar iyiki değil koca stadta 5000 kişi çok komik olurda herhalde hatta rezil oluruz 25000 yeter kaç maçta full doldu şu anki stadyum hiç düşündünüzmü...
hunter5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2012, 17:19   #57
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ya kardeşim yönetim Sivaslıları eleştiriyor hep.Ben Sivasda yaşamıyorum ama hiç hükümet meydanından maça servis düzenlendi mi.Biraz da olsun 5 liralık maliyeti olan biletlerden taraftara ücretsiz verdi mi.Ya nerdeyse 1 mactan milyon dolar alıyorsunuz bir maca da doldurulmuş kıtalar gönderseniz neye mal olur 5 liradan 5000 kişi doldursan otobuslere 25000 lira maliyeti olur be.Seyirciyi eleştirmeden bu gariban sivaslılara bi el verse bu yönetim önce.Maça gelenlere çekirdek dağıtsa kardeşım zarar mı yazacak Sivasspora sanki.Sorun bu bence burnu büyümüş 3 5 adam yönetiyor hale gelmiş klubu ve Sivaslıdan mümkün olduğunca da uzak.Antrönoru bile deplasmana gelen Sivaslılara yüz vermiyormuş.Onu da forumlarda okudum .Şaşırmadım ama üzüldüm.Yönetimi değer vermiyorki taraftarına antrönörü versin.Meydan boş kaldığı için çok rahat hata yapabiliyor antrönörü.Mecnur beye saygımız cok fazla ama bu gercekleri görüp kendisi İstanbulda olsa bile Sivasda gercek Sivassporlularla bu işi götürmesi artık elzem.Takım düşer bu kafayla uyarıyorum.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2012, 17:47   #58
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 503 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu düşündüren tablonun sebebi sivasta taraftarlık geleneğinin olmaması
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2012, 18:34   #59
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya yönetim başkan dikkat edin topcu isti yoruz
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2013, 12:22   #60
yiğido gardaş
Acemi Yiğido

yiğido gardaş - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 yiğido gardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Uzun zamandır futbol maçları önemli bir gelir kapısıdır,kapıdaki simitçiden köşe yazarlarına,tv izlenme oranlarından kahvahanedeki maç yayınlarına kadar,böyle büyük bir pazarın talebine karşı arz/ın yeterince ve kaliteli karşılanması kaçınılmazdır.
Kulüpler artık amatörler tarafından yönetilmiyor,çok profösyönel kişiler bu işlerin başında,sosyal tesislerden medya ilişklerine kadar hep profosyenel ekipler bu işi yapıyor.
bazılarıda hala kasaba politikacı sı zihniyetinde;''ben fedakarlık yapıyorum,işimi gücümü bıraktım vs.vs.''
bu şekilde düşünerek kulüp yönetemessiniz,mecnun başkana sözüm yok,sivasspor için yaptıkları yadsınamaz,ancaaak her galibiyetten elde edilecek pirimler,daha çok medyada yer alarak elde edilecek sponsor gelirleri,bir yerlere gelmek isteyen futbolcu tercihleri,yetiştirip veya iyi oynatıp pazarlayacağınız futbolcular,alt yapıdan gelecek sporcu potansiyeli,her mahalleden bir futbolcu olsa alt yapıda ve sivassporda halkın ilgisi,bunlar küçümsenecek şeyler değil,
Halktan kopuk bir yönetim varsa,sivassporu doğru tahlil edemeyen yerel medya ve yorumcuları varsa,Hizmet kalitesini sağlayamayan bir statyum yönetimi varsa,her futbol maçının giriş ve çıkışında insanlar eziyet görüyorsa,kusura bakmayın sayın başkan bütün gözler size dönecektir.
İşe profosyonel yöneticilerle başlayın,yönetim kurulunuz denetleyici ve hesap soran olsun,seyircinin taleplerini alın ve değerlendirin,çözülecekleri çözün ,çözülmeyenlerinide nedenini açıklayın,açık ve net olun.seyirci sizi anlayacaktır,çile çekilen bir stadyuma seyirci neden gelsin,girişten başlayan kötü futbolla biten bir hafta sonunu niye ziyan etsin.
Buy sirke satan satıcı ile bal satan satıcı hikayesi gibi,malını pazarla müşterine değer verdiğini göster,onu dinle bak stadyum doluyormu,dolmuyormu,
yiğido gardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğido gardaş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
düşündüren, tablo