Alıntı:
ofozturk Nickli Üyeden Alıntı
o siteyi bende biliyorum. sivas ve sivasspor urunleri olarak yayında. belli olmaz ileride yönetim kendi bunyesine alır veya ister. bu bile güzel bir gelişme arkadaşlar. internetten alışveriş yapılabilmesi ve türkiyenin her yerine gönderilebilmesi.
|
Sonuç olarak anladığım kadarıyla sadece Sivasspor ürünleri satılmıyor.Kulübümüzün kendine ait bir sitesi olması daha güvenilir olur diye düşünüyorum.Sonuçta her site satabilir kulüp ürünlerini ancak böylesi daha sağlıklı olur.Tabii ki hiç yoktan iyidir ancak 1. lig takımlarının bile online satışı olması bizim çok geç kaldığımızı gösterir.Sivassportifonline gibi bir site ile kulüp kendine ait bir online mağaza açmalı.
Ayrıca yeni ürünler tasarlanmalı.Özellikle 2-3 farklı modelde atkı ilgi görür diye düşünüyorum.Şuan 5 liralık yün atkılar mevcut storede.10 ve ya 15 liralık güzel tasarımlı şal(saten) atkı ve ya tek kat dokuma atkı basımı olursa talep görür.
Birçok takımın taraftar gurupları atkıları storelerinde satılıyor.Bizdede öyle olabilir.Aktif ve ya geçmişte aktif olmuş grupların atkılarının satışıda yapılabilir.Örnek olarak eskişehirspor'un sitesine bakabilirsiniz.Şuan görünmüyor ancak daha önceleri birkaç model nefer atkılarıda mevcut idi.
Bunun haricinde yaratıcı sloganlarla atkı basılabilir.Sloganın atkının tamamında olması gerekmiyor.Sağ alt ve ya sol üstte küçük harflerle yazılmış olarakda olabilir.İmkanı olanlar bir kaç atkı modeli hazırlarsa örnek olmuş olur.Kulüp bastırmasada en azından kendi imkanlarımızla bastırabiliriz.