Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 21.12.2005, 11:58   #81
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
shadow3458 Nickli Üyeden Alıntı
FENERBAHÇEYİ PKK YA BENZETEN İLHAN CAVCAVI KINIYORUM.DÜN AKŞAM FENERBAHCE TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLEYEN CAVCAV BİLSİNKİ FENERBAHÇE TARAFTARI DA O KULÜBÜN SAHİPLERİ.BU VATAN İÇİN KURTULUŞ SAVAŞINDA FENERBAHÇE KULÜBÜNÜN O GÜNKÜ SPORCULARININ NELER YAPTIĞINI TARİH ÇOK İYİ ANLATIYOR.KİŞİLERLE OLAN PROBLEMLER KİŞİLERLE ÇÖZÜLMELİ ÇIKIP BASININ KARŞISINDA KONUŞILMAMALI. ŞİMDİ DİĞER TAKIM TARAFTARLARINA SORUYORUZ BU AÇIKLMAYI FENERBAHÇEYE DEĞİLDE DİĞER TAKIMLAR İÇİN YAPSAYDI CAVCAV SİZLER NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ?İLHAN CAVCAV STADINIZA GELDİĞİNDE ONU AYAKTAMI ALKIŞLARDINIZ? BÖYLE BÜYÜK BİR KULÜBÜN BAŞKANININ TEK EMELİ SPORDA FANATİZMİ KÖRÜKLEMKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.ADALETE GÜVENİYORUZ GEREKLİ CEZANIN VERİLECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOKTUR.TARFTARDAN DİLEDİĞİ ÖZÜR KABUL EDİLMEMİŞTİR.BEN KENDİ ADIMA ŞUNU DEMEK İSTİYORUM FENERBAHÇE VE DİĞER TAKINLAR BENİM GÖZÜMDE AYNIDIR SPOR KARDEŞLİK VE CENTİLMENLİKSE EN BÜYÜK CENTİLMENDE BENİM.2.YARIDA TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.HER TARAFTAR KENDİ TAKIMINI YARGILASIN VE CENTİLMENLİK İÇİNDE ALKIŞLASIN KÖTÜ GİDEN HİÇ BİR TAKIMIN SORUMLUSU FENERBAHÇE DEĞİLDİR.OLAMAZDA. VE BU ARADA BURDADA ORTAMI GERMEK ADINA YAZILANLARI SAÇMA BULUYORUM.HEPİNİZİN AİLESİNDE BİR FENERBAHÇELİ VARDIR ONLARDAMI PKK?

İMZA MÜHÜR KAŞE ....BRAVO ABİ KONUYU MÜKEMMEL ÖZETLEMİŞSİN...
Alt 21.12.2005, 12:00   #82
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Lütfen chate çevirmeyin herkes haklı olarak düşündüğü görüşünü yazsın yeter uzatmanın alemi yok... ve hepimiz SİVASSPOR luyuz bize böyle şeyler yakışmaz...
Alt 21.12.2005, 12:00   #83
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
EVET BU ÜLKE HEPİMİZİN CUMHURİYET BİR TANEDİR BU KONUDADA TÜRK MİLLETİ ÇOK HASSASDIR ......

MADEM ÇOK HASSASLASIYORSUNUZ BU PKK BENZETMESINE BİRAZDA BELEDİYEYE CUMHURİYET DİYEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNE DOLAYLI YOLDAN HAKARET EDEN BU SLOGANI YAYGINLASTIRAN VE BU SLOGAN ALTINDA GİZLİ HEDEFLER BESLEYEN ŞAİBELERİN KAYNAGI AZİZ YILDIRIMA TEPKİ VERİN...
Gel senin için sloganı değiştirelim GS Cumhuriyeti olsun sen mutlu olacaksan.. Sen bu ulkede şike yapmayan tek kulup soylesene allahaskına..Neden biraz objektif olmayı dusunmeyip koru korune bakıyorsun...Sen hala başka yerlerdesin..Konuyuda gereksiz uzatıyorsun..Cavcav hatalıdır...Hepsi bu...Olay bitmiştir benim açımdan...
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2005, 12:00   #84
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

ARKADAŞLAR HERKES BU FORMDA GÖRÜŞLERİNİ SÖYLECEYEK BENİMSERSİNİZ BENİMSEMEZSİNİZ.
HERKES AZİZ YILDIRIMI VE FNERBAHÇEYİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL.
İLHAN CAVCAVIDA SEVMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ VEYA BAŞKA BİR KULÜBÜDE YADA BAŞKA İNSANIDA.NİYE KARŞILIKLI SATAŞMALARA TAŞIYORSUNUZ İŞİ.

İLHAN CAVCAV KONUŞMUŞ HAK VEREN VERİR VERMEYEN VERMEZ.
ZATEN AZİZ MAHKEMEYE VERMİŞ KENDİ ARALARINDA KOZLARINI PAYLAŞIRLAR.

LÜTFEN KALP KIRMADAN ELEŞTİRLERİMİZİ SÜRDÜRELİM.
Alt 21.12.2005, 12:02   #85
eren1
Gast

Alıntı:
Ozancan Nickli Üyeden Alıntı
Gel senin için sloganı değiştirelim GS Cumhuriyeti olsun sen mutlu olacaksan.. Sen bu ulkede şike yapmayan tek kulup soylesene allahaskına..Neden biraz objektif olmayı dusunmeyip koru korune bakıyorsun...Sen hala başka yerlerdesin..Konuyuda gereksiz uzatıyorsun..Cavcav hatalıdır...Hepsi bu...Olay bitmiştir benim açımdan...

HERKES HADDİNİ BİLSİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİZE YETER........

Alt 21.12.2005, 12:04   #86
CK58
Acemi Yiğido

CK58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 CK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arakadaşlar olay fenerbahçe galatasaray meselesi değil olay türk futbolunun içindeki pislikten bahsediliyor bir bu lige yeni çıktır bu pisliklere bulaşmadan ne kara pislik varsa oktaya çıksın bu çırkaflikleri görmeyecek kadar kör olmayın lütfen hemen tutuğunuz katim diye savunmaya geçmeyin objektif olun ben buraya üye olan herkesi sıvassporlu olarak görüyorum burada x bir takimin savunucusu olarak çıkmayın
türk futbolunun içinde pislik vardır bunu görmeyen kör oğlu kör dür
CK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2005, 12:09   #87
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YA ADMIN VEYA MOD KARDEŞLER LÜTFEN BU TOPİC İ SİLİN ENGELLEYİN BİŞEYLER YAPIN OLAY AMACINDAN ÇIKALI 24 SAAT OLDU HALA MUDAHALE YOK....
Alt 21.12.2005, 12:21   #88
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben burada şunu görüyorum.Bunu kimse inkar edemez. Daha evvel farklı takım sempatizanı olmuş olabiliriz,bu ayıp birşey değildir.Hatta yazılarında da itiraf eden arkadaşlarımızda var,evet ben bu takım sempatizanıydım fakat şimdi her ikisinide benimsiyorum.Tamam bunada kimsenin birşey dediği yok olabilir,eski takımını bianda silip atamayabilirsin doğaldır.
Objektif bir gözle baktığımızda,arkadaşlarımızın yorumlarında yapılan açıklamalardan anlaşılıyorki,eski takımı lehine yapılan açıklamaya şiddetle karşı çıkıp o yönde yorumlar yazıyor,haklı veya haksız olmadığını bilmeden kendi takımına hak veriyor. Diğerlerine bakıyorsun onlarda,kendi takımları na istinaden hak veriyor yada karşı çıkıyor.
Arkadaşlar her kim olursa olsun,ortada bir haksızlık varsa,düşüncelerimizi sırf takımımızın lehine olsunda ne olursa olsun tarzında,yazmaktan ziyade,"eğer haksız öz akrabamızsa"da doğruyu görerek bilerek yazmak kadar,daha doğru ne olabilir?İnsanlığın gerektirdiğide o budur.Çünkü doğru tektir"iki tane doğru olamaz" Söylemek istediğim şu: Eğer haksız olduğunu bildiğimiz halde,haklıymış yorumlarından kaçınıp,dürüstçe objektif bir gözle yorumlarımızı yazarsak doğruyu daha doğru göreceğimizden eminim.
Saygılar
Alt 21.12.2005, 13:12   #89
cascade_41
Yeni Yiğido

cascade_41 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cascade_41 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

iyice sasirdi....
galiba bunaklik alametleri....
bence artik biraksin, zaten herifin tek amaci insan ticareti yapar gibi takim yonetmek...
bi kurdugu takimi 2.yila saklama geregi duysa kesin 2-3 sampiyonluklari vardi....
isi bilenlere biraksinda belki biseyler degisir genclerde.....
Alt 21.12.2005, 13:43   #90
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

konya maçından dolayı sahamız kapatıldı bir maç aynı cezayı konyayada verdiler adaletmi bu, birileri buna dur diyecek bu birilerinden en iyiside aziz yıldırım diye düşünüyorum, küfür yok, taraftar adı altındaki bedavacı çeteler yok ediliyor staddan daha ne yapsın yönetim, ama büyük bir provokasyona hazırlanıyorlar ilk fener gençler maçı birinci hafta maçı aynen beşiktaş sendromuna uğratılacak gibi hesap bu ama bu hesabı fenere kesemeyecekler gibi hesap kucaklarında kalacak
Konu Kapatılmıştır