Ben burada şunu görüyorum.Bunu kimse inkar edemez. Daha evvel farklı takım sempatizanı olmuş olabiliriz,bu ayıp birşey değildir.Hatta yazılarında da itiraf eden arkadaşlarımızda var,evet ben bu takım sempatizanıydım fakat şimdi her ikisinide benimsiyorum.Tamam bunada kimsenin birşey dediği yok olabilir,eski takımını bianda silip atamayabilirsin doğaldır.
Objektif bir gözle baktığımızda,arkadaşlarımızın yorumlarında yapılan açıklamalardan anlaşılıyorki,eski takımı lehine yapılan açıklamaya şiddetle karşı çıkıp o yönde yorumlar yazıyor,haklı veya haksız olmadığını bilmeden kendi takımına hak veriyor. Diğerlerine bakıyorsun onlarda,kendi takımları na istinaden hak veriyor yada karşı çıkıyor.
Arkadaşlar her kim olursa olsun,ortada bir haksızlık varsa,düşüncelerimizi sırf takımımızın lehine olsunda ne olursa olsun tarzında,yazmaktan ziyade,"eğer haksız öz akrabamızsa"da doğruyu görerek bilerek yazmak kadar,daha doğru ne olabilir?İnsanlığın gerektirdiğide o budur.Çünkü doğru tektir"iki tane doğru olamaz" Söylemek istediğim şu: Eğer haksız olduğunu bildiğimiz halde,haklıymış yorumlarından kaçınıp,dürüstçe objektif bir gözle yorumlarımızı yazarsak doğruyu daha doğru göreceğimizden eminim.
Saygılar