Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRANSFER 2013
Alt 02.01.2013, 23:12   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TRANSFER 2013

Kampta yeni bir isim daha

03.01.2013

C.KAAN KARAGUŞ
Ligde ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'un Antalya kampına yeni bir daha katıldı.
Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden renklerine kattığı Ümit Kurt'un takımla birlikte çalışmalara başlamasının ardından, dün Almanya'dan da bir gurbetçi oyuncu Yiğidoların kamp programına dahil edildi.
Yaklaşık 2 yıldır Almanya'nın Oberliga Mittelrhein takımında forma giyen genç stoper Mert Zafer Mutlu, Sivasspor'un Antalya kampındaki yeni yüzü oldu. Bir hafta boyunca 20 yaşındaki sağ bek oyuncusunun performansını gözden geçirecek teknik heyet, hazırlanacak rapor doğrultusunda genç gurbetçi için harekete geçecek. Kaynak:Sivas'ın Sesi.com
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: TRANSFER 2013
Alt 02.01.2013, 23:24   #2
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: TRANSFER 2013

bu transfer işinde kendimi önce rıza hocanın yerine koyuyorum daha sonra yönetimin yerine koyuyorum daha sonra taraftar olarak düşünüyorum şuanakadar yapılan transferlere bakıyorum neticede kimsenin pek mutlu olduğuna inanmıyorum rıza hoca ortasahada top daıtacak sağdan atak yapacak defansda hızlı tecrübeli defans istiyor yönetim çok borçlanmak istemiyor olabildiğince ucuz beleş adam arıyor taraftar yıldız futbolcu bekliyor haklı olarak ümit defansda işyaparmı göreceğiz kuloviçin kiralandığını varsayalım ben hernekadar iyi transfer olduğuna inansamda bize lua lua gibi topu ayağına aldımmı rakip defansı tedirgin edecek forvet lazım ortasahaya henüz istenilen adam alınmadı henüz transfer zamanı bitmedi fakat ben umutlu değilim belki en büyük transferimiz eneramonun ermanın groseckinin atıfın pedrielin kadirin uğurun performansını artırması olacaktır
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
2013, adıcani, akbay, bienvenu, cemil, daha, dakika, isim, istiyor, kampta, onur, sivasspor, sivassporda, transfer, yeni