Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı
Yorumlarını beğenerek severek takip ediyorum adamlığın tartışılmaz kardeş gerçekten iyi ve güzel temennide bulunuyorsun bunu tüm kalbinle yaptığını biliyor hissediyorum bende fanatik SİVASSPORLU bir futbol sever olarak senin bu yorumlarına teşşek ederim şahsım adına bu sitede iyiki varsın iyiki bizimlesin kardeş sahada rakip tribünde dost olacağız bu böyle biline kardeş
Ayrıca ANADOLU devrimini SİVASSPORUM yaptı Bursaspor taçlandırdı bundan grur duydul çok sevindim şampiyon olmanıza inşallah bizde bu sene istediğimiz arzuladığımız bu kupayı müzemize götürürüz sizde buna adım gibi eminim sevineceksiniz ...
|
Sevgi saygı paylaşıldıkça büyür...İyi niyetli bu güzel temennilerinize katılmamak ne mümkün...Eksik olmayınız..Ayrıca bu yıl gözlemlediğim kadarı ile Sivassporun ligin üst sıraları ile ilgili iddası üst sıraları zorlayan ist takımları dışında Eskişehir Bursa Antalyanında bulunması ile dahda zorlu geçeceğe benziyor...Kupa olayı hem avrupa için hemde vizyonu geniş tutma adına kısa yol teşkil ediyor..Bana göre Sivasspor bu yıl kupaya geçen yıldan daha fazla önem vermeli...Saygılar..