Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Özat'dan Sivas'a Övgüler
Alt 16.01.2013, 11:34   #11
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Özat'dan Sivas'a Övgüler

Kimse bana Sivaslı edebiyatı yapmasın... Üç gün önce Ankaragücüne teknik direktör olurken açıklama yapmıştı, Beni SİVASSPORda istedi gitmedim ankaragücüne geldim diye. Şimdi Sivaslı edebiyatı yapıyor paşam.
Sanki Rızayı gönderecek olursaız ben burdayım diye sinyal yapıyor ama bizim akımın başına ne Fbli Ne Bjk li Ne Gs li gelmemeli. Sivaslı bile gelmemeli. SİVASSPORLU gelmeli.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2013, 11:59   #12
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse bana Sivaslı edebiyatı yapmasın... Üç gün önce Ankaragücüne teknik direktör olurken açıklama yapmıştı, Beni SİVASSPORda istedi gitmedim ankaragücüne geldim diye. Şimdi Sivaslı edebiyatı yapıyor paşam.
Sanki Rızayı gönderecek olursaız ben burdayım diye sinyal yapıyor ama bizim akımın başına ne Fbli Ne Bjk li Ne Gs li gelmemeli. Sivaslı bile gelmemeli. SİVASSPORLU gelmeli.
katılıyorum, teknik direktör dediğin tuttuğu takımın değil, mensubu olduğu kulübün forma renklerinin eşofmanları ile çıkmalı sahaya
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kempes'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2013, 13:00   #13
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

iyisin hassinda umit yeni yeni sivasspor adini agzina almaya basladin oysaki sivaslisin daha cok gündemde konusmasin daha cok sivas a gelip ziyaret etmesin yazmis oldun yazi icin cok sagol varol hep böyle ol .
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2013, 13:02   #14
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Teşekkürler ümit gardaşım ümit özünü unutmayan ender insanlardan birisi.
Alt 16.01.2013, 13:43   #15
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1339 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Sivaslılar kadar Sivaslıları eleştiren başka bir şehirden insan görmedim.

Ümit ÖZAT'ı arayıp yerel kanalımıza telefonla katılması istenmiş oda arayıp Sivasspor ile ilgili görüşlerini belirtmiş, bunda Ümit ÖZAT'ın ne gibi bir çıkarı olabilir ?

Ümit her zaman Sivasspor'a destek olmuştur ancak bunu yaparken başkaları gibi reklam yapıp kendisini ön plana çıkarmamıştır. Sivasspor 2. ligdeyken yaptığı yardımları unutmuş olmanız normal çünkü o zaman belki de Sivassporlu bile değildiniz !

Sivasspor için 2008 yılında söylediği sözleri okumak için http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22315

Konumuza dönecek olursak Ümit ÖZAT adını ne zaman duysam aklıma Köln'de oynarken yere yığıldığı o an ve Mondragon'un gözyaşları aklıma geliyor. İnşallah rahatsızlığı tamamiyle geçmiştir.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2013, 14:06   #16
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ümit ÖZAT'ı arayıp yerel kanalımıza telefonla katılması istenmiş oda arayıp Sivasspor ile ilgili görüşlerini belirtmiş, bunda Ümit ÖZAT'ın ne gibi bir çıkarı olabilir ?

Ümit her zaman Sivasspor'a destek olmuştur ancak bunu yaparken başkaları gibi reklam yapıp kendisini ön plana çıkarmamıştır. Sivasspor 2. ligdeyken yaptığı yardımları unutmuş olmanız normal çünkü o zaman belki de Sivassporlu bile değildiniz !

Sivasspor için 2008 yılında söylediği sözleri okumak için http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22315

Konumuza dönecek olursak Ümit ÖZAT adını ne zaman duysam aklıma Köln'de oynarken yere yığıldığı o an ve Mondragon'un gözyaşları aklıma geliyor. İnşallah rahatsızlığı tamamiyle geçmiştir.
Osman kardeşim her zamanki gibi yine taşı gediğine koydun,eyvallah.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2013, 14:12   #17
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

şayet sivaslı sivaslıya sahip çıkmış olsaydı bu memleket 2 tane başbakan çıkarmış bir şehir olacaktı
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2013, 14:13   #18
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Ümit Özat takım çalıştırmak istesin 50 tane takım bulamazsa ben hiç birşey bilmiyorum.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2013, 14:24   #19
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas kanalında Sivasspora yapılan övgüyü çok ilginç karşılamam, yapanada aşırı sevgi göstermem bizi övdü diye, olması gereken odur zaten. Sivas kanalında bize hakeret edecek değil. Ama ümit özatı çok seviyorum.

Besyo_cu nun dediği gibi kölndeki rahatsızlandığı an aklıma geliyor
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda chatlaq'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2013, 14:26   #20
Rallim58
Gast

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geç bunları Ümit Özat! Bgüne kadar yüzlerce defa seni çeşitli kanallarda dinledim ağızından bir defa sivas ve sivassporla ilgili güzel sözler çıkmadı. Hep kendini Ankaralı olarak lanse ettin. Sivas televeziyonuna katıldığın için tabiki sivası öven sözler söyleyecen bizde yuttuk. Sivasspora nasıl mesafeli uzak olduğunu yönetime sorun onlar söylesin.bugün kalkmış övüyorsun. Sivassporun bugüne kadar bariz,skandal niteleğinde bir çok hakem kurbanı oldu,hangisinde ulusal tv.lerde bir cümle ettin
başkasını bilmem fakat ben yemedim bunları
Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugüne kadar, yorumculuğa başladığı kısa dönemde de olsa Sivassporu konuşmadığı konusunda eleştirileriniz hoşgörü ile karşılanabilir. Ama "ben burdayım" mesajı verildiği şeklindeki görüş asla kabullenilir gibi değil. Divriği'li olup, köyüne dahi görev gereği gitmiş birisi ve Divriğispora yaptıklarını bilen olarak, sizlerin bilmediği şekilde bir insan olduğunu söylemekle yetinmek isterim.

10 seneyi geçti, Kuzeni Çağlayan Özat D.Ç. Divriğispora transfer olduğunda özel sohbetlerde Ümit'i yakından tanımıştım.

Hakkını yemeyin, kul hakkına girer. Nail bey canlı yayına katılır mısınız? diye sorup bağlantı kurulması ve futbolcumuz Ümit Kurt'un hocası olması hasebiyle gelişen konuşmalardan ibarettir.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
sivasa, övgüler, Özatdan