Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.01.2013, 22:28   #71
DOGU_BEY
Usta Yiğido
 
DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 3.226
Thanks: 4.098
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1035 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Rıza Çalımbay yeter artık bu taraftarı verem ettiniz ayıp size ayıppp!! Başta hayrettin ve senin sayende yenilen o son dakika golünden dolayı başkana da o şeref(!) tribününde küfür yedirdiniz ya başka birşey demiyorum size!!!

1461 gibi bir takıma bu kadar mahkum oynamak, doğru düzgün atak ve pozisyon üretememek ve o şans golünü bie koruyup 3 puanı alamamak varken çÇalımbay çıkmış 2 takım da kazanabilrdi, 2 denk takımın mücadelesi oldu diye alay eder gibi konuşuyor! Bugün Bursa kayebetti be sen o kaçan 3 puana gel de yan bakalım! Bursa kaybetti ama 4 tane pırıl pırıl genci korkusuzca 11'de oynattı da kaybetti. Sen ne yaptın Çalımbay? Geldin geleli bir tane alt yapıdan genç oyuncu mu çıkartın? Onu bırak sana gelen gençleri bile daha hiç şans vermden kiraladın veya kulubeye mahkum ettin! Senin 2.kalecin Senecky'e böyle maçlarda göreb verip onu hazır hale getirmek görevin iken sen hala kendini kaleci zanneden o Borjanı 1.kalecin yapma ısrarını sürdürdün..Ayakta duracak hali olmayan Suarez'in takımından şutladığın Abdülkadir'den ne fazlası var açıklar mısın? Hayrettin denen futbol canavarına şans verceğine oraya alt yapıdan bir genç topçu koyma cesaretini göstersene! Şaban'ı ümit milli takım oyuncusunu neden 1 kere bile oynatmadan krialık gönderdin diye adama sormazlar mı?
İlk yarıda bu yorumu sık yazmıştım yine tekrarlıyorum çünkü takımdaki aynı hastalık devam ediyor..Bursa maçındaki iyi mücadele ve futbolun izi bile yoktu..Yani takım 1 hafta iyi 2 hafta kötü..Hem sen hem topçuların maç seçiyor...Bank Asya takımına karşı oynana bu kötü futbolu da transfer ya da oyuncu eksikliğine bağlayıp geçiştirmeye çalışırsan sana 100 kere yuh olsun o zaman! İnsan hiç birşeyden başka o son dakika oradaki şerefsizlerin başkana ettiği küfürden ve başkanın bu duruma düşmesinden utanır!!! Artık yeter sezon sonu bu takımı bırak ve git hoca!!!
__________________
...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
DOGU_BEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.01.2013, 22:36   #72
hunter5858
Acemi Yiğido
 
hunter5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 66
Thanks: 0
20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hunter5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

AL PARAYI YAN GEL YAT ERMAN TAKIMIN EN ÇOK PARA ALAN VE 1 GOL ATIP 3 AY YATAN FUTBOLCUSU SENSİN HAKETTİĞİN YERE GİT ERMAN...
hunter5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hunter5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.01.2013, 22:44   #73
mucahitbaba58
Usta Yiğido
 
mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.11.2005
Yaş: 38
Mesajlar: 1.370
Thanks: 813
426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ayin 23 de bu lazlardan yaptiklarini yanina koyarsak bu takim dussun egerki biz sivasliysak bunlarin yaptiklarinin on mislieini yapmazsak malesef biz o yigit sivasli degiliz ahh orda olacaktim en guzel yerden biletimi alir onlara oyle birer sozler soylerdimki cileden cikarirdim mac bitimindede baskanlarina yada yoneticilerine ne ana koyardim nede avrat ama bunu yaparmi bir yigit bilmem maca gelincede en azindan yenilmedik amator takima karsi oynadik hak ettigimizi aldik
__________________
"SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.01.2013, 22:45   #74
masteraydin
Yeni Yiğido
 
masteraydin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 17.07.2006
Yaş: 52
Mesajlar: 45
Thanks: 1
19 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 masteraydin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

yazık arkadas takıma desteklemeye gidiyorum .birde orda bazı adi pontusluların ve adi şe..... trabzonluların ama hepsi degil, bize hırsız ve şike yapsana diyerek tezahhurat yapmasını duyuyoyorsun. zaten bizim futbolcular ruhsuz , erman herhalde maç şeçiyor, sadece atıf top oynamaya çalışıyor.digerleri sahada geziyor.
masteraydin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda masteraydin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.01.2013, 23:47   #75
PoTt!
Yiğido
 
PoTt! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.05.2007
Mesajlar: 290
Thanks: 6
91 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 PoTt! Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bu maçtan tek güzel bişey cıkar iyi ki Ziya Erdal yetişmiş başka lafım yok kadir'i de al git hoca ne olur ya senin yüzünden stada gitmeyecem maç izlemeyecem daha.
__________________
....
PoTt! isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda PoTt!'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.01.2013, 00:49   #76
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido
 
yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.06.2011
Mesajlar: 556
Thanks: 275
206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 530 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : Tüm futbolcularımız aşırı bir kazanma arzusuyla maça çıktılar her hallerinden belliydi...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : yakaladığımız onlarca pozisyonda bir türlü rakip kaleciyi geçemedik maç boyunca adeta ablukaya aldığımız alt lig takımının kalesine gol atamadık.

Maçın en iyisi kimdi : göksu

Maçın en kötüsü kimdi : tüm futbolcularımız ellerinden geleni yaptı aldıkları paranın fazlasıyla helal ve alınteri olduğunu düşünüp bu gece rahat bir uyku uyabilirler..

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : hiç begenmedim. penaltılarımızı vermedi tüm faulleri aleyhimize çaldı attığımız golleri haksız yere ofsayt dedi. Ayrıca rakip takıma 5 kırmızı kart verip maçı rahatlıkla hükmen bize verebilirdi.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : RIZA HOCA DAHA NE YAPSIN? Tribünden adam çağırıp oynatacak değilya. Evet elinde yönetimin sağolsun milyonlar sayıp kurduğu türkiyenin belki en geniş kadrosu var ve o hâlâ bu geniş kadroya rağmen sizin şikayet ettiğiniz oyuncularla sahaya çıkıyor. 3-4 günde bir maç oynuyor ama elindeki bu geniş kadroyu kullanmıyor..

Yönetim? Abi gözlerinizi de görün artık halimizi. Çatır çatır transfer yapan takımlardan neyimiz ekskinların çok mu parası var. Korkuyoruz biraz para saymaya.. Kusura bakmayın ama korkanın çocuğu olmaz derler...
__________________
YÖNETİM İSTİFA
yiğido58sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğido58sinan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.01.2013, 00:53   #77
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido
 
yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.06.2011
Mesajlar: 556
Thanks: 275
206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 530 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

açın gözünuzü olacaktı
yiğido58sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.01.2013, 01:22   #78
gülkız
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 11.09.2006
Yaş: 42
Mesajlar: 432
Thanks: 58
125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu dönemde üçüne beşine bakmadan mutlaka transferler yapılması gerekiyor.Çünkü Kadirle,Hayrettinle bu takım olmaz..Herkes Borjana kızıyor ama Borjanın iyi kaleci olduğunu düşünüyorum..Kalecinin bu kadar gözönüne çıkmasının nedeni de zaten Sivassporun gol yeme tehlikesiyle sık sık karşı karşıya kalmasından kaynaklanıyor..Arada bir Borjanın santraya doğru yelken açmasını saymazsak asıl işin gerisine bakmak lazım..Bu da Sivassporun orta sahada egemen olamamasını gösteriyor..Orta sahayı çekip çevirecek bir oyuncu olmadığı sürece bu sıkıntı devam edecektir..Kadir hiçbir zaman orta sahada ana oyuncu olamaz,ancak yardımcı oyuncu olarak bulunabilir..Ondan ana oyunculuk rolünü beklerseniz rakibe asistlik yapmaya devam edecektir..Mesela bu maçta rakip Mehmet Sıddık isimli oyuncusunu oyuna aldıktan sonra orta sahayı tamamıyle ele geçirdi..Akabinde Sivasspor da Ademi oyuna aldı..Eneromaya da herkes kızıyor ama o olmazsa rakibi eksiltecek kimse yok takımda..Maçta hemen hemen sahanın her tarafınıda dolaştığı için ona yapışan rakip oyuncu deliye dönüyor..Bu saate kadar forvet oyuncusunun transfer edilmemesi de ayrı bir şey..Düşme hattındaki takımların tutup tutmayacağı muamma olsada dünyanın oyuncusunu transfer ettiği düşünülürse 2.yarı dengelerin,sıralamaların değişmesi büyük ihtimal gibi gözüküyor..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gülkız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.01.2013, 01:22   #79
Arif Coşkun
Usta Yiğido
 
Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 61
Mesajlar: 2.313
Thanks: 164
138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Her iki takım adınada çok yavaş bir maçtı. Sahamı bozuk moral mi bozuk pek anlayamadım. Sanki iki takımda antraman havasindaydi. Hal öyle oluncada böyle tatsız tuzsuz bir maç oldu. İki golüde Trabzon takımı attı bizede bir puan kaldı. Kalmayabilirdide. Çekidüzen verip kendine gelmezse takım ilerde büyük sıkıntı çeker.
__________________
"Dilin düşünceden önce haraket etmesin"
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.01.2013, 07:24   #80
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido
 
Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.08.2006
Mesajlar: 8.107
Thanks: 1.835
4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bir an önce silkelenmemiz lazım ligde kupada tehlikeye girer.
__________________


Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git