Cevap: Maçı Değerlendirelim
okul sebebiyle uzun zaman sonra izlediğim ilk maçtı. antebin sahaya beraberlik için çıktığını söylemeye gerek bile yok; takımımızınsa genel olarak iyi bir oyun sergilendiği kanısındayım ama bunu sonuca yansıtamadık. bence her oyuncumuz canla başla mücadele etti, aatıf olsa gerçekten sonuç istediğimiz gibi olabilirdi merkezden dribling yapamadık kanatlardansa çoğunlukla orta denedik ve kalabalık savunmada o açılan ortaların hiç bir etkisi olmayacağı oldukça belliydi neden bu kadar denemiş olduğumuzu bile anlamadım. sercanınsa messi olmadığı ortada takıma uyması için 1-2 haftaya ihtiyacı var bence. eneramoysa ilk yarıdaki takip edebildiğim maçlara göre oldukça iyi gördüm kendine gelmeye başlamış, uğursa futbolcu olmazdan zorlasan sağ beke yedek olur seviyesine gelmiş, kamilin neden bu kadar eleştirildiğini anlayabilmiş değilim oldukça istekli ve etkili oynadığı kanısındayım, kadir 2. yarının başlarında; ademse sonlarında oyundan silindi. giderek daha iyi bir takım oluyoruz gibi hissediyorum umarım zaman beni haklı çıkarır.
|