Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.01.2013, 18:20   #31
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : sivaslıların maça ilgisizliğinin tavan yapması...sivasta maça gidilmez de ne halt yenir bir bilebilsem...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : sivassporun baskısı altında geçti maç...ama gol yollarında üretken değildik...sadece sol kanadımız işledi...bu kanadı da antep savunması iyi kapattı...sağ kanat hemen hemen hiç üretken olamadı...

Maçın en iyisi kimdi : erman...

Maçın en kötüsü kimdi : pedriel...

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : genelde iyi sayılabilecek bir yönetim gösterdi...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hocanın oyuna müdahalesi yerindeydi...pedrielin yerine sercanı alarak hem sağ kanada, hem de forvete hareketlilik getirmek istedi ama olmadı...sercanın takıma hemen adepte olması beklemek yanlış olur...etkisizdi bugün ama daha iyi olacak inşallah...yorulan ademin yerine mehmet nası olması da doğruydu...son değişikliği ise doldur boşalt toplarında rainochla hava hakimeti sağlamak için yaptı ama bu da olmadı...çok kritik bir 2 puan kaybettik...6-7 eksikle buraya gelen antebi yenmeliydik...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.01.2013, 18:21   #32
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta göze çarpanlar : Sercan zamanla daha iyi olacaktır ama Erman'la ve Eneramo ile şimdilik tam anlamıyla anlaşamadı. Biraz da kendini ikili mücadelelerden ayrı tuttu bu inşallah takıma alışamadığındandır. Eğer bu takımı düşük görüp ikili mücadelelere girmediğindense çok büyük bir sıkıntı oluşturur bu durum.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu kadar iyi ve baskılı oynadığımız bu maçı kazanamıyorsak takımın son vuruşlarında ve yaptığı atakları sonlandırma da bir sıkıntı yaşadığımız kesin.

Maçın en iyisi kimdi : Maçın en iyisi Erman Ve Grosickiydi. Ziya'da her zamanki gibi takımın iyileri arasıdaydı.

Maçın en kötüsü kimdi : Maçın kötüsü bana göre Navratildi Ben aslında Navratili 3 senedir beğenmiyorum bazı maçlar çok iyi oldu ama çok ytavaş ve topu oyuna sokmakta çok çekingen. Yaptığı en başarılı şey tek hamle oynamak.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem bildiğimiz Kuddusi Müftüoğluydu işte. Onun kapasitesini göz önüne aldığımızda bu yönetimi ona göre fazla başarılıydı bile diyebilirz ama özellikle ilk yarıda son dakikalarda %100 gollük bir pozisyonda oyunu durdurup faul vermesi ve oyun başlarken topu antepe vermesi büyük hataydı.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Oyuncu değişiklikleri normaldi ama Rajnoch neden son dakikada adeta zorla oyuna alındı ona bir anlam veremedim
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 18:22   #33
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

maçtan şimdi geldim. ne kadar heyecansız ve iğrenç bir maçtı maça gittiğime bin pişman oldum. Sivasssporu top mop oynamıyoruz. Maçtan sonra aklımda kalan pozisyon bile yok ah şunun atsak kazanırdık diyeceğim pozisyon bile yok. Sonra niye seyirci maça gelmiyor gelince ne oluyor ki sanki.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2013, 18:24   #34
ERMAN
Yiğido

ERMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ERMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

vahim cok gec olmadan duzelmesı lazım
ERMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 18:27   #35
sivaslımuho
Acemi Yiğido

sivaslımuho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 sivaslımuho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Forvetsız bır mac oldu cunku eneramo forvette cok yanlız kalıyor sercan forvet olarak alındı ama sercanıda pedrıel gıbı sag kanat yapan hocaya helal olsun
sivaslımuho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslımuho'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2013, 18:31   #36
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu macin sonucuna düsme hattindaki takimlar sevinmislerdir.Önümüzde bir kupa maci var ve ardindan deplasmanda Mersin maci.Ikinci devreyi ben baska gözle bekliyordum,bugünki oyunumuzda gösterdiki hic bir sey degismemis bizim takimda.Bunu 1461 ve Antep macindada gördük.
Bizim takimda bu takimin ahengini bozanlar var.Bunlar ayiklanmadan bu takim düzelmez.Hala M.Nas´i kurtarici gören kafalar var bizde.Orta sahaya Hakan transfer yapildi nerede?
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 18:36   #37
58Yiğidoo58
Yiğido

58Yiğidoo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

89 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 483 58Yiğidoo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tkımda düzeni bozan kadir uğur.. Ayrıca herşey güzel ancak gol atacak hala dam yok. Eneramo uzun süre dinlendirilmeli. Ayrıca hoca sistemde değişikliğe gitmeli. Hücum anlayışı iyi oturmuş. Ama sonuçsuz kalınca elden birşey gelmez. Golcü lazım..
58Yiğidoo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 18:38   #38
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

degerlendirecek tek sey var ne olursa olsun bu enaramo mudur ne b..tur bu adam takimdan defolup gitmeli.bu adam bu takim kadrosunda oldugu sürece insanlar inancini kaybediyor.böyle bir adamla ancak 3.4.kademede oynayabilirsin.ilk evela bizim inanmamiz lazim ama bu ruhsuzlarla inancimizi kaybediyoruz bizler inanmadikmi onlar nasil inanacak.DEFOL GIT ENAROMO.
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 18:38   #39
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***bu takımda rajnoh kesin oynatılmalı ,ataklarımızda hep sol kanadı denedik.takıma 2 oyuncu transferi şart bir forvet ve bir sağ bek .bu gün kamil ve erman iyi mücadele ettiler,beni yanılttılar,sercanın son vuruşları enaramo kamil,ve pedrielde bir farkları yok gereksiz bir transfer.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 18:42   #40
AYIBOAN
Acemi Yiğido

AYIBOAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 AYIBOAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

okul sebebiyle uzun zaman sonra izlediğim ilk maçtı. antebin sahaya beraberlik için çıktığını söylemeye gerek bile yok; takımımızınsa genel olarak iyi bir oyun sergilendiği kanısındayım ama bunu sonuca yansıtamadık. bence her oyuncumuz canla başla mücadele etti, aatıf olsa gerçekten sonuç istediğimiz gibi olabilirdi merkezden dribling yapamadık kanatlardansa çoğunlukla orta denedik ve kalabalık savunmada o açılan ortaların hiç bir etkisi olmayacağı oldukça belliydi neden bu kadar denemiş olduğumuzu bile anlamadım. sercanınsa messi olmadığı ortada takıma uyması için 1-2 haftaya ihtiyacı var bence. eneramoysa ilk yarıdaki takip edebildiğim maçlara göre oldukça iyi gördüm kendine gelmeye başlamış, uğursa futbolcu olmazdan zorlasan sağ beke yedek olur seviyesine gelmiş, kamilin neden bu kadar eleştirildiğini anlayabilmiş değilim oldukça istekli ve etkili oynadığı kanısındayım, kadir 2. yarının başlarında; ademse sonlarında oyundan silindi. giderek daha iyi bir takım oluyoruz gibi hissediyorum umarım zaman beni haklı çıkarır.

Etiketler
değerlendirelim, maçı