Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.01.2013, 20:01   #61
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

uğur,grosicki,pedriel,mehmet nas,adem,kağnı navratil hala bu takımda oynuyorsa eğer bu sene düşmezsek sampiyon olmak gibi byük bi başarı elde etmiş oluruz
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 21:27   #62
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yorumları okuyorumda sanki aynı maçı izlememisiz.takım ozellikle 2.yarı müthiş oynadı baskı kurduk.bence maçın iyileri ümıt kurt ziya navrati erman. grosicki taşkın i bir türlü gecemedi gecse gol olurdu.bayildim bu taşkın a adam hatasız bir sağ bek.uğur kavuğun da kritik mudahaleleri vardı hatalarıyla beraber.birde golcü lazım.sercan umut verdi olacak bu iş
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ahhguzum'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.01.2013, 21:35   #63
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maç boyu sahada mücadele eden bir sivasspor vardı.

takım benim umduğumdan daha iyi mücadele etti.

fakat ilerde organize olmakda zorlanıyoruz.ziya-grosicki çok iyi ikili olmuşlar

sağ kanatta ise uğur-pedriel ikilisi çok kötü uyumsuz.

eneramo ise biraz yavaş kaldı,4-4-2 ye dönüp sercan eneramo çift forvet oynamalıyız.

takım her maç böyle mücadele ederse bir yerlere geliriz.ben beğendim
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivastatlıbelam'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.01.2013, 22:07   #64
okan3336
Acemi Yiğido

27 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 okan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekannt

beşiktaş maçının özetini izledim maçın tamamını izleme fırsatım olmadı ama bakıyorum düşer dedikleri beşiktaş bile zirveye oynuyor sözde bizim kadro bozulmadı yerine oturdu samet aybabanın daha bir şikayetini duymadım baştan sona takım oluştururdu da rıza hocam futbolcular bahaneye sığınmayın ben maçı izledim tamm belki güzel oynadı sivas bana (göre güzel oynayamadı) ben forum da yazılan yorumları okurken antepin 6 7 as ilk on bir oyucusu yok mu ya bu gün olsaydı ne olurdu bize fark mı atarlardı antebin iyi oynadığndan deil kamil çok top ezdi olumlu orta sayısı çok veya yok denecek kadar az enaramo çok top öldürdü ziya mükemmeldi çok istekliydi ümit hoşuma gitti hava hakimiyeti güzel biraz daha takıma oturursa defans problemini çözeriz orta sahayada yorum yapmak istemiyorum deve misali neren doğru ki
okan3336 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2013, 22:39   #65
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugun evet beraber kaldik ama ozellikle ikinci yari iyi oynadigimizi dusunuyorum. Oyunculara gelirsek:

Borjan : bu seneki iyi oynadigi maclara bir yenisini ekledi ender gelisen gaziantep ataklarinda zaman zaman cok iyi toplar cikartti.

Ziya: ataga katilan tek defans oyuncumuz. Cigerlerine saglik ziya, marcelo gibi oynuyor valla.

Umit: genc bir oyuncu alisma sureci olucak ama fena oynamadi.

Navratil: hava toplarina hakim umitle birlikte cenke top vermediler takimin bel kemigi.

Erman: uzun zamandir ermana kizma nedenim isteksizligiydi. Bu mac biraz olsun kendine gelmis toplari aldi sutlar paslar atti.

Grosicki: cok cabaladi ama bostu. Bal yapmayan arı misali. Cok begendigim bir oyuncu giderse uzulurum.

Adem: 60. Dakikaya kadar belki de takimin tek ayakta kalan ismiydi biraz kondisyonunu gelistirirse ilk 11 garanti olcaktir.

Enaramo: genel olarak cok elestiri almis ama ben iyi tarafindan bakmak istiyorum. İstekli arzulu bir oyun ortaya koydu bunu rakamlarda gostercektir cok mucadele etti.

Gelelim kotulere :

Ugur kavuk : bu yaşa gelmis bir oyuncu 18 yasinda bir futbolcunun yapmayacagi acemilikler yapiyor. Ama yurekten oynuyor tekmeye kafa misali bu yuzden cokta kizamiyorum kaptana.

Kadir: defansif anlamda iyi isler yapiyor. Ancak topu ne zaman ayagina alsa ya kaybediyor ya da atağı ölduruyor.

Pedriel: fiziksel olarak yetersiz. Teknik olarakta yetersiz. Gozumde hic bir zaman sivasspor oyuncusu olamadi.

Sonuc olarak:

Sercan 60ta oyuna girdi tek paslarda takima eslik etti. İlk mactan bisey beklemek yanlis olur zamanla fayda sagliyacaktir.

Riza hoca cok ozur diliyorum belki haddimizi aşıyoruz ama teknik bilgilerini yetersiz gorenlerdenim. Takım tamamen bireysellige dayaniyor takim oyunu adina hic bir sey yok. Her gun saatlerce antreman taktiksel anlamda bu oyunculara hic mi bir sey katilmiyor
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58g0kberk58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2013, 23:11   #66
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

60 dakika boyunca eksik oynadık...Neden mi? Sahada 7 numara giyen ama hayalet gibi dolanan ve bırak top sürmeyi ayakta duracak dermanı olmayan Suarez... Ve bu adam yalnız 2-3 defa şans verilen Abdülkadir'den daha iyi öyle mi? Ya da bu adam santrafor ama nedense 2 yıldır Çalımbay onu sağ açıkta oynatıyor, demek ki orda süper(!) oynuyor...Birçok eksiği ve sorunu yüzünden dünden 1 puana razı gelen Antep istediğini aldı gitti, biz ise kritik bir konumda iken yine iç sahada bedavadan puanları dağıttık...Üzülerek söylüyorum ki hocanın bu takıntıları ve mantalitesi değişmezse transfer yapılsa bile yine 2 hafta iyi 2 hafta kötü yani istikrarsız gidişat devam eder...Kamil 2 yıldır kayıpları oynarken ve takımın yıldızı iken ve onu bu takıma kazandıran Çalımbay iken malesef göz göre göre onu kaybediyoruz..Burada sayın hoca bir yerlerde birşeylerin yanlış olduğunu eksik olduğunu tespit edeceği yerde yine oyuncusunu suçladı ve yine medyanın önüne attı..Zira kendisinde hiç hata yok tabi!! Antep kildini çözmek için taktik anlamda değişiklikler ya da müdaheleler yaptı mı tabi onu soran yok! Benim artık tek düşüncem kazasız belasız bu sezonu küme düşmeden bitirmek ve sonrasında Çalımbay ile yolların ayrılması...Haa hoca takıntılarından ve inatlarından vazgeçip öz eleştirisini yapacaksa tabi ki kalsın..uzun vadeli çalışma elbette daha iyidiri, ama böyle devam edecekse neşter sezon sonu vurulmalıdır...
Alt 19.01.2013, 23:42   #67
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takimi degerlendirmek icin forumda bir konu aradim ama bulamayinca buraya yazayim dedim:
bildiginiz üzere seneye yabanci sayisi 10a düsecek ve su anda 9 yabancimiz ve birde rada 10 yabanci oluyor birde yabanci forvet geldigini düsünürsek bu sayi en az 11e cikiyor. asil soru seneye bu yabancilardan hangisi kalacak.
benim düsüncem rada bir kere gözden düstü gelmesi zor, rajnoch ve navratil ikilisi daha iyi yabanci bulunmassa durabilir fena oynamiyorlar, senecky bence seneye 100% olmayacak borjan ise daha iyi bir kaleci bulunmassa kalir, cerny yeniden formunu yakalrsa kalacaklar arasinda, grosicky ile eneramo bence gidecekler arasinda hem tavir olarak hemde performans olarak, pedrielin sivasa katkisi tartisilmas ama bence tesekkür edip gönderilme zamani geldi, son olarakta aatif takimin su an en önemli adami kalmasi gereken en önemli isim.

gelelim yerlilere kalede nihat ve korcan ikiside büyük umutlarla alinda ama hala müthis bir performans göremedik.hele korcan sike ve sakatlik derken kaleye tekrar isinamadi nihat ise kaleyi alacak seviyede degil ama yinede ikisi seneye büyük ihtimalle olacak, ümit yeni geldi, murat kalir , ziya aatifla birlikte takimin önemli isimlerinden biri kalip kalmiyacagi gelecek tekliflere bagli, hayrettin ile ugur sezon sonu artik futbol hayatlarina noktayi koymalari gerekiyor artik faydadan cok zarar vermeye basladilar, erhan sezon basi iyi basladi ama sonra form düsüklügü derken ortadan kayboldu ve sag bekte bence uguru kesecek bir performans sergileyemedi kalip kalmiyacagi 2.devredeki performansina bagli, kaan hep kadroya giriyor ama bir türlü sahada göremedik hic oynamadigi icin yorum yapamiyacgim, mehmet nas aslinda yasi itaberen gönderilecekler arasinda olabilirdi ama adam resmen 18 yasindaki genc gibi hirsli ve mücadele veriyor, kalmali, kadirden bu sene tatmin edici bir performans göremedim maglesef eger böyle devam ederse yedege cekilecek hatta böyle devam ederse gönderilebilr, adem ise cok istikrarsiz 1 mac iyi bir sonrakinde kötü bence faydali oldugu icin kalacaklar arasinda, hakan daha yeni geldi, erman önemli bir futbolcu iyi oynadigi zaman hemen fark ediliyor ne kadar kötü oynasada su an vazgecilmez bir futbolcu hele yerli olmasi avantaj, cihan sivasda kaybolan cogu gencten biri sivasda uzatmalri oynuyor sezon sonu sivasda kalcagini pek düsünmüyorum hele hocanin bu yabanci forvet sevdasi sürdügü sürece.

özet: önüzdeki sezon planlamsinda....kaleciler : (BORJAN),korcan,nihat.......
defans:(ziya),murat, ümit, RAJNOCH, NAVRATIL, kaan.......orta saha: mehmet nas, (kadir),hakan arslan, adem kocak, erman kilic, AATIF, CERNY........ forvet : yeni alinacak forvet,forvet hatti sifirdan kurulmali

bu yazdigim kadroya tabiki takviye sart .....
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 00:13   #68
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar öncelikle takıma yorum yaparken biraz insaflı olalım. Bu takım bizim.

Şimdi yorumlara gelelim,

İkinci yarı çatır çatır top oynadık. Hasbelkader bir gol atmış olsaydık şimdi herkes "vay ne güzel oynadık, vay Antep'i hiç oynatmadık" falan diyecekti, yalan mı? Atamadık golü, şimdi sallıyoruz takımın arkasından.

Kale: Zaten garibime pek iş düşmedi. Ama düştüğünde de işini yaptı. Bu çocuk istikrarlı olsa çok sempatik harika bir kaleci. Sanki baba tarafından Sivaslı gibi, öylesine seviyor takımını. Ama bazen saç baş yolduruyor.

Defans: Ziya'ya yorum bile yapılmaz. Harika bir çocuk resmen. Navratil biraz yavaş kaldı ama işini yapıyor. Ümit'i çok beğeniyorum, bugün de faydalıydı. Uğur'u da her maçtan sonra kötülemek alışkanlık yapmış kimilerine ama bence bugün performansı gayet iyiydi eskiye göre. Yine biraz yetersiz, kim istemez ki orada da Ziya gibi bir dinamo olsun ama eldeki bu.

Orta Saha: Aatıf'ın yokluğu bizi vurdu bugün. Kamil gayet güzel oynadı, Ziya ile süper anlaşıyorlar. Keşke kaleyi düşünmekte daha az tereddüt etse. Erman da oldukça hırslıydı ama golü neden üretemedi kendisi de anlamadı. Mehmet Nas biraz daha erken girse daha çok işe yarardı, zira Adem'in pili on dakika kadar önce bitmişti. Adem de iyi gidiyor gibiydi ama o pil bitmesinden sonra 3-4 tane topu harcadı. Kadir eski günlerini aratsa da onda da biraz iyileşme gördüm, ama bu iyileşmenin sebebi Antep'in çok kötü oyuncuları olabilir, aldanmamak lazım.

Forvet: Eneramo'nun hırsı takıma forvet transferleri yapıldığı için yerine gelmiş, daha çok mücadele etti. Kaleyi bulan şutlarının hızı düşük oluyor, hızlı vurunca da dışarı gönderiyor. Bunu çözmesi lazım. Sercan ilk girdiğinde Eneramo'nun yanına geçer gibi oldu, sonra kanata geçti falan. Alışması lazım takımı tanıması lazım. Bugün hiçbir işe yaramadı ama eminim ki ileride yarayacaktır. Zaten oyuna yokluktan girdi, yoksa daha takıma geleli bir hafta olmadan maça mı çıkarılır futbolcu?

Pedriel: Adama ayrı bir yer açtım zira forvet ya da orta saha demeye dilim varmıyor. Gönderilmeli. Her anlamda yetersiz. Bir kere de işe yarayan bir şey yapmadı. Adem yaptı, Mehmet Nas yaptı, Kadir yaptı, Uğur yaptı ama Pedriel yapamadı. Hani menajerlik oyunları ya da PES oynayanlar bilirler, "75" lik futbolcuyu sürükleyip yanlış alana yerleştirirsin de bir anda "45" e falan düşer ya, bu adam da sağ kanatta aynen öyle.

Rıza Hoca'nın değişiklikleri ilk defa bu kadar tutarlıydı. Tam benim aklımdan geçenleri yaptı, pili biten Adem yerine Mehmet Nas ve pili zaten olmayan Pedirel yerine Sercan. Rajnoch değişikliği hariç çünkü boşa yarım dakika kaybettik hem de uzatmalarda.

Sonuç: Piech gelirse ve Sercan takıma uyum sağlarsa acayip güçlü bir kadromuz olur. Fakat Rıza Hoca'nın bence 4-4-2'yi düşünmesi gerekebilir zira tek forvet işi bize iyi gelmiyor. İleride iki oyuncumuz olsa daha çok gol bulabiliriz. Zira kanatlardan iyi bindiriyoruz ama golü bulamıyoruz. Şu ikinci yarıda şu oyunla beş gol atsak yeriydi.

İlk sözümle bitiriyorum çok sevdiğim arkadaşlarım, abilerim ve kardeşlerim:

Takıma sahip çıkın, takımı sevin. Bu takım bizim.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2013, 00:55   #69
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ziya ziya ziya aldigin para helali hos olsun kardesim baska bisey demiyorum ve cok yakinda o ay yildizli formayi gururla tasiyacaksin insallah...ermanda cokistekli harikaydi bugun...mehmet nasa kizan yigidolar var niye kiziyorsunuz yeri gelir yere goge sigdiramassiniz yeri gelir yerin dibine vurursunuz elinden geleni yapti adam daha ne yapsin... macin kurtaricisi olarak giren sercan dogaldir hata yapabilir takima yeni geldi isinmamis olabilir ama yinede bir umuttu ama olmadi saglik olsun....pedriyel eneramo yine yapti yapacani top saklamakla forvet olunmuyo arkadas gom su topa yaaaaa lannn kulaklari cinlasin bitirim zeki bile sizden iyi vurur o toplara utanin be kiz kurulari.... hocam iki cift lafimda sana olacak topla su takimi artik yeter yaaaaa sac bas yoldurdugun yeterrrrrr ya yendir ya yenil ya gol attir su takima yada birak atsinlar biseyler ogret artik oyle yada boyle dellendirme yigidolari canini yerim hocammmmmm
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 01:52   #70
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 507 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ah eneramo dilenciye para verip üstünü isteyen kara buzaaa ben sana ne diyim bilmiyomki deli ettin beni bugün
sadece bugünmü ,hangi macinda sac bas yoldurmuyorki,adam nasil olsa garanti oynayacagini biliyor,
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı