Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takimi degerlendirmek icin forumda bir konu aradim ama bulamayinca buraya yazayim dedim:
bildiginiz üzere seneye yabanci sayisi 10a düsecek ve su anda 9 yabancimiz ve birde rada 10 yabanci oluyor birde yabanci forvet geldigini düsünürsek bu sayi en az 11e cikiyor. asil soru seneye bu yabancilardan hangisi kalacak.
benim düsüncem rada bir kere gözden düstü gelmesi zor, rajnoch ve navratil ikilisi daha iyi yabanci bulunmassa durabilir fena oynamiyorlar, senecky bence seneye 100% olmayacak borjan ise daha iyi bir kaleci bulunmassa kalir, cerny yeniden formunu yakalrsa kalacaklar arasinda, grosicky ile eneramo bence gidecekler arasinda hem tavir olarak hemde performans olarak, pedrielin sivasa katkisi tartisilmas ama bence tesekkür edip gönderilme zamani geldi, son olarakta aatif takimin su an en önemli adami kalmasi gereken en önemli isim.
gelelim yerlilere kalede nihat ve korcan ikiside büyük umutlarla alinda ama hala müthis bir performans göremedik.hele korcan sike ve sakatlik derken kaleye tekrar isinamadi nihat ise kaleyi alacak seviyede degil ama yinede ikisi seneye büyük ihtimalle olacak, ümit yeni geldi, murat kalir , ziya aatifla birlikte takimin önemli isimlerinden biri kalip kalmiyacagi gelecek tekliflere bagli, hayrettin ile ugur sezon sonu artik futbol hayatlarina noktayi koymalari gerekiyor artik faydadan cok zarar vermeye basladilar, erhan sezon basi iyi basladi ama sonra form düsüklügü derken ortadan kayboldu ve sag bekte bence uguru kesecek bir performans sergileyemedi kalip kalmiyacagi 2.devredeki performansina bagli, kaan hep kadroya giriyor ama bir türlü sahada göremedik hic oynamadigi icin yorum yapamiyacgim, mehmet nas aslinda yasi itaberen gönderilecekler arasinda olabilirdi ama adam resmen 18 yasindaki genc gibi hirsli ve mücadele veriyor, kalmali, kadirden bu sene tatmin edici bir performans göremedim maglesef eger böyle devam ederse yedege cekilecek hatta böyle devam ederse gönderilebilr, adem ise cok istikrarsiz 1 mac iyi bir sonrakinde kötü bence faydali oldugu icin kalacaklar arasinda, hakan daha yeni geldi, erman önemli bir futbolcu iyi oynadigi zaman hemen fark ediliyor ne kadar kötü oynasada su an vazgecilmez bir futbolcu hele yerli olmasi avantaj, cihan sivasda kaybolan cogu gencten biri sivasda uzatmalri oynuyor sezon sonu sivasda kalcagini pek düsünmüyorum hele hocanin bu yabanci forvet sevdasi sürdügü sürece.
özet: önüzdeki sezon planlamsinda....kaleciler : (BORJAN),korcan,nihat.......
defans:(ziya),murat, ümit, RAJNOCH, NAVRATIL, kaan.......orta saha: mehmet nas, (kadir),hakan arslan, adem kocak, erman kilic, AATIF, CERNY........ forvet : yeni alinacak forvet,forvet hatti sifirdan kurulmali
bu yazdigim kadroya tabiki takviye sart .....
|