Ben de BİMER'e cevaben öyle dedim, "Projenin kesinleşmemesi de ne demek! Ne yani şimdi hayali projeye mi ihale yapıldı? "
Daha cevabı gelmedi.
kesinleşmemesi demek gelecek tepkilerin fazlalığına göre kapasitenin artabileceği demektir. sadece siyasilere bel bağlamak olmaz. sivastaki hangi kuruluş (resmi-sivil) kapasite artsın diye uğraştı ki? hepimizin çalışması lazım.
15000 kişilik stadyuma son maçımızda 3000 kişi gelmiş herhalde 25000 kişilik stadyuma 3000 kişi giderse rezil oluruz tüm türkiyeye merak etmeyin yeni stadyuma tuvalet yaparlar 33000 kişilik stadı sadece istanbul takımlarının maçında doldururuz ben sivaslı kimliğiyle istanbul takımlarını tutan ****lerin maç izlayaeceği bir stadyum istemiyorum hainlerin doldurduğu bir stada gerek yok 25000 bize yeter ama güzel olsun stadyumumuz...
hepsi iyi güzelde arena nedir ya boğa güreşimi yapılacak kimin aklına geldi kim arena adını koydu SİVAS ERMEYDANI koysalardı çok daha iyi olurdu hiç diyilse
bizleri çağrıştırırdı
son haftalarda sahada deli danalar gibi dolanan karaboğamız varya onu güreştirecekler herhalde