Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 22.01.2013, 13:51   #21
delibas58
Yeni Yiğido

16 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 delibas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

saçma sapan şeylerle bahane bulup maça gitmeyen tek taraftarlar bizizdir heralde bozuk para tüm stadlarda alınmıyor, bayrak çubukları da tüm stadlarda alınmıyor, suların akmamasıyla maça gitmemenin nasıl bahanesi oluyor, hava soğuk deniyor daha önceden hava soğuk değilmiydi stad doluyordu veya 3 büyüklerle oynanan maçlarda soğuk olmuyormu ben anlamıyorum. bu takımın düşmeyeceğinden eminim ama düşerse taraftarlar blsin ki sadece yönetimin suçu yoktur taraftarın da suçu çktur bu konuda....
Alt 22.01.2013, 14:31   #22
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

açıkcası bu taraftar sıkıntısı yalnızca bizde yok. iki yıldır süper ligdeki her takımda bu sıkıntı var. anadolu takımlarının büyük takımlarla oynadığı maçlar dışında statlar boş kalıyor. şike olaylarının bunda büyük etkisi oldu. insanların bir çoğu futboldan uzaklaştı. şimdi bu taraftarları tekrar kazanmakta açıkcası futbol takımlarının kendi ellerinde. taraftarı heyecanlandırıcak transferler ve daha da önemlisi futbola küsmüş taraftarı kazanacak futbol oynadıkları zaman bu statlar tekrar dolmaya başlayacaktır.
Alt 22.01.2013, 14:51   #23
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
delibas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
saçma sapan şeylerle bahane bulup maça gitmeyen tek taraftarlar bizizdir heralde bozuk para tüm stadlarda alınmıyor, bayrak çubukları da tüm stadlarda alınmıyor, suların akmamasıyla maça gitmemenin nasıl bahanesi oluyor, hava soğuk deniyor daha önceden hava soğuk değilmiydi stad doluyordu veya 3 büyüklerle oynanan maçlarda soğuk olmuyormu ben anlamıyorum. bu takımın düşmeyeceğinden eminim ama düşerse taraftarlar blsin ki sadece yönetimin suçu yoktur taraftarın da suçu çktur bu konuda....
DELİBAŞ ağzına sağlık. Ben küçüktüm ama beton yığınlarında abimle çok maç seyrettik o zaman tuvalet mescit filanda yoktu. Adamlar maça gitmeyeceya bahane üstüne bahene arıyor.
Hani Sivasspor sevgisi karşılıksızdı. Önce taraftar olun takıma destek verin sonra eleştirin bu kadar kısa ve net
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2013, 18:21   #24
yigidohandsome
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yigidohandsome FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın apdullah yiğit aylardır hatta senelerdir taraftara neden maaç gitmiyosunuz diyosunuz sizin de koskoca çocuklarınız var ben hiç göremedim bir gün maça geldiklerini bu nasıl bir çelişkidir ??? ilk evvela bunu cevaplamanızı bekliyorum saygılar.
yigidohandsome isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2013, 21:03   #25
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Futbolcuya hocaya Kızıpta maça gelmemezlik yapılmasın,sel gider kum kalır arma ve renkler bakıdır,gerisi teferruat
Alt 22.01.2013, 21:51   #26
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yigidohandsome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın apdullah yiğit aylardır hatta senelerdir taraftara neden maaç gitmiyosunuz diyosunuz sizin de koskoca çocuklarınız var ben hiç göremedim bir gün maça geldiklerini bu nasıl bir çelişkidir ??? ilk evvela bunu cevaplamanızı bekliyorum saygılar.

Tam bende sivasspor com' da bunları okurken Apo geldi ve bu yazılanı gösterdim gülüp geçti,abi cevap yazayımmı senin adına dedim gerek olmadığını söyledi,sonra patronun yanına giderek çay içip sohbet ettiler.
O söylemedi ama ben yazayım,bak kardeşim Apo abinin oğlu kapalı tribünün sol tarafında her maça geliyor,kombinesi var,sadece onun değil bildiğim kadarıyla yengeninde kombinesi var. Bazen oğluyla yengeyi birlikte maç izlerken görüyom. Çamur atacaksan başkasına at,sen onun yarısı kadar Sivassporlu olsan keşke...
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2013, 22:53   #27
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık eyce sıktı ha. hep taraftar taraftar.yeterin gardaşım ya.yazıların yüzde doksanı taraftar.staddaki gardaşlarım ne çekiyor gören yok bilen yok ondan sonrada vur abalıya gibi hep tarafta.r artık yeter gına geldi bu yazılarından.nerdeyse artık hürdoğan denilince senin taraftar yazın geliyor aklıma gazteyi okumak istemiyom yeter gardaşım yeter.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ankastre'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2013, 22:56   #28
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Her şey yönetimden geçiyor...

Taraftarını çekmek için sadece bilet fiyatları değil şartlarıda ehlileştireceksiniz... Doğrudur, biz alt liglerdeyken hatta ve hatta amatördeyken bu şartlarımız yoktu tabiki, O itfaiyenin toprak sahayı (dış saha) devre arasında suladığı devirleri gördük. O zamandan bu zamana adeta futbolda bir çağ açıldı bir çağ kapandı. Hem Sivasta hemde Futbolizmde oldu bu olanlar. Lakin o değişen şartlar içinde tek düzelik bizim açımızda sürüp gidiyor. Bunun o kadar çok ara başlığı varki zaman zaman bu platformda bir çok üye kardeşlerimiz her zaman dile getiriyorlar. Mescit sıkıntısı, Turnikelerdeki çileler, Pankart olaylarına kısıtlamalar, Bozuk para ve su olayları, formaların net üzerinden satışlarının olmayışı, Özel Güvenlik birimlerinin katı tutumları, Yönetimin taraftar giriş çıkışlarını takip etmemesi, Stad kapasitesi, forma satışlarının artırılması amaçlı transfer, galibiyet serisi, Deplasmana giden seyircilerin olumsuzlukları, sıkıntılı maç skorları vesaire vesaire... İşte bu sıkıntılar dertler çileler hep taraftar üzerinde odaklanıyor. Düşünün her bir ara başlık altında 10 kişiyi yada 20 kişiyi küstürseniz, bir Maratonun yarısı kadar taraftarınızı kaybetmiş oluyorsunuz. Peki ne yapmalı. Taraftar diyorki ''Yağmasan bile gürle kardeşim'' ''Sen bana bir adım gel ben sana koşarak'' Anektodları bir yığın, Darb-ı Meselleri bile.

Ben, Sen, O yazsak çizsek boş. Asıl iş Kemik Taraftar kadrosunu korumanın çarelerine kaldı işimiz. Ama bu kemik kişi sayısını çoğaltmak yerine gittikçe azaltıyoruz. Herkes tutturmuş bir Taraftar şöyleye böyleye. Yada zamanında böyle şartlarmı vardı demeyle işin içinden sıyrılıp Ya Rabbi Şükür demenin derdinde.

Ahmet Mehmet Hasan Hüzeyin burda yazsa ne farkeder. Kimimiz Almanyadayız Kimimiz Karsta bilmem nerelerde. Asıl iş Sivasta. O insanlar gelecek, gelmelidir. Gelmeleri içinde taraftar şöyle böyle demekten çok neden gelmiyorların cevabını araştırmakta. Tamam bazı durumlarda çok haklı durumda oluşmuyor değil lakin sadece bu sayının bazı maçlarda çok bazı maçlarda az olmasından öte gitmiyor maalesef. Onun için ''Yönetim yağacakta gürleyecekte'' Bu iş sadece bir Mecnun Odyakmazın sırtında değil, Tüm 7-8-9 kişininde omuzlarında olmalı. Unutmayın O kişiler Müşteri İlişkileri Yetkilisi, Taraftar da Hizmet alan birimdir.

Özetle Taraftar öyle yada böyle görevini bir şekilde yapıyor. Diğer cenah her bir şıkkın kaçan yada küsen taraftar sayılarını tekrar kazanacak işler yapma çaresini yakalamalı. Yani '' Elini taşın altına daha da iyi sokması '' gerek...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2013, 23:23   #29
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

syn abdullah yiğit kaç senedir köşebentinizde yazıyorsunuz taraftar yine gelmedi demenizden bıktık artık açıkçası..yani yeter be kardeşim her hafta aynı şeyi yazıp duruyorsun nerdeyse,gelenlerin hatrına biraz konu değiştir allah aşkına..
git av mevsimi filmini izle mesela önce cem yılmazın oynadığı karakterin işaret ettiği gibi bakış açını değiştir belki bişeyler katarsın laflarına..
sivassporu düşünüyorsan git farklı haberler röportajlar yap mesela yayınla kim neden gelmemiş bi anla ,teşvik et enazından milleti tanınan sima olarak ama bu tekrarı alem nenemin serzeniş tarzıyla değil tabi...gazetende kampanya başlat mesela bi farkındalık yaratmaya çalış al sivasın ünlü simalarını kat taraftarın arasına bi taraftar bandosu yaratmayı dene mesela müzisyenlerden ,yada tezahüratları yazılı kağıtlar dağıt gazeteyle söylenmesini sağla amigolar bulup hani tüm taraftarı tanırsın çevren var..bi değiştir kendini allah aşkına biraz köşenden çık genç jenerasyonlara yol göster aralarına katıl onlarda katkıda bulunsunlar bi organizasyona imza at okadar yılın hatrına ..bilinçsiz taraftarı bide sen bilinçlendir ,taşın altına elini uzat . .amigo ihsanın hatırasına atıfta bulunup eli kolu bağlı oturmak harbilik değil ..
4eylülde buluşalım sivas için savaşalım..selamlar
Alt 23.01.2013, 01:04   #30
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle belirteyim sonra Favori58 alıntı yapıp sen maçlara geliyormusunda eleştiriyorsun diye çığırtganlık yapmasın. Belçika'dayım bu yüzden de maçlara gidemiyorum. Abdullah yiğit her zamanki yaptığı işi yaparak yine taraftara sallamış, bu ve benzeri yazılarını yüzlerce kez okuduk ve anlaşılan daha da okumaya devam edeceğiz Abdullah Yiğit gibi Sivas basınında öncü kişilerin sadece sorunları dile getirip çözüm üretmemesi bence hoş değil.Her zaman aynı şeyleri okuyoruz, Allah aşkına şu Sivas basınından ne zaman Sivasspor'dan gelişmeleri okuyacağız.Mesela bu takım idman da ne yapar, idmanın yıldızı kim, en çok isabetli şutu kim çeker, penaltı çalışmalarının galibi kim, takım kendi arasında mini maç yapıp galibi kim olur, Tesislerde yapılan play station maçlarının galibi kim, tavla da bileği bükülmeyen oyuncu kim vs. biraz da takımdan haber yapın.
Abdullah YİĞİTin Turan emmisi var o ne derse yapıyor eskiden sivasspor 4 eylülde idmanını yapardı tüm sporseverlerde izlerdi herşeyden haberleri olurdu bi zahmet tesislere gidip senin bu dediklerini yapmıyor Turan emmide tesislere gitmeyip kahveleri gezdiğine göre bu haberlerden habersiz yaşıyoruz

Etiketler
elime, koydun, süreyim, yüzüne