Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın en iyi isimleri Adem, Hakan biraz Atıf biraz da Eneramo..Maçın rezilleri uğur ve hayrettin!!! Sırf hayrettin efendiye yer açılsın diye Şaban gibi sağlam kumaş bir sol beki göndermeyi tercih edenleri kınıyorum! Uğur kavuk sanırım 50 yaşına kadar oynayıp oradan Hacca gidecek herhalde! İşte Çalımbay'ın ve ekibinin vizyonsuzluğu ve ileriyi görememesi de burda..Kaç yıldır alternatif bir sağ bek transferini bir akıllı da yapamadı ya helal oslun!!
Kimse kusura bakmasın oynanan futbolda hiçbirşey yok, 1461 elbette defans yapacak çünkü adamların oyun mantalitesi kontra atak ve dkkat ederseniz son dakikalar hariç hiç hava topu bile oynamadılar, hep yerden oynadılar..Şu maçta-hele de başkana yapılanlardan sonra- farklı bir galibiyet eze eze bir galibiyet olması lazımdı..Ama bunu bırakın 3 puanı zor aldık ve sağolsun uğur ve hayrettin bize korku filmleri izletti...
Bugünkü maçtaki en güzel şey tribündeki güzel pankartlar ve başkana verilen destekti...Belki tribünler tam dolmadı ama açıklçası ben daha az seyirci gelirdi diye düşünüyorudm..Neyseki maraton ve vipte yine 5 bine yakın seyirci vardı...Bir ilave daha: Daha önceki maçlardan sonra dediğim gibi Rıza hoca bu takıntılarını ve inadını sürdürürse 1 hafta iyi 1 hafta kötü şeklinde devam ederiz, bunu da yine söylüyorum..