Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido Hamdallah’ta kararlı
Alt 25.01.2013, 11:43   #51
SivassporunSesi
Yiğido

SivassporunSesi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 SivassporunSesi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğido Hamdallah’ta kararlı

Alıntı:
SivassporunSesi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben birşey duydum ama ...

Menajerinin biraz daha ılımlı bir hava sergilemeye başladığı bu transferin ihtimali giderek yükseldiğini söyledi emektar...
HAMDALLAH TRANSFERİ
Başkan Otyakmaz, Sivasspor'un uzun süredir transfer gündeminden düşmeyen Faslı santrafor Abderrazak Hamdallah transferi ile ilgili ise sona gelindiğinin sinyallerini verdi.
Teknik heyetin uzun bir süredir bu oyuncunun transferinde ısrarla durduğunu ifade eden Otyakmaz; "Abderrazak ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Teknik heyetin bizden böyle bir talebi var. Bu konuda maliyet hesabı yapıp karar vereceğiz. Birkaç gün içerisinde konuyla ilgili kararımız netleşecektir. Taraftarlarımız bu konuda rahat olsunlar" dedi.

Başkanın açıklamaları benim söylediklerimle paralel bu transferde sona geliniyor haberiniz olsun ...
Alt 25.01.2013, 15:54   #52
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayin büyük baskanimiz biz birazda sizden cesaret bekliyoruz siz genclerbirliginin baskani kadar yokmusunuz o adam atladi ucaga belcikaliyi alip geldi bak simdi adam harikalar yaratiyor biz eminizki siz ondan daha cesaretli ve girisimlisiniz bu transferi siz bitireceksiniz .
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2013, 16:04   #53
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
http://en.wikipedia.org/wiki/Youssef_El-Arabi
Geçen sene Al-Hilal'de oynuyormuş bu sene Granada'da.Öyle bir abartıyorsunuz ki Fas değil sanki Arjantin yok takım müthişmiş Hamdallah ondan oynamıyormuş 2 maçtır kazanmıyor rakipleri Angola Cape Verde haritada göster deseler forumda kimsenin gösterebileceğini sanmıyorum.
Ona kalırsa Türkiye milli takımı Macaristandan çok daha kaliteli bir kadroya sahip fakat gel gör ki yenemiyoruz. M.Ekici G.toprak gibi oyuncular kadroya giremiyor. Fas milli takımı kaliteli ve Hamdallah 22 yaşında bu durum gayet doğal arkadaş haklı ayrıca Rıza Hoca yabancı transferinde gayet başarılı oldu şimdiye kadar özellikle istiyorsa senin benim bilmediğimi biliyor demektir.
Alt 25.01.2013, 16:53   #54
yiğido gardaş
Acemi Yiğido

yiğido gardaş - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 yiğido gardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kim bu hamdullah?Seyrden varmı?alınsın alınmasın ezbere konuşuluyor,Yok yönetim beceremezmiş,neden?Sen para verip maça gittinmi?Kombine biletini sezon başında aldınmı?Bu takıma taraftar olup kayıtsız şartsız desdekledinmi?Tabiki eleştireceksin ama tutarlı olacaksın?Bir deplasman maliyetini biliyormusun?Tesis maliyetini ve giderlerini biliyormusun,acaba stat gelirleri buna yetermi?Sponsorlar daha medyatik tyakımlara gidiyor,Borsada hisse senetleri satılıyor,ya sivassporumun nesi var yahu,Maç kazandıkları takdirde galibiyetten gelen prim birde sevgil MARKA nın sponsorluğu,ne hikmetse gelen futbolcularda burnu hep gökyüzünde,Rıza hoca yapabilkdiğinin en iyisini yaptığı kanatindeyim.En etkili çözüm alt yapı ve buradan yetişecek sporcular,yoksa taşıma suyla ancak bu kadar olur.
yiğido gardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2013, 20:46   #55
şamatacılar
Yiğido

şamatacılar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 şamatacılar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir aydır bi fasliyi alamadık gitti. Kardeşim madem kararlisiniz basın parayı alın hamdallh i . Üçün beşin hesabını yapmayın .

Yapılan yapılmayan transferlere bakıldığında bir transfer donemi daha fiyaskoyla bitmek üzere .

Beleşçi transfer politikasıyla hiç biyere varamayız . Yönetim bi türlü anlamadı bunu !!!
Alt 25.01.2013, 20:49   #56
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Riza hoca transferde cok hakli konusuyor zira birtakimin hocasi o takimin en iyi röntgencisi yani eniyi anlayani dolaysile hoca hakli hamdallah ne yapip edip alinmali birazda keseye dokunmali ama bu futbolcu daha sonra kendini isbatladimi degeri kat kat artar bize zarari olmaz bunuda gözönünde bulundurmaliyiz.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2013, 21:03   #57
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ona kalırsa Türkiye milli takımı Macaristandan çok daha kaliteli bir kadroya sahip fakat gel gör ki yenemiyoruz. M.Ekici G.toprak gibi oyuncular kadroya giremiyor. Fas milli takımı kaliteli ve Hamdallah 22 yaşında bu durum gayet doğal arkadaş haklı ayrıca Rıza Hoca yabancı transferinde gayet başarılı oldu şimdiye kadar özellikle istiyorsa senin benim bilmediğimi biliyor demektir.
Katılmıyorum Türk Milli takımı çok iyi bir takım değil 2012 2010 ve bu gidişle 2014i de pas geçicez Fas da bize benziyor oynattığı yıldız diye söylenen isimlerin hepsi yabancı ülkelerin altyapılarında yetişmiş oyuncular çifte vatandaşlıkları var Fransa-Hollanda istese bir dakika düşünmezler o milli takımlarda (bir iki istisna hariç) oynarlar orada kendini gelecek göremeyen forma şansı olmayanlar Fas'ı tercih ediyor.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2013, 22:08   #58
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

hamdallah transferinin hayırlı sonuçlanacağına inanıyorum belki afrika kupasında oynarda kendini gösterirde daha fazla paraya satarım hesabıyla ayak direttiler menejeri ve kulubü şimdi milli takımda oynamadığı için beklentiler boşa gitti futbolcu türkiyeye gelmeye sıcak bakıyorsa menejari çok fazla direnemez kaça geliyor maliyeti nekadardır bilmiyorum adı geçen rakamlara göre futbolcuya 1milyon€ kulübüne 2 milyon€deniliyor futbolcunun alacağı paraya lafım yok eneramoda 1 milyon alıyor katkısı ortada neticede futbolcu 22 yaşında gelir kendini gösterir sivassporu avrupaya taşır verdiğimizin 2.5 katına satarrız groseçkiyi görüyorsunuz 1 milyon €verdik 3 5 gol atsa sezon sonu 3 4 milyona satarız sivasspora yaptığı katkıyıda unutmamak lazım sivası ligde bıraktıya yetmezmi?işte futbolcuyu tanıyormusunuz boş boş konuşuyorsunuz diyen yiğidolarada şunu derim futbol uzay bilimi değil eneramoyuda groseçkiyide hiçbirimiz tanımıyorduk videolarından fikir yürüttük katkılarıda çok oldu izlediğiim oyuncunun sivasspora çok katkı yapabileceğini ister forvette ister sağ açıkta oynayabilecek güçlü hızlı golcü oyuncu olduğuna kanaat gettirdim inşallah transfer ederiz ve yanılmayız
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.01.2013, 01:53   #59
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hamdallah Sivasspora faydalı olacak, geleceği olan futbolcu gibi görünüyor. Alırız diye düşünüyorum. Çünkü sezon sonunda Sercanda yok Eneramoda yok Akıllı politika izleyip Hamdallahı almalıyız.
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2013, 02:23   #60
Rallim58
Gast

Hamdallah'la transfer serüvenimizin devam edeceğine inanıyorum

Etiketler
hamdallah’ta, kararlı, yiğido