Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Toparlanmamız Gerek
Alt 27.01.2013, 22:04   #11
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Toparlanmamız Gerek

Hocamiz cok hakli, hakemin her hareketimize faul caldigindan dolayi tedirgin olan Kadir, Ugur, Pedriel Takimimizin superstarlari bu yuzden her Mac kotu performans sergiliyor.

Hakemin cok hatali Mac yonetmesinden dolayi kaleyi bulan ilk sutumuz dk 79da idi. Ben bu hakemlerin taaa

Neyse bu Bos laflardan sonra fazla detaya yaptigi yanlislara girmeden, Biri bana Riza Calimbayin teknik direktor olarak en ufak basarisini soylesin? Bi tane calistirdigi takimin soyle catir catir top oynadigini ornek versin. Sezon ortasinda civik civik Ben Bjk ile anlasmistim demesinin izahatini versin.
Bu adamin tek kredisi Sivasli olmasi peki t.direktor olarak gelmeden once Sivasa ne hayri dokundu bu adamin onu soylesin?

Begenmedigimiz Bulent Hocanin Sportif basarisi, goze hos gelen futbol anlayisi, oyuncu iliskilerini koyun bi kenara, onun %10u kadar sahiplense Sivasi Sivassporu suan cok farkli yerlerde olurduk..

Hakemlere bahane bulacagina otur rakipleri analiz et, takima 3 pas ustuste pas yaptir da ondan sonra bahane bul saga sola...
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mucahit_58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
gerek, toparlanmamız