Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İstifa Mevsimi !..
Alt 28.01.2013, 09:58   #21
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: İstifa Mevsimi !..

Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yetkisi olanlar anket açsalar rıza hoca istifa etmelimi etmemelimi diye sitede herkez oyunu kullansa taraftarın çoğunluk görüşü belli olur yönetime mesaj olur.
Çoğunluğun istediği şeyi yönetimde biliyor ama şimdiden ortalığı karıştırmanın anlamı yok. Zaten durumlar kritik, büyük hocamız gereken tedbirleri alacaktır. Önümüzde ki şu iki Fenerbahçe maçlarını kayıpsız bir atlatalım, atlatamazsak o zaman zaten ankete de gerek kalmaz sanırım.

Biz sadece üstümüze düşeni yapalım, takımı yalnız bırakmayalım bu iki maçta da.

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 09:59   #22
Yigidoyuz058
Yeni Yiğido

9 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigidoyuz058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mucahit_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Izmirliyigido Gardasim seni birkez daha tebrik ediyorum.. Deve kusu edasinda kafasini kuma sokan forum yoneticilerine inat. Silinecegini bildigim icin acmadim Riza Hoca Istifa diye bi konu. Ama acsam bu siteyi faal olarak takip edenlerin %90ni katilir bu goruse..
Arkadasa katiliyorum sonucta burasi resmi site degil VE nerdeyse tamama yakinimiz istifa etmesini istiyoruz Riza hocanin, ve bu cogunluga ragmen bir konu acamiyorsak yada siliniyorsa bu site ne ise yarar?
Taraftarin nabzini tutmak, goruslerini ortaya koymak degilse nedir amaci?
Yigidoyuz058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yigidoyuz058'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 10:09   #23
Yigidoyuz058
Yeni Yiğido

9 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigidoyuz058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Izmirliyigido gardasim ben bir uye olarak anket yapmak istiyorum, yoneticilerden izin gerekiyormus kimden alabilirim bu izni?
Yigidoyuz058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2013, 10:29   #24
Mustafa58Ağa
Tecrübeli Yiğido

101 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 Mustafa58Ağa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlısıyla rıza çalımbay istifa etseydi
Mustafa58Ağa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2013, 10:34   #25
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
Sivasspor 19 maçta 6 galibiyet 5 beraberlik 8 mağlubiyet almış ve 23 puan toplayabilmiş.

Galibiyetleri inceleyelim;
Gaziantepspor 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Kasımpaşa
Beşiktaş 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Eskişehirspor
Sivasspor 4 - 2 Kayserispor
Sivasspor 3 - 1 Elazığspor

Alınan galibiyetlerin dört tanesi 1-0 skorlarla alınmış ve ne şartlar altında alındığı malum şans eseri bir gol at üzerine yat.

Ligin en iyi hücum hatlarından birisi olmasına rağmen 21 gol atarak en az gol atan takımlar arasında kalmış.Ve kalesinde 27 gol görmüş.Şuan ligde 12.sırada ve düşme potasıyla arasında ki puan farkı 3.

Önümüzdeki 5 maç ise;
Fenerbahçe v Sivasspor
Sivasspor v Trabzonspor
Kasımpaşa v Sivasspor
Sivasspor v Beşiktaş
Bursaspor v Sivasspor

Kağıt üzerinde bu 5 maçta da rakipler favori ve rızanın oyun anlayışıyla bu maçlardan puan çıkarmak mucize.

Ey futbol dahisi vatandaş hadi tabloya bakarak rızanın takıma katkısını anlat bakalım bize.
Rakamlar yalan söylemez.Herşey ortada iken çıkıp boş boş konuşanların amacını biliyoruz.Bu sitede iki grup var birisi Sivassporlu olan diğeri Rıza Çalımbaycı olan.Şimdi rızanızıda alıp gidin buradan.Biz yandaş değil Sivassporluyuz ve başka Sivasspor'da yok.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 10:45   #26
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1001 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Yönetim, eğer Rıza istifa ederse hoca konusunda alternatifi düşünmesi gerekiyor hemen istifa ettiği anda yeni bir hocayı takıma getirmesi lazım. Bence ya ertuğrul sağlam yada şenol hoca hiçte fena olmaz.
Alt 28.01.2013, 10:46   #27
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tek suçlu rıza hoca değildir.yönetimde suçludur.birde taraftarı eleştiren delikanlı sivas basını nerde hadi eleştirsinler rıza hocayı yönetimi
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2013, 10:46   #28
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Oynanan oyun ve eldeki mevcut futbolcu yapısı gelecek için ümit vermiyor olsada şuan için teknik adam değişikliği faydadan çok zarar getirir. Yerli Teknik adamlar içerisinde Rıza hocanın yerine alternatif isimler yok, yabancı bir teknik adam ise zorlu fikstür öncesi felaket olur.

Mersin Maçında Teknik zafiyetten çok futbolcuların ruhsuz halleri mağlubiyeti getirdi. Hoca sezon başından beri Burhan Eşer'i alalım diye yönetime baskı yapmasına rağmen elimizle Mersin'e hediye ettik. O Burhan'da neredeyse tek başına bizi yıktı. Bu oyuncunun transfer edilmemesinde hata Rıza hoca' da mı ?

Rıza Hoca'yı bende eleştiriyorum bu oyun Sivasspor'a yakışmıyor ancak ölüm fikstürü denilen zorlu bir periyoda girerken hoca değişikliği yapmak ne getirir ne görürür iyi hesaplamak gerek.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 10:52   #29
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Boşta zaten iyi hoca yok,bizi kurtaracak bir Mesut Bakkal bulamayız.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2013, 10:59   #30
SivassporunSesi
Yiğido

SivassporunSesi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 SivassporunSesi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetimde suç var diyen arkadaşlarım, bunu derken ben bu konuda Mecnun Otyakmaz'ın ayrı tutulmasını düşünüyorum. Zira onun kadar "elini taşın altına sokan" yöneticiler olsaydı bunları konuşmazdınız diye düşünüyorum.

Kaldı ki, Mecnun başkan çok büyük fedakarlıklar ve billinçli bir kulüp başkanlığı politikası izlediğine inananlardanım. Kulübümüzü her platformda başarıyla temsil ediyor, saygın bir çizgiye getiriyor ve savunuyor.

Takımın başarısızlığı yönetim kaynaklı değil bence hoca kaynaklı. Rıza hocamız takıma yeteri kadar ilgisini ve sevgisini vermiyor. Futbolcularla abi-patron ilişkisini ayarlayamıyor. Futbolculara teknik birşey veremiyor. Futbolcularımızı bireysel olarak değerlendirdiğin zaman bile %80'i çok iyi futbolcular. Ama bunlardan bir takım yapamamak, bir başarı çıkartamamak yönetimin değil, teknik kadronun hatası olsa gerek.

.
Bu konuda sana katılmıyorum oldum olası bizim bi transfer politikamız olmadı şampiyonluğa oynadığımız sezon bile kadro kırıntılarıyla başarılı olduk mesela Rıza Hoca geldikten sonra bi istikrar geldi takıma adamın hep listesindeki son adamlar alıntı mesela transferler hep geç yapıldı transferde üçün beşin hesabı yapıldı daha neler neler sağlam bi yönetim olsa kesinlikle bu takım kafaya oynardı sözüm meclisten dışarı...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivassporunSesi'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
mevsimi, İstifa