Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor 19 maçta 6 galibiyet 5 beraberlik 8 mağlubiyet almış ve 23 puan toplayabilmiş.
Galibiyetleri inceleyelim;
Gaziantepspor 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Kasımpaşa
Beşiktaş 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Eskişehirspor
Sivasspor 4 - 2 Kayserispor
Sivasspor 3 - 1 Elazığspor
Alınan galibiyetlerin dört tanesi 1-0 skorlarla alınmış ve ne şartlar altında alındığı malum şans eseri bir gol at üzerine yat.
Ligin en iyi hücum hatlarından birisi olmasına rağmen 21 gol atarak en az gol atan takımlar arasında kalmış.Ve kalesinde 27 gol görmüş.Şuan ligde 12.sırada ve düşme potasıyla arasında ki puan farkı 3.
Önümüzdeki 5 maç ise;
Fenerbahçe v Sivasspor
Sivasspor v Trabzonspor
Kasımpaşa v Sivasspor
Sivasspor v Beşiktaş
Bursaspor v Sivasspor
Kağıt üzerinde bu 5 maçta da rakipler favori ve rızanın oyun anlayışıyla bu maçlardan puan çıkarmak mucize.
Ey futbol dahisi vatandaş hadi tabloya bakarak rızanın takıma katkısını anlat bakalım bize.
Rakamlar yalan söylemez.Herşey ortada iken çıkıp boş boş konuşanların amacını biliyoruz.Bu sitede iki grup var birisi Sivassporlu olan diğeri Rıza Çalımbaycı olan.Şimdi rızanızıda alıp gidin buradan.Biz yandaş değil Sivassporluyuz ve başka Sivasspor'da yok.
|
İki grup var demişsiniz. Zikretmediğiniz üçüncü grup adına söz alıyorum. Biz üçüncü grup! üyeleri ne Rıza hocacı ne de karşıtı değiliz. Sadece Sivaspor aşığıyız. Eşimizi çocuğumuzu bırakır yağmur yaş nöbet izin demeden maçlara gelir takımı destekleriz. İyi yapılan işleri alkışlar,yanlış giden durumları da uyarırız. Bazan izan insaf dışına çıkıldığında da aklıselime davet ederiz. Evet, üçüncü grup adına şunları söyleyebilirim.
1) Rıza hocamız bu takımı en iyi bilen olarak ve eleştirileri de dikkate alıp yanlışlarını düzelterek sezon sonuna kadar devam etmeli ve sezon sonu Sivasspor teknik direktörlüğünü bırakmalıdır.
2) Takım tertibinde şu an acil olarak,alarm veren sağ kanata neşter atılmalıdır. Uğur Kavuk dinlendirilmelidir . Erhan ve önünde Mehmet Nas denenebilir mesela çözüm olarak.
3) Orta sahada daha organize olabileceğimiz,biraz daha defansı kollayan,hızlı atağa çıkmaya dayalı bir oyun sistemine daha yakın oynamalıyız. Oyun düzenimizi kökten değiştirmesek de küçük bir ayar gerekiyor.
4) Son olarak, ne olursa olsun,taraftarlar olarak staddaki boşluklar,biz Sivassporlulara yakışmıyor. Elazığspor'un,Mersin'in son maçlarında seyirci sayısına bakın bir de bizimkine. Stadı dolduralım. Bu takım bizim. Bu gemide şu grup bu grup hep beraberiz. Düşersek hep beraber düşeceğiz. Birbirimizle uğraşmak,yarış yapmak yerine takıma destek olalım.