Şanlı şerefli formanın hakkını veren yüreklerini ortaya koyan futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum Allah hepsinden razı olsun böyle bir mutluluk olamaz!!!
Bazı arkadaşlar yorumlarında sanki Fenerbahçe oynamadı bize bir puan verdi havasındalar Gaye takımı kötülemek o arkadaşlara soruyorum Fener hangi as futbolcusunu oynatmadı ful kadro çıktılar ellerinden gelse canımızı alacaklardı ama güçleri bu kadar gol yollarında neden başarılı olamıyoruz çunku arkadaşı daha müsaitken pas vermeyip kaleye şut çekiyorlar boylece pozisyonlar cömertce harcanıyor herzaman söylüyorum bu kadro kötü değil yeterki takım uyunu oynasınlar
yukarıdakı yazıyı kupa maçından sonra yazmışdım bugunkü maç benim gibi düşünen kardeşlerimin haklılığını ortaya çıkardı.
Ayrıyeten galibiyet için çok memnun oldum. Fakat riza hoca groskiyi çıkarıp Sercanı almakla büyük hata yaptı neden böyle yanlışlık yapıyor anlamıyorum onun içinde groskiyi küstürüyor bunun neticesindede tam randıraman alamıyor
Kadir bugün çok güzeldi Kadir güzel oynadımı kazanıyoruz tüm takımı tebrik ediyorum
Helal olsun karaboga yigido.Bugün gercek yigidolari gördük ,takim halinde cok iyi oynadik, bu futbolla haftayada kesin kazaniriz,kolla kendini trabzon sira sende
En büyük şrfsz Çüneyt'e rağmen bu maçı kazanmak harikaydı. İlk yarıda 2 tane net sarı kartı göstermedi, Sow'un Ziya'ya - Ziegler'n Kamil'i formasından çekmesine sarı kart göstermeyen, gözü önünde göğsünden dönen topa el diyen bir hakem sadece Satılmıştır bu kadar açık ve net.
İlk yarı Adem çok iyi oynadı neden oyundan alındığını bilmiyorum, Adem'in yerine oyuna giren Hakan da çok iyi oynadı ama Adem neden çıktı anlamadım ?
Eneramo' da ayrı bir tebriği hak ediyor tekmeliğini çıkartmış mental olarak maçla alakasını kesmiş birisinin bu denli performans göstermesi ayakta alkışı hak ediyor. İlk yarı harika bir Kamil vardı fenerin ünlü sol beki Ziegleri rezil etti, 2. yarı kondisyonu çok düştü.
Rıza Hoca'ya helal olsun Hayrettin'i oyuna almakla defansı çok rahatlattı, Tebrikler Yiğidolar, tebrikler Rıza Hocam hoşgeldiniz.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
bugün hoca ve takımı lütfen eleştirmeyelim gayet güzel mücadele oldu hakem şerefsizi egemen denen adam maçı sarı kartsız bitirdi sadece ufak bi örnek verdim gerisini sen düşün adi herif
Bu Konuda badboysefaa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
muhteşem bir galibiyet harika bir mutluluk yasadık teşekkürler Sivasspor'um rıza hocamıza da guzel bir dogum gunü hediyesi oldu sabaha kadar konuşsun şimdi uç büyük yalakaları ohhhhh ohhhhhh suyundanda koy yavrummmm
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hasanim58'a Teşekkür Ediyor...
Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de iyi yönettiği maç hatırlamıyorum inanılmaz hatalar yaptı bütün takdir haklarını onlardan yana kullandı birçok sarı kartlık pozisyonu es geçti