***bu gün bir kez daha gördük kamil 30 dak. sürede ancak takıma faydalı olacagını
***her zamanki gibi takımımız kanatları hic kullanmadığı
***önceki maclarımızda golcularımızın rakip kaleye cok uzak durduğunu,ataklarımızın cok geride başladıği için oyuncularımızın son vuruşlarında başarısız kaldıklarını görmüştüm daha önce ,rakip kaleye yakın duruşumuz bu gün ilk golumuze yansıdığını gördüm.
***özetle gene şansımızla 3 puanı aldık
***bu gün bir kez daha gördük kamil 30 dak. sürede ancak takıma faydalı olacagını
***her zamanki gibi takımımız kanatları hic kullanmadığı
***önceki maclarımızda golcularımızın rakip kaleye cok uzak durduğunu,ataklarımızın cok geride başladıği için oyuncularımızın son vuruşlarında başarısız kaldıklarını görmüştüm daha önce ,rakip kaleye yakın duruşumuz bu gün ilk golumuze yansıdığını gördüm.
***özetle gene şansımızla 3 puanı aldık
hocam iyi diyorsunda karşındaki takıma göre taktik yaparsın büyük maçların taktiği farklı oluyor bu maçı diğer maçlardan bence ayırmak gerekir kanat kullanamadık doğru çünki fenerin sağ sol bekleri hızlı ve hücumu seven oyunculardı darısı trabzona inşallah ya
Teşekkürler Sivasspor'un değerli futbolcuları, teşekkürler Sivasspor taraftarları. Rıza Çalımbay, sana da teşekkürler. Böyle maç kazan, biraz daha istikrarlı yap takımı, taraftar sana sarılmasını da bilir..
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Aslinda bumac göz önüne alinarak bu sezonki bütün maclardaki elestirilerimizde ne kadar hakli oldugumuzu gördük bizim takim tam kapasite oynasin bu ligin tozunu atariz Bugün fener kötü oynamadi fener cok cok iyi futbol oynadi biz ise cok iyi mücadele ederek maci kazandik
kim kötüydü demeye gerek Cüneyt cakir bayragi kimseye teslim etmez.
Benim en cok merak ettigim Adem neden cikti o ciktiktan sonra cok cok mahkum oynadik
dikkatimi ceken borjan in attigi cogu degaj in resmen pas olmasiydi bu konuda kendisi tebrik etmek isterim
Bütün takimi tebrik ederken bütün maclarda bu istek ve arzuyu görmek istiyoruz
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bu hafta bizim taraftar birazdan şampiyonluk naraları atmaya başlar...atıf kazanmak istiyoruz yorumumda dediğim gibi....neyse camiamıza hayırlı olsun...ALLAH ın yardımıyla kazandık.çok şükürler olsun....ALLAH dualarımı kabul etti....bin kere şükürler olsun...
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Takım olarak iyiyik ama Borjan,Eneramo,Ümit ,Navratil özellikle iyiydiler. Uğur Kavuk bu takımda keşke hiç olmasa Erhan Güven çok daha iyi oynadı. Ama maçın adamı Eneramo ve Borjan