Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 58. Dakika Görsel Şovu
Alt 20.02.2013, 18:13   #31
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: 58. Dakika Görsel Şovu

Alıntı:
Yesil_Gozlu_17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cumartesi gunu ben macta olacagim maratonda yanimda yoremde ne kadar kisi varsa yaptigim kagitlari ellerine verecegim .... kagit bence en mantiklisi cumartesi gunu torba ile geliyorum stadda sarkisladan )) Kagitlar bende yeterince yetecek kadar veririm
Desteğiniz için teşekkür ederiz
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2013, 14:35   #32
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takım sahaya çıkarken yada tribünlere çağırırken de atılabilir küp şeklinde kesilmiş kağıtlar vs.
Alt 21.02.2013, 15:23   #33
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt
Blinzeln Cevap: 58. Dakika Görsel Şovu

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu dakika olayı bizim Ankaragücü ile 6 ve 16 plaka kodlarına istinaden karsılıklı başlattığımız bir olay...Öncesinde böyle bir şey olduğunu ben hatırlamıyorum..Sonra Ts bunun aynısını yaptı ..bu ts bizim timsah showuda aynen olduğu gibi kendi tribününde yaptı..Bahsettiğiniz kağıt atma olayı ts nın 61 dakıkada yaptığı bir olay...Uzun lafın kısası şunu söyleyeceğim fikir her ne olursa olsun mükemmelde olsa basitte olsa fikirdir..Hepsine saygı duyarım..En azından tribünde bir oluşum başlatma arzusundasınız..Ama şahsi kanaatim bu dakika olayları çoğaldıkça basitleşiyor Başka bir takımın yaptığından farklı bir şey yapmalı...İnsanları düşündürmeli.....Benim fikrim ufak bir örnek illaki dakikalarda bir oluşum hareket yapılacaksa 58 i simgeleyen 5. ve 8. dakikalarda iki farklı koldan iki farklı temsil ile Sivası Sivassporu anımsatan bir şey yapılabilir..Ki bu yapılırsa hemen hemen herkez bu farklı olaya ilginç ve güzel yorumu getirecek öte yandan başka takımların taraftarların yaptıkları ama size özgü bir kavram kazanılmış olcak..Hiç kimse Sivas bizim yaptığımızı yaptı diyemeyecek aksine vay be !! biz bunu nasıl düşünemedik gibi bir yorum peydah olabilir beyinlerinde..Evet 5 ve 8 dakikalar 58 i simgeleyecek..Ama unutulmamalıdırki tribündeki show kalabalık grupla olur...Şimdi arkadaşlar bunun üzerinde fikrimize yardımcı olurlar ise sevinirim...
İyide tribünden bundan başka gösteri nasıl olur söylede biz bilelim ayrıca dikkat edersen hep farklı dakikalarda yapılıyor 58 bize özel bi dk 16 size 61 onlara özel yani taklit söz konusu değildir
Ayrıca bjk alacağını nasıl düşünüyon anlamadım nese maç sonu pişman olacaksın o yorumuna
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bahbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Beşiktaş Maçı 58. Dakika Şovu :)
Alt 21.02.2013, 15:25   #34
akyuvalı
Yeni Yiğido

12 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akyuvalı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Beşiktaş Maçı 58. Dakika Şovu :)

Alıntı:
gogohan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yıldızsaçan konusunda herkes hemfikir olmalı.gelriken herkes yıldızsaçan getirsin derim.herkese duyuralım herkes alsın.

maç akşam olduğundan daha görsel bir durum olur diye düşünüyorum.
Sivasspor maçlarına her hafta iki poşet konfeti hazırlıyorum fakat stada girerken konfetiyi dahi zor aldırıyoruz. Yıldız saçana asla müsade etmez bu zihniyet. Başka stadlar meşaleden geçilmiyor, biz kağıt konfeti ile stda girerken problem yaşıyoruz. Taraftarımız hala süperlig seviyesinde bir seyirci düzeyine çıkamadı maalesef... Takımımız süper ligde ama seyirci hala 3. lig seyirci statüsünde... ACI ama GERÇEK...

Afyon'lu olarak kombine alıp maça gidiyorum ama Sivaslılar 5 TL'ye kıyıp büyük maçlara dahi gitmiyorlar. Aslında Sivas'a süperlig takımı lüx kaçıyor. Hatta 2 lig bile lüx, en iyisi Sivassporun 3. ligde oynaması daha doğru olur....
akyuvalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı akyuvalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2013, 16:49   #35
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

akşam maçı olduğu iin yıldız saçan iyi olur diye düşünüyorum.
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı rsimsek'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Beşiktaş Maçı 58. Dakika Şovu :)
Alt 21.02.2013, 19:30   #36
sivasfutbol
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 918 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Beşiktaş Maçı 58. Dakika Şovu :)

Alıntı:
akyuvalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor maçlarına her hafta iki poşet konfeti hazırlıyorum fakat stada girerken konfetiyi dahi zor aldırıyoruz. Yıldız saçana asla müsade etmez bu zihniyet. Başka stadlar meşaleden geçilmiyor, biz kağıt konfeti ile stda girerken problem yaşıyoruz. Taraftarımız hala süperlig seviyesinde bir seyirci düzeyine çıkamadı maalesef... Takımımız süper ligde ama seyirci hala 3. lig seyirci statüsünde... ACI ama GERÇEK...

Afyon'lu olarak kombine alıp maça gidiyorum ama Sivaslılar 5 TL'ye kıyıp büyük maçlara dahi gitmiyorlar. Aslında Sivas'a süperlig takımı lüx kaçıyor. Hatta 2 lig bile lüx, en iyisi Sivassporun 3. ligde oynaması daha doğru olur....
Yıldızsaçanı içeriye sokmanın da bize göre yolları var elbet
Alt 21.02.2013, 23:26   #37
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İyide tribünden bundan başka gösteri nasıl olur söylede biz bilelim ayrıca dikkat edersen hep farklı dakikalarda yapılıyor 58 bize özel bi dk 16 size 61 onlara özel yani taklit söz konusu değildir
Ayrıca bjk alacağını nasıl düşünüyon anlamadım nese maç sonu pişman olacaksın o yorumuna
Ben nasıl bir yorum yaptımki pişman olayım..Ayrıca yaptığım yorumun maç sonucu ile alakasını anlayamadım...''bjk alacağını düşünmek ne demek''...Burada bir etkinlik yapılması sözkonusu ve benım dediği dakıkanın rakamı önemli değil hangi dakıka olursa olsun bu dakıkadaki tezahurat taklit olur..ve değişik bir çözüm aklıma geldi onu yazdım...Ayrıca yaptığım hiç bir yoruma pişman olmam bilakis kırdığım kardeşlerim olursa özür dilemesinide bilirim...
Alt 21.02.2013, 23:48   #38
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş neden bu kadar öfkelisin anlamadım? yorum yapan arkadaşımız yanlış birşey söylemeden fikir beyan etmiş? neye bu kadar kızdın anlamadım doğrusu...
Alt 22.02.2013, 16:00   #39
sivasfutbol
Usta Yiğido

Anlaşılan pek destek veren olmayacak.
Alt 22.02.2013, 19:13   #40
bigacti0n58
Yiğido

bigacti0n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 bigacti0n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hekez hetirsin yıldızsaçan vb. hatta stad girişinde yıldızsaçan alıp getirin aldığınız paraya herkeze verin lütfen takım çoşmalııı 2 kişiyle olmazz...
bigacti0n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bigacti0n58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
beşiktaş, dakika, dakikaorduspor, görsel, maçı, şovu