Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
Alt 01.03.2013, 22:39   #81
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen önce haddini asmadan konuşmayı öğren, Rıza Hoca süper lige fazla ise Bursayi yönettiği takım nasıl yendi? Ertuğrul Sağlam Rıza Hocadan daha kötü olmalı ki takımı yenildi. Sen buna cok icerlemissin sanırım, bu sitede kibar bir üslupla aklın sıra ortalığı karıştırmaya Rıza Hocayı eleştirenleri gazlamaya çalışıyorsun ama cok acemisin, çünkü Enaramo bu maçta sakatlansa ne olacaktı diye sacmalamissin, lütfen önce maçı izle sonra da kendi takımını kendi hocani elestir, sen kendi kapının onu dururken komşunun kapısının onune bakma. Bu sitede yazacaksan izlemedigin maç hakkında yorum yapma gafletine dusmeyeceksin, yazarlık yapmak araştırma yapmak gerektirir, çalışıp terlemeden araştırmadan maç yorumlamak dünyanın en saçma işidir, çünkü kim oynamış bilmiyorsun, hangi taktikle oynanmış bilmiyorsun ve oyuna dahi girmeyen adam yüzünden hocayı eleştirme gafletinde bulunuyorsun, eğer biraz delikanliysan önce kendi hocani elestir ama maçı izle ondan sonra elestir, aksi takdirde iftiraci konumuna dusersin
Ben ''Enaramo v.b gibi futbolcular sakatlansa idi'' dedim..Enaramo oynamış demedim ..Devamındaki yorumumu okuyunuz..Maçı izlediğimi kendim söyledim ..
Ayrıca yaşım ve üslubum gereği sizin tarzınızla size cevap vermek istemem..Lütfen emrivaki yorumlarınızı bana dayatmayınız...Ben ne zaman nerede olacağımı çok iyi bilirim..Ne konuşacağımıda iyi bilirim..Kafanızda bu Bursasporlu maçtan sonra buraya gelmiş yorum yapıyor diye bir düşünce peydah olmuş ise bunun böyle olmadığını söyleyebilirim..Bursaspora karşı bir kininiz olabilir sevmiyor olabilirsiniz ama bunu tartışmanın yeri burası değil ayrıca ben sizin kafanızda çizdiğiniz bir kişilk değilim...
Alt 01.03.2013, 22:41   #82
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MigroArmis eğer gerçekten art niyetli degilsen, öncelikle nazik üslubunun içinde Rıza Bey yada Rıza Hoca yazmak yerine sadece Rıza diye yazmam bizlere karşı ayıptır. Rıza diye yazdığın kişi SivasSpor'un teknik direktorudur ve senin asker arkadaşın değildir, o yuzden Riza Hoca diye hitap etmen bu takım taraftarlarına karşı ayıp etmemeni sağlayacaktır, bundan sonra ben bu diyeceğim, meydanı boş bulup Sivas'i, Sivas'liyi, SivasSpor'u haksız yere elestireceklere saygısızca davrananlara her zaman iki çift lafım olacaktır. Eskisi gibi meydan boş degil, sallamadan önce tartin bicin ve delikanlı olun, lafım ortayadir, isteyen buyursun alsın
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.03.2013, 22:43   #83
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben ''Enaramo v.b gibi futbolcular sakatlansa idi'' dedim..Enaramo oynamış demedim ..Devamındaki yorumumu okuyunuz..Maçı izlediğimi kendim söyledim ..
Ayrıca yaşım ve üslubum gereği sizin tarzınızla size cevap vermek istemem..Lütfen emrivaki yorumlarınızı bana dayatmayınız...Ben ne zaman nerede olacağımı çok iyi bilirim..Ne konuşacağımıda iyi bilirim..Kafanızda bu Bursasporlu maçtan sonra buraya gelmiş yorum yapıyor diye bir düşünce peydah olmuş ise bunun böyle olmadığını söyleyebilirim..Bursaspora karşı bir kininiz olabilir sevmiyor olabilirsiniz ama bunu tartışmanın yeri burası değil ayrıca ben sizin kafanızda çizdiğiniz bir kişilk değilim...
Yaşın ve üslubun bizim takımımızın teknik direktörüne Rıza diye hitap etmeni mi gerektiriyor?
Alt 01.03.2013, 22:45   #84
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Güzel kardeşim özeleştiri kendini elestirmektir, sen öz eleştiri yapmak istiyorsan Bursa yi elestir, çünkü ancak o zaman özeleştiri yapmis olursun, SivasSpor u Sivas''lılar eleştirince özeleştiri olur,
İşte sen bizi tanıyor olsan bizim Bursasporluluğumuz kadar Sivassporuda desteklediğimizi bilirdin..''Sen bizim için Sivaslısın Sivassporlusun '' cümlelerini memnuniyetle okurken kendimizin bir bakıma YİĞİDO olduğunu her yiğido olduğu gibi bizim lakırdılarımızda bir ''ÖZELİŞTİRİ'' olduğunu anlayabilirsin...Şahsımla alakalı sorunlarınızı buradan yazmayınız özelden atınız..Burada Bursasporu veya beni konuşup formun formatına gölde düşürmek en istemediğim olaydır..Şimdi özeleştri dersinizi bir daha gözden geçiriniz...
Alt 01.03.2013, 22:47   #85
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim ben prensip olarak yorumlardan alinti yapip cvp vermiyorum ama sen misafir oldugun icin bir defaligina sana cevap vereyim.sen maci izlemedigini yazmissin yukarda ama buna karsilik heryere bir laf yetistirmeye calismissin güzelde yapmissin,benim merak ettigim seni bursa spor sitelerinde hic göremedim burada gecirdigin zaman kadar kendi takimina zaman ayirmiyorsun galiba.ikincisi riza hoca 1.lig seviyesinde olmadigini yazmissin,öyle bir büyük sözün altini doldurman gerekir bos bos konusana rütbe vermiyorlar burada,sivassporun oyuncularinin degeri bugün itibari ile ligin en masrafsiz ve ucuz takimi oldugunu biliyormuydun.ve bu futbolcu toplulugunu komple alip bursa spor yapsak acab bu ligde bir beraberlik cikaracaklarini umuyormusun alamaz birakin süper ligi ptt.liginde bile tutunamaz.riza calimbay takim olma ruhu yaratan ve bunu gittigi her klüpte gösteren cok ucuz bütcelerle büyük basarilar kazanan herseyden önce hikmet karaman gibi olmayan beyefendi bir hemserimizdir.antrönürlügünün yaninda karizmatik ve psikolojik bir savasci kimligi vardir,baskanimiz sayin mecnun odyakmaz beyefendi haksiz bir iftira yüzünden tutukevinde iken takimi bir komutan gibi her kulvarda savunan idare eden ve sorumlulugndan fazlasini üstlenen sivasimizin bir neferidir.ücüncüsü enaramo macta oynamadi heryere laf yetistireyim derken elmalari armutlara karistirmissin.macta asil takimdan sadece ziya ve ikinci yarida kadir girdi.yani zaten sans bulamayan bütünü ile yedek takim ile yendik bursayi alt yapidanda iki futbolcu oynatti hoca zaten. maci kaybetmenin üzüntüsü ile camur atmaya calisiyorsunuz ama o bir psikolojik üstünlük kuracak pazar günü simdi bir fayda göstermiyor olabilir ama asil mac günü favorisi olarak basliyacaginiz macin ibresini bize dogru cevirdi simdi favori biziz.dördüncü olarak riza calimbayi burada ki bütün sivassporlu hemserilerimiz elestiriyor yanlisinda ama hakaret etmiyor ve seviyeli bir sekilde görüs bildiriyor ama bazi sizintilar var burada cogu üyelerimiz ögrendi onlari artik cevap bile yazmiyor onlara tartismalarini elestirilerin seviyesini düsürüyor riza hoca düsmnligina cevirmeye calisiyorlar,takimdaki güzel gidisati baltalamak icin rakip taraftarlarin sitemize sizip oynadigi oyuna maalesef bilmeyen üyelerimiz düsüyor biz elestirenlere kesinlikle bizim gibi düsünmelerini istemiyoruz.biz bizi seviyoruz biz olmayanlarida seviyoruz ama bizi birbirimize düsürmeye calisanlari sevmiyoruz. yorumumdaki sivaslilik vurgusu sitedeki sivasli olmayip sivasliymis gibi olumsuz yikici kavga cikartacak yorumlar yazan bazi kendini bilmezleredir. kimsenin sivasliliginin ölcüsünü göremeyiz öyle bir güce sahip degiliz. sen canini sikma sivaslilar birbirini cok sever.besinci olarak kentimize ve yigidolarimiza samimiyetinle söyledigine inandigim sözlerin icin tesekkür ederim. herkes kendi kentiyle gurur duyar muhakkak sende övünüyorsundur bursali olmakla.ama sivasli olmak bizler icin tarif edilemez bir duygu ve gururdur.bize memleketimiz soruldugunda gözlerimiz dolar öyle kolay cikmaz sivas dudaklarimizdan besmele ile söyleriz arkadasim biz sehrimizin mübarek ismini.konu sivasliliga geldimi buralar yetmez bize rahat ol sen.kimse burda sivaslilik konusmuyor.son olarak bende önemli rakiplerimizin sitelerinde hep varim ama öyle kahpelik yapmak yok bizde sadece ne düsünüyorlar bizim icin ne yaziyorlar arastiriyorum.ama hic bir takimin taraftarlari bu tür sitelerde organize olup biseyler yapmiyor ve bu konularin tartisilmasi görüsülmesi gereken yer burasi degil diye düsünüyorum. tesekkür ediyorum renk kattigin icin sitemize..
Teşekkür ediyorum takımımızın menfaatini savunduğun için, herkes önce kendi kapısının önünü supursun, kendi kapısının onu pislik içindeyken gelip bizim kapimizin önünü elestirmesin
Alt 01.03.2013, 22:49   #86
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
Yaşın ve üslubun bizim takımımızın teknik direktörüne Rıza diye hitap etmeni mi gerektiriyor?
Cümlelerin çoğunda Rıza Hoca yazar zaten ..Sizin delikanlılık veya saygı kriteriniz bir kişiye ismiyle çağrılmasımıdır...Nasıl cevap vermemi bekliyorsunuz..
Alt 01.03.2013, 22:49   #87
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
İşte sen bizi tanıyor olsan bizim Bursasporluluğumuz kadar Sivassporuda desteklediğimizi bilirdin..''Sen bizim için Sivaslısın Sivassporlusun '' cümlelerini memnuniyetle okurken kendimizin bir bakıma YİĞİDO olduğunu her yiğido olduğu gibi bizim lakırdılarımızda bir ''ÖZELİŞTİRİ'' olduğunu anlayabilirsin...Şahsımla alakalı sorunlarınızı buradan yazmayınız özelden atınız..Burada Bursasporu veya beni konuşup formun formatına gölde düşürmek en istemediğim olaydır..Şimdi özeleştri dersinizi bir daha gözden geçiriniz...
Güzel kardeşim sen Sivassporla ilgili özeleştiri yapamazsın, yaparsan onun adı özeleştiri deg eleştiri olur, ozelestiriye cok meraklıysan Bursa yi elestireceksin
Alt 01.03.2013, 22:52   #88
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
Güzel kardeşim sen Sivassporla ilgili özeleştiri yapamazsın, yaparsan onun adı özeleştiri deg eleştiri olur, ozelestiriye cok meraklıysan Bursa yi elestireceksin
Bunun cevabını emin ol ben değil buradaki beni tanıyan kardeşlerimden biri mutlaka size verecektir..Ben verirsem anlamı olmayacak bunu anladım..Düşüncelerinize teşekkür ediyorum ...
Alt 01.03.2013, 22:53   #89
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
Cümlelerin çoğunda Rıza Hoca yazar zaten ..Sizin delikanlılık veya saygı kriteriniz bir kişiye ismiyle çağrılmasımıdır...Nasıl cevap vermemi bekliyorsunuz..
Delikanlılık kriterim şudur, cok nazik bir üslupla yazılar yazan bir kişi bir takımın teknik direktorune ismen hitap ediyorsa ve onun ismini yazarken bu nazik üslubunu kullanmiyorsa bu kişi art niyetlidir, Rıza dediğin adam bizim takımımızın hocasidir, seni nezakete davet ediyorum, boyle paradoksal bir üslubun var
Alt 01.03.2013, 22:56   #90
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
Bunun cevabını emin ol ben değil buradaki beni tanıyan kardeşlerimden biri mutlaka size verecektir..Ben verirsem anlamı olmayacak bunu anladım..Düşüncelerinize teşekkür ediyorum ...
Seni tanırlar yada tanımazlar, buraya gelip Rıza hocaya Rıza diye hitap edip superlig hocası değildir şeklinde hakaretane eleştiri yapamazsin, bu haddini aşmak olur, niyetini aşmak olur, niyetini aşan bu sözlerinden dolayı özür dilemem gerekirken hala inat ediyorsun
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bursaspor, sivasspor