Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.03.2013, 18:30   #1
ddolphiner
Acemi Yiğido

ddolphiner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 ddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOKddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayrettine ne kadar yükleniyorlar anlamıyorum ki adam o pozisyonda topa yetişemedi sadece üstelik o pzoisyonda topu öylece geri pas yapan hakana kimse birşey demiyor. Sivasspor çok mu iyi oynadı soruyorum anca doldur boşalt onu bile yapamıyoruz.

Sana katılıyorum dostum.Hakanın hatası hayrettinden çoktu.Adamı resmen patlattı.Ayrıca navratili artık defanstan çıkarmanın zamanı geldi.Çok ağır kalıyor çok.Rajnoch-Ümit ve ilerisi içinde Ümit-Murat ikilisi ile daha iyi olacağımıza inanıyorum.
Ha bu arada Sivasım düşmez düşmez ama bizede dokuz doğurtur.Ama seneye defansta bu dediğim değişikliği yapmalıyız.
Alt 03.03.2013, 18:33   #2
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ddolphiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana katılıyorum dostum.Hakanın hatası hayrettinden çoktu.Adamı resmen patlattı.Ayrıca navratili artık defanstan çıkarmanın zamanı geldi.Çok ağır kalıyor çok.Rajnoch-Ümit ve ilerisi içinde Ümit-Murat ikilisi ile daha iyi olacağımıza inanıyorum.
Ha bu arada Sivasım düşmez düşmez ama bizede dokuz doğurtur.Ama seneye defansta bu dediğim değişikliği yapmalıyız.
Hakan yüzde yüz gol olacak Posizyonu kurtardi , kafasiyla.

Hayrettin zararindan karri nedi???
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2013, 18:38   #3
ddolphiner
Acemi Yiğido

ddolphiner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 ddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOKddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakan yüzde yüz gol olacak Posizyonu kurtardi , kafasiyla.

Hayrettin zararindan karri nedi???
Evet haklısın kurtardı.Ben o pozisyon için konuştum.Hayrettinide savunmuyorum.Sadece pozsiyonu sağlıklı süzün.Hakan o riskli bölgede böyle bi pas vermemeliydi, hele hele önü boşken vur gitsin kardeşim vur kimse senden başka bişey beklemediki.
Alt 03.03.2013, 18:26   #4
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Kendini TD sanan rıza gittin kendini futbolcu sanan el bombası hayrettini aldın. bu nasıl değişiklik.
oyuncu değişikliğinden bir gram çaktığın yok. resmen maçı katlettin. sen bu değişilikle 1 değil 4 oyuncuyu harcadın. nasıl mı. solda oynayamayan Aatıfı sırf hayro oyuna girsin diye sağa çektin, solbek ziyayı solkanat oynatmaya çalışıp orayı da öldürdün, solkanat boş kalınca eneramo da oraya kaydı..yani sen takımın kimyasını bozdun. aatıf, eneramo ve ziyayı harcadın. zaten hayro Allah'lık. ben o adam girince dedim zaten bu maç gitti diye. Grosicki sakatlanıp HAYRETMEYEN girdikten sonraki oyunla daha öncekini bi karşılaştır da gör farkı tabi görebilecek kapsite varsa
Allah sizi bildiği gibi yapsın Hayt-rettini de al git bu takımdan sana yalvarıyoruz.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2013, 18:27   #5
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

birbirinin aynısı 3 maç kaybettik 2.yarı adım atamaz hale geliyoruz hatalardan ziyade oyundan bu kadar düşüş hiç normal değil...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2013, 18:27   #6
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Rıza Hoca İSTİFA!
Rıza Hoca İSTİFA!

Rıza Hoca İSTİFA!

Rıza Hoca İSTİFA!

Rıza Hoca İSTİFA!

Rıza Hoca İSTİFA!

Rıza Hoca İSTİFA!

Rıza Hoca İSTİFA!

Rıza Hoca İSTİFA!
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2013, 18:29   #7
Morten58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 783 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Evet sayin seyirciler, Sivasspor'un Süper STARI Hayrettin , Grosicki'nin yerine oyuna giriyor, Aman cok heycanli,. Simdi , Hayrettin , aldi , Hayrettin kendi kendini calimladi ,ve asist hayrettin goooooolllllllllllllllllllll Bursaspor 1-0 öne geciyor. Hayrettin süpersin , Hayrettin , muazzamsin, Hayrettin iste bu Hayrettin iste adamsin yok kingsin king the KING. Cok güzel asist cok güzel gol,.

RIZA HOCA'NIN sayesinde Kafa'yı yedik galiba!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2013, 18:35   #8
Morten58
Usta Yiğido

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet sayin seyirciler, Sivasspor'un Süper STARI Hayrettin , Grosicki'nin yerine oyuna giriyor, Aman cok heycanli,. Simdi , Hayrettin , aldi , Hayrettin kendi kendini calimladi ,ve asist hayrettin goooooolllllllllllllllllllll Bursaspor 1-0 öne geciyor. Hayrettin süpersin , Hayrettin , muazzamsin, Hayrettin iste bu Hayrettin iste adamsin yok kingsin king the KING. Cok güzel asist cok güzel gol,.

RIZA HOCA'NIN sayesinde Kafa'ya yedik galiba!
______________________________ ________________________
Alt 03.03.2013, 18:29   #9
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Çalımbay hemşehrimizdir,dürüstlük timsalidir,zor zamanda Sivassporumuzun başına geçip takımımıza çok emek ve katkı vermiştir.Şimdiye kadar hakkında olumsuz yorum yapmadım ama yeter artık.Bursaspor sahada yürüyor,rezalet durumda ,ikinci yarının başında Eneramo'nun yanına Sercan veya Piech'i al.Atalım golümüzü ,üstün oynadığımız maçı kazanalım.Ama Hikmet Karaman oyuna Ferhat Kiraz'ı alıyor,Sestak'ı alıyor,sahada yürüyen takımını ayağa kaldırıyor,sen kenardan seyrediyorsun,ne zaman golü yiyoruz Sercan'ı alıyorsun Piech'i alıyorsun.Bu adamlar rakip takım öne geçip skoru korumak için defansı sağlama aldıktan sonra son 20 dakikada ne yapacaklar?Piech genç hırslı adam,Sercan yeniden kendini kanıtlama peşinde,koy şu adamları en az 1 devre de bak neler oluyor.Bıktık senin korkak ilkel futbol anlayışından ve oyuna zamanında müdahale etmemenden.Bu takım kötü durumdaki Trabzonspor'u kupada rahat eleyip finale kalır.Bizi bu mutluluktan mahrum etme.2-0 yendiğimiz Trabzonspor maçında rakip takım 10 kişi kalıp sahada yürümeye başladığında 2.forveti alsan maçı 4-0 veya 5-0 kazanacaktık.Sivasspor-Trabzonspor rekabetinden haberin ve senelerdir Trabzonsporluların bize yaptıklarından haberin yoksa bu takımın başında durma.Kasımpaşa maçını da senin korkaklığın yüzünden kaybettik.Yeter artık.Bu futbolcu kadrosu böyle mi futbol oynamalı?Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarına gelen seyircilerimize yazık değil mi?Sercan'ı oynatmayacaksan neden aldırdın?Piech'i sen istemesen de yönetim aldı.Bu takımın başında isen bu takımın gol atması için bu adama şans vermek zorundasın.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mnt3'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2013, 18:29   #10
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

RIZA ÇALIMBAY İSTİFA

HAYRETTİN KADRO DIŞI

UĞUR KAVUK KADRO DIŞI
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
artık, değerlendirelim, düşürülüyoruz, maçı, yeter