Alıntı:
anadolu5858 Nickli Üyeden Alıntı
kamil çıkınca kim olsa hayrettini alırmış alır doğru alırda görür sonunu ve gördük değişiklikten sonra takımın ne hale geldiğini görmedinizmi madem sol açık yok maç içinde sürekli yer değiştirerek oynayan atıf sola geçse sağ oynayan biri girse pieh sercan vs.yada erman sola atıf sağa ortaya mehmet adem ikilisinden biri ne bileyim benim aklıma bir sürü seçenek gelirken hoca ne yaptı canlı bomba hayrettini aldı ziyayı perişan etti sol açıkta..maçı izledik o değişiklik yapıldığı anda kaç kişi benim gibi bu maç gitti diye düşündü bunu yoksa sadece benmi düşündüm..
|
Sadece, sen dusunmussundur, orada tek alternatif vardi, o da santrafor olmasına rağmen kanatlarda da oynayabilen Pedriel olabilirdi ama o da sakatlıktan yeni çıkmıştı. Kupa maçında Ziya orada denenmisti ve tam not almıştı, Ziya Pazar günkü maçta da cok iyi oynadı. Hayrettin, Hakan in attığı riskli pası beklemiyordu ve anlasamadilar. Yoksa hoca taktik anlamında cok başarılıydı, Biz o şanssız golü yiyene kadar Bursa organize atak bile gelistiremedi, bunun sebebi de hocamız Bursa nin açıklarını iyi tespit etmisti, kısa paslarla orta saha üstünlüğü ele geçirilmişti ve defans yargimiz ile forvet hattimiz arasındaki mesafe kısa tutularak Bursa yi sadece bizi seyretmeye mecbur ettik, bi taktikleri begenmedegin hocamız verdi. Hakan ile Hayrettin in hatasının faturasını hocaya kesmek yanlış olur, çünkü o pozisyon da asıl hata o riskli pası veren Hakan indir