Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Beşiktaşlı Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı...
Beşiktaş’ın Sivaslı futbolcularından Adem Dursun
yaptığı bir açıklamada Sivasspor’a seve seve gelebileceğini söyledi.
Beşiktaş’ta sergilediği başarılı futbol ile göz dolduran Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı. Son günlerde takımında mutsuz olan Adem Dursun geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla Sivasspor’a gidebileceğini açıkladı. Kendisi için Beşiktaş’a bir çok teklifin geldiğini belirten Adem Dursun, Sivasspor’un istemesi halinde ilk tercihinin Sivasspor olacağını duyurdu.
Adem Dursun yaptığı açıklamada, “ Ben Sivaslıyım. Sivasspor’da Süper Lig’de mücadele ediyor. Şuanda da başarılılar. Devre arası gelmesiyle birlikte transfer sezonu açıldı. Bana bir çok kulüpten teklif geldi. Sivasspor Yönetim Kurulu’da Beşiktaş’a benim için resmi olmayan bir teklifte bulundu. Sivasspor Yönetim Kurulu, benim için kulübüme resmi teklifte bulunursa seve seve gelirim. Çünkü her Sivaslı gibi bende Sivasspor formasını giymek isterim. Sivasspor’un başarısı için ter dökmeyi çok istiyorum. Sivasspor formasını bir gün kesinlikle giyeceğim. Gerekirse futbolu Sivasspor formasıyla bırakacağım”dedi.
Sivasspor Yönetim Kurulunun Adem Dursun’un bu açıklamasından sonra daha önce yaptığı teklifi resmi olarak yapması bekleniyor. Bu futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor
|
Helal Ademe , inşallah gelir Sivasspora çok iyi bir futbolcu...