Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İlk Hedefimiz Lig
Alt 06.03.2013, 22:53   #31
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: İlk Hedefimiz Lig

lig sonu geldi hala hedef karmaşası ve belirsizliklerle dolu bir anlayış..Allah sonumuzu hayretsin, kazasız belasız şu sezonu bitiririz inşallah...
Alt 06.03.2013, 23:01   #32
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Lig mi kupa mı derken hedefimiz Bank Asya 1. lig olmasın sakın!
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Mete209'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2013, 23:02   #33
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Mete209 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lig mi kupa mı derken hedefimiz Bank Asya 1. lig olmasın sakın!
Ağzından yel alsın kardeş...
Alt 07.03.2013, 01:21   #34
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

"TARAFTARLA BÜTÜNLEŞMEMİZ GEREK"

Çok önemli maçlar oynayacaklarını ve bu maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Rıza Çalımbay, şöyle dedi:

"Bizim artık 10 tane final maçımız var. ve bu maçları da iyi bir şekilde bitireceğiz. Bu takım daha kötü durumlardan çok çok iyi durumlara geldi. Çünkü biz aldığımızda daha kötü durumdaydı. Biz o takımı aldık çok çok iyi yerlere getirdik. Şu andaki kadroda bu takımı iyi yerlere getirecek bir kadro, kalecisinden tutun forvetine kadar. Herkes bundan sonra kapasitesinin üstüne çıkarsa hiç bir sorun yaşamadan istediğimiz yere geliriz. Buradaki en büyük destek tabii ki taraftar. Özellikle bu maçta taraftara çok büyük ihtiyacımız var. Burada oynayacağımız kalan 5 tane maçımızda taraftarın desteğiyle ligi iyi bir şekilde bitireceğiz. Taraftarımızla bundan sonra çok iyi şekilde bütünleşmemiz gereki

"TARAFTARLA BÜTÜNLEŞMEMİZ GEREK"

Çok önemli maçlar oynayacaklarını ve bu maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Rıza Çalımbay, şöyle dedi:

"Bizim artık 10 tane final maçımız var. ve bu maçları da iyi bir şekilde bitireceğiz. Bu takım daha kötü durumlardan çok çok iyi durumlara geldi. Çünkü biz aldığımızda daha kötü durumdaydı. Biz o takımı aldık çok çok iyi yerlere getirdik. Şu andaki kadroda bu takımı iyi yerlere getirecek bir kadro, kalecisinden tutun forvetine kadar. Herkes bundan sonra kapasitesinin üstüne çıkarsa hiç bir sorun yaşamadan istediğimiz yere geliriz. Buradaki en büyük destek tabii ki taraftar. Özellikle bu maçta taraftara çok büyük ihtiyacımız var. Burada oynayacağımız kalan 5 tane maçımızda taraftarın desteğiyle ligi iyi bir şekilde bitireceğiz. Taraftarımızla bundan sonra çok iyi şekilde bütünleşmemiz gerekiyor."

Hocam iyi güzel diyorsunda O futbolcular kapasitesinin üzerine cikmazlarsa ne olacak???
Ayrica bu sezon ne Ankaraspor nede Diyarbakir var ligde.
Alt 07.03.2013, 01:59   #35
kral yasin
Yeni Yiğido

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral yasin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah aşkına bi karar verin artık hedef lig mi kupa mı hedef günlük değişiyor ama yinede bizim öncelikli hedefimiz lig olmalı hedeften şaşmayalım lütfen
bu ne bicim düsünce ya,tabiiki hedefimiz ikiside olmali,ligde 10 mactan 3 galibiyet 2 beraberlik alirsak düsmeyiz korkmayin,bunuda cok cok basaracak gücteyiz...
kupa dersen en önemli hedefimiz olmali,ya 2 mac kaldi kupada 2..
bu 2 maci alirsak süperligdeki ilk kupamizi almis olacagiz,hedef bu kadar yakinken siz nasil olurda kupayi bi kenara atarsiniz....
türkiye kupasini aldigimizda hic akliniza geliyormu ikinci kupaninda cok yakin oldugu..SÜPER KUPA Sivasimizada yakisir...
kral yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2013, 07:40   #36
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kamil Grosicki nin yerine Ziya Erdal geçti, Ziya nin yerine de Hayrettin geçti. Yani Kamil in yerine Hayrettin sol açık mevkiinde oynamadı, maçı izlemeyenler Kamil in yerine giren Hayrettin in sol açık oynadığını sanıp hocayı eleştiriyorlar, ama yapılabilecek zaruri bir değişiklikti, çünkü Kamil in yerine sol açık oynayacak başkası yoktu kulübede. Kulubedekiler Orta sahanın göbeğinde oynayan Mehmet Nas ve Adem koçak ile santrafor Sercan, Piech ve sakatlıktan yeni çıkan santrafor Pedriel di.
Kim olsa bu değişikliği yapardı, çünkü Ziya iyi oyunuyla Kamil i aratmadı. Sol kanadı otobana çevirdi
Kardeşim senin halen Rıza Çalımbay olma şüphelerimden kurtulamıyorum. Bir insan hata yapar, hatasını ancak kendisi savunur. Sen yapılan hatanın nesini böyle şiddetle savunuyorsun anlamıyorum.

Takım gol atamadıkça kazanamaz. Bunun içinde takıma 2 tane solbek lazım değildi. Forvet olması lazımdı. O zaman ne yapacaktı(n) GROSİCKİ'nin yerine PİECH'i oyuna alıp, ERMAN KILIÇ'ı sol kanata, PİECHİ'i ortanın ilerisine gol bölgesine koyacaktı(n). (oradaki n'ye dikkat )

Bunu yapmak için akıl dolu olmaya gerek yok. Bak ben bile kıt aklımla düşünebiliyorum. Ziya sol kanadı otobana çevirdide ne oldu, gol ve vuruş tecrübesi varmı ki?.. 2 pozisyonu da harcadı gitti.

.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.03.2013, 07:54   #37
izmirliyigido
Gast

Yıllar önceydi ... Sene 2009, Ekim'in 4'ü.... Bülent Uygun'lu Sivasspor o zamanlar kötü gidiyordu. Ve bir Antalyaspor maçı vardı Sivas'ta. Kalktım taa Sivas'a gittim. Maçı izleyeyim de belki ayağım uğurlu gelir diye.

Sivasspor, sezon başı olmasına rağmen 7 hafta da 6 mağlubiyet almış, sadece 1 beraberlikle 1 puanda. Gittim maça. Maçı Kamanan'ın golleriyle 2-0 kazandık, Sivas'taki kardeşim Yavuz Kınık ve arkadaşlarım nasıl sarılıyorlar bana "ayağın uğurlu" geldi diye. Esas uğur maç sonunda gelen haberle anlaşıldı. (Gerçi ben şahsen çok üzülmüştüm). Bülent Uygun istifa etmiş ve Sivasspor defterini 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle kapatmıştı.

Yine kötü gidişat. Yine bir Antalyaspor maçı. Bak Rıza hoca, maçı izlemeye taaa Sivas'a gelmeyeyim yine..

.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.03.2013, 08:56   #38
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim senin halen Rıza Çalımbay olma şüphelerimden kurtulamıyorum. Bir insan hata yapar, hatasını ancak kendisi savunur. Sen yapılan hatanın nesini böyle şiddetle savunuyorsun anlamıyorum.

Takım gol atamadıkça kazanamaz. Bunun içinde takıma 2 tane solbek lazım değildi. Forvet olması lazımdı. O zaman ne yapacaktı(n) GROSİCKİ'nin yerine PİECH'i oyuna alıp, ERMAN KILIÇ'ı sol kanata, PİECHİ'i ortanın ilerisine gol bölgesine koyacaktı(n). (oradaki n'ye dikkat )

Bunu yapmak için akıl dolu olmaya gerek yok. Bak ben bile kıt aklımla düşünebiliyorum. Ziya sol kanadı otobana çevirdide ne oldu, gol ve vuruş tecrübesi varmı ki?.. 2 pozisyonu da harcadı gitti.

.
Ortada bir hata olsa kabul edilir, ancak 2 tane sol bekle oynadık yada Grosiçki çıktı onun yerine onun mevkisine Hayrettin girdi gibi saçma yorum yapanlara itiraz ediyorum, Ziya sol açık oynadı gayet te iyi oynadı, 2 tane pozisyonu kaçırdı ama kaçırdıysa bunun suçunu hocaya atmak doğru mu?

Bir önceki yorumunda yazmışsın Bülent Uygun takımdan ayrılmasına çok üzülmüştüm diye, hatası olmadığı halde Rıza hocaya bu kadar yüklenmenizin sebebi de belli oldu, içinizde hala Bülent Uygun kalmış ve yıllar geçmesine rağmen onun yerine oturan hiçbir hocayı kabullenemiyorsunuz.

Bursa maçında verilmeyen golümüzü neden konuşmuyorsunuz? Hoca hatalıysa nasıl gol attık? Size göre o da ofsayttır ki spor yorumcuları ofsayt değil buz gibi gol diyorlar.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2013, 10:35   #39
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yıllar önceydi ... Sene 2009, Ekim'in 4'ü.... Bülent Uygun'lu Sivasspor o zamanlar kötü gidiyordu. Ve bir Antalyaspor maçı vardı Sivas'ta. Kalktım taa Sivas'a gittim. Maçı izleyeyim de belki ayağım uğurlu gelir diye.

Sivasspor, sezon başı olmasına rağmen 7 hafta da 6 mağlubiyet almış, sadece 1 beraberlikle 1 puanda. Gittim maça. Maçı Kamanan'ın golleriyle 2-0 kazandık, Sivas'taki kardeşim Yavuz Kınık ve arkadaşlarım nasıl sarılıyorlar bana "ayağın uğurlu" geldi diye. Esas uğur maç sonunda gelen haberle anlaşıldı. (Gerçi ben şahsen çok üzülmüştüm). Bülent Uygun istifa etmiş ve Sivasspor defterini 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle kapatmıştı.

Yine kötü gidişat. Yine bir Antalyaspor maçı. Bak Rıza hoca, maçı izlemeye taaa Sivas'a gelmeyeyim yine..

.
gelmende fena olmazmış aslında abi
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.03.2013, 12:31   #40
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Burada akşamları bir bakayım sivasspor haberlerinde ne var diye ha bu arada girmişken bir yorum yazayim diyenler var birde buranın müdavimleri var sürekli takip eden her açılan konuya yorumunu ve görüşünü ekleyen bunun yanında birilerine gıcık vermek adına her yorumun altına teşekkür yapistiran ama kendi düşünceleri dikkat çekemeyenler veya ölçünün dışına çıkmak istemeyenler var yigido06 gibi ve her nedense bursalı izmirli ankarali lazyigido ıstanbullu yiğidi nasıl oluyorsa bu anlamış değilim böyle olanlarda var. Arkadaşımin birisi ledig midir nedir rıza hocaya nerede olduğunu ve hangi takımı çalıştırdığının haddini anlatmaya çalışmış. Ben bir rizaci olarak sana bildirim o zaman hadsiz. Rıza hoca belkide senin altın bezlenirken bu ligde kaptanlik yapıyordu. Ve sivasspor bu ligde oynamazken. O adam yine bu ligde uefa kupasında harikalar yaratıyordu denizli ile. Yine o adamı bütün sporkamuoyu bahsederken ciddiyetini isminin önüne koyarak bahsediyor. Senin gibi sakrabanlar ona haddini zaten haddini bildiremezde zaten ama deniz bey gibi hakkında çok güzel şeyler duydugum birisi bakın sivaslı demiyorum çünki artık emin değilim o tesekkuru yapistirdigina uzuluyorum.rıza hocaya gelince zaten lig sonunda bırakıyor.bence bu takımi düşme ihtimaline bile olsa koruyalım sahip cikalim. B

ALEM-I CIHANDA KRALSIN YIGIDOM.....
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
hedefimiz, lig, İlk