Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İlk Hedefimiz Lig
Alt 07.03.2013, 19:04   #71
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: İlk Hedefimiz Lig

adrse 58

gardas vay senin agzini öpüyüm derlerya ben öyle demiyorum eline yüregine saglik daha güzel anlatilamazdi böle de canimi ye derlerya gardas ha iste öle diyorum.fakaat b.uygun icin biseyler ekleyelim madem öyle bir yerlere yaranmak icin babasini bile satar ekmegini yedigi kaplara etti bülent yani bunu amiyane dersek yalakalik yapti hemde kac kere.ama riza hoca babasini bile tanimaz bu gibi durumlarda.sivasi unutmaktan bahsetmistinya kimlik olarak isminden baska hicbir esamesi okunmazken sivas onu almis hem hoca yapmis hem sorumluluk vermis ismini tekrar konusturmus,bunu yapabilecegi bir ortam bulabilirmiydi,gördük sivastan sonraki 4 denemesini,riza hoca hem misyonu hem vizyonu vardi zaten bjk kariyeri sonrasinda denizlideki uefa basarisi ve bir cok kulüpte basarili gecen dönemleri.bendende bunlar.

ALEM-I CIHANDA KRALSIN YIGIDOM.....
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.03.2013, 19:57   #72
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1020 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burada akşamları bir bakayım sivasspor haberlerinde ne var diye ha bu arada girmişken bir yorum yazayim diyenler var birde buranın müdavimleri var sürekli takip eden her açılan konuya yorumunu ve görüşünü ekleyen bunun yanında birilerine gıcık vermek adına her olumsuz yorumun altına teşekkür yapistiran ama kendi düşünceleri ve yorumlari dikkat çekemeyenler veya ölçünün dışına çıkmak istemeyenler var yigido06 gibi ve her nedense bursalı izmirli ankarali lazyigido ıstanbullu yiğidi nasıl oluyorsa bu anlamış değilim böyle olanlarda var. Arkadaşımin birisi ledig midir nedir rıza hocaya nerede olduğunu ve hangi takımı çalıştırdığının haddini bildirmeye çalışmış. Ben iyi bir sivassporluyum ve riza hoca hayraniyim sana bildireyimim o zaman hadsiz. Rıza hoca belkide senin altın bezleniyorken bu ligde bjk da kaptanlik yapıyordu.yigit lakabiyla anilirmis onunda yigido oldugunu analmis türk milletiki ona atom karinca diyorlardi, Ve sivasspor bu ligde oynamazken. O adam yine bu ligde uefa kupasında harikalar yaratıyordu denizli ile. Yine o adamı bütün sporkamuoyu bahsederken ciddiyetini isminin önüne koyarak bahsediyor. Senin gibi $akrabanlar ona zaten haddini bildiremezde deniz bey gibi hakkında çok güzel şeyler duydugum birisi bakın sivaslı demiyorum çünki artık emin değilim o tesekkuru yapistirdigina uzuluyorum.rıza hocaya gelince zaten lig sonunda bırakıyor.diyelimki bu takim kümeye düstü kackisi var acaba bu takimin bir daha süper lig görecegini düsünen.sivas kendi taraftar destegini yitirdikten sonra baskasi destek olmaz mecnun odyakmazlar 40 senede bir cikar bu da demek oluyorki 40 sene asagi yukari debeleniriz 40 sene sonrada futbol bir endüstri olmaktan cikar süper lige cikmanin bile bir degeri olmaz.bu günün tadini cikarin.bu takim kümeye falan düsmez tas gibi bir sivasspor var.TAKIMI DÜSME POTASININ ICINDE TUTMAK BIR STRATEJIDIR. bunu futbol oynayanlar anlar,burada kimseye felsefe yapmak degil amac ama mademki burdayiz mademki görüslerimizi bildirecegiz bildiklerimizi paylasacagiz (bu cok bilmisler icin gecerli degil) benim duydugum bildigim düsündügüm görüsüm bu.((gündüz telden yazmistim is yerinde cikmamis bir kismi tekrar etmek istedim.))
Holigan Gardaşım üzülme yaşca senden büyüğüm hakkımda olumlu düşüncelerin içinde teşekkür ederim bu sitede çok arkadaşıda yakından tanıyorum artık biz bir aileyiz diye düşünüyorum oynanan futbolu sonuçları beğenmiyoruz bunda hem fikirsek eleştiride olacak saygı sevgi içerisinde Bülent hocayıda Rıza hocayıda tanımam benim görüşümde Bülent hocanın yeri ayrıdır gönlümde çıtayı yükseltmiştir diyer gelen hocalar malesef başarılı olamamıştır Rıza hocada bunlardan birisidir. Bende diyorumki birkaç maç güzel maç oynadı bu takım diyer maçlarda neredeydiniz Rıza hocadan tut futbolculara varana kadar soruyorum eleştirenleride alkışlıyorum. Çünkü çok üzülüyorum
Alt 07.03.2013, 20:26   #73
yigidolar06
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1020 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

17.03.2009, 16:13 #17
holigan
Yiğido

116 Mesajına 211 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 261
Cevap: Her Türlü Şampiyon
hocam kurban olayim yapma böyle gecen sene olduk gönüllerin sampiyonu bu sene öyle inandik ki size o kocaman yüreklerinize öyle güvendik ki gözümüzü daha yukarlara diktik.biz artik süperlig sampiyonlugu istiyoruz. gönüllerdeki sampiyonlugumuz bir volkan gibi patlasin tüm dünyanin gönlünde kösk kuralim siz de kral olun. imparator fatih terimin boynunu vurma zamani gelsin yasasin yeni kral bülent hoca diye naralar atalalim.

Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
fatihada58
Holigan Gardaşım bak bir zamanlar sende Bülent hocayı takdir eden yazılar yazmışsın bende kümbette oturdum çocukluğum gençliğim kümbette geçti
Alt 07.03.2013, 20:26   #74
holigan
Yiğido

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Holigan Gardaşım üzülme yaşca senden büyüğüm hakkımda olumlu düşüncelerin içinde teşekkür ederim bu sitede çok arkadaşıda yakından tanıyorum artık biz bir aileyiz diye düşünüyorum oynanan futbolu sonuçları beğenmiyoruz bunda hem fikirsek eleştiride olacak saygı sevgi içerisinde Bülent hocayıda Rıza hocayıda tanımam benim görüşümde Bülent hocanın yeri ayrıdır gönlümde çıtayı yükseltmiştir diyer gelen hocalar malesef başarılı olamamıştır Rıza hocada bunlardan birisidir. Bende diyorumki birkaç maç güzel maç oynadı bu takım diyer maçlarda neredeydiniz Rıza hocadan tut futbolculara varana kadar soruyorum eleştirenleride alkışlıyorum. Çünkü çok üzülüyorum
ABIM ISIN RAST GELSIN. eyvallah ama sizden ricam bana bir altenatif isim söylermisiniz ve birde bu sivassporun mevcut kadrosunu hangi hoca ile bu futbolu oynatabilisiniz ligin en fazla mac yapan takimlari arasindayiz bu arada.bu futboldan kastim kupada yari final ve kontrol bende dedigi ve cok rahat göründügü bir durumda trabzona karsi oyynadigimiz futboluda unutmaz isek demkki güzel bir kumas var hocaya göre ve güvenmekten inanmaktan baska sansimiz varmi deniz abi.hadi diyelimki en kötü senaryo ile kümeye gidiyor takim bu asamadan sonra hocayi görevden alabilirmiyiz. tabiki hayir. o halde ne yapmamiz gerekiyor abi birbirimizi kirmak incitmekmi.mevcut durumun zevkini cikarmamiz gerekmezmi.bir baska sivasspormu var.yoksa 4 eylül gelir onunlami avunuruz.yada sivas demir spor küllerinden dogar belkide ha, baska sivasspor yok abi tam destek hep destek zamani.gaza getirme zamani bence. bu arada sualime bir cevap verme lütfunda bulunursaniz sevinirim.insallah bu b.uygun deildir.

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı holigan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.03.2013, 20:36   #75
holigan
Yiğido

bak gördünmü abi daha dünki degiliz sendede bir istihbaratci yön var demkki,bende kümbette dogdum büyüdüm gecligim yetiskinligim gecti abi.dedimya mevcut durumdan zevk alma zamani ne yapmak gerekirdi,dogrusuda bu degilmi zaten.riza hocaya yaptigimiz aynisi degilmi,biz sivasa hizmet etmis mahalledeki gece bekcisine bile saygi göstermisiz bu terbiye ile büyümüsüz,yanlis bir cümle varmi dünki ile bugünki arasinda kurban oldugum abim.yasima gelince sivasspor.com a tesekkür ederim 2 yas genclestirdi beni,ama bu mesnetsizce yorumlari okuyunca yaslaniyorum tekrar,hizmette olan hic bir nefer icin hakaret etmeyiz köstek olmayiz abi.enaramoya cok kiziyordum ama vazgectim o huyumdan.dogrusu bu degilmi abi.

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı holigan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.03.2013, 20:39   #76
yigidolar06
Usta Yiğido

Holigan Gardaşım Rıza hoca iyi devam etsin ama hatalarından ders çıkarsın Bülent uygun bu takıma hizmet etmiş ben şahsen istemem hatta İsmail Kartal hocayı bile istemem o bizi şampiyon yapan 40 yıllık özlemi son veren birisi olarak gönüllerde kalmasını isterim yönetim karar verecek kimin kalmasına gitmesine. Rıza hoca bu kulupten birgün ayrılacak arkasından kimler nasıl konuşacak geriye ne bıraktım diyecek oda rıza hocanın sorunu Mesut bakkal Ziyayı buldu takıma kazandırdı gitti ayrılırken bile mesut hoca arkasından hep iyi konuşuldu
Alt 07.03.2013, 23:20   #77
ledig
Acemi Yiğido

40 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ledig FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu konu altında bir arkadaş hakkımda bazı yorumlar yapmış, aslında dolaylı yollardan bana hakaret etmiş. Benim yorumlarımın hepsini tek tek okuyun, evet eleştiri var ama tanımadığı insanlar hakkında ileri geri konuşma yok. Burası özgür bir ortam ve herkes görüşünü dile getirebilir, keza herkes aynı düşüncede olmak zorunda da değil. Hakkımda yorum yapan arkadaştan talebim bir daha kesinlikle nickimi kullanmaması, yorumlarında yer vermemesi ...

Hakkımda yazdığı bütün hakaretleri de aynen kendisine iade ediyorum.
ledig isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2013, 18:44   #78
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

güzel insan hadi artık yap çıkışını ve bizi üzme artık abi
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2013, 18:52   #79
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sen bu takimi küme düsürmede ,Riza hoca senden baska bir istegimiz yok.Hatta kupa bile istemiyoruz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2013, 18:53   #80
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya iki yolda da devam edebilecek kuvvettetiz. Kupa maçları her hafta oynanmıyor ki bizi çok sıkıntıya soksun. Oynasınlar yeter güzel şeyler olacaktır
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
hedefimiz, lig, İlk