Cevap: Maçı Değerlendirelim
Kendi saha ve muhteşem taraftarımız önünde Antalyaspor'u 2-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar :*** bu takımda bi kez daha fark ettim m.nas ve petriel siz olamayacağı,kamilin maclarda 2 yarıda oyuna dahil edilmesi,enaramonunu takım öne gectikten sonra oyuna dahil edlmesi o zaman topu istediği kadar cevirsin dursun ,yada topu alsın defol sun gidsin bu ay.... golcu olmaz derim.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :***aynı tas aynı hamam yani rıza calımbay olduktan sonra gene sac,baş daha cok yolarız derim
Maçın en iyisi kimdi :*** hapiste cıkan şeşo
Maçın en kötüsü kimdi :***enaramo , kamil ve borjan zaten her zaman bu üclü bu takımı batırıyor,bide kenarda sürekli kızmayı alışkanlık haline getiren veya kızmaktan başka bi şey bilmeyen calımbay
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :*** antalyayı kırmızıya boya bilirdi ama genelden bizde yana caldı gecmişteki çalınan puanlarımız aklıma geldi
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : buna cevap yok cünkü kenarda hoca bulamadım ben.sadece gecen yılki ektiğini aldı derimm.
|