Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.03.2013, 15:14   #31
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

maçı rıza hocanın yüzünden kaybettik yuh artık hoca kredisini doldurdu....
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cılgınsivas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 15:15   #32
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

10 kişi kalan takıma hayrettini oyuna alarak rakibi 12 kişi oynamasını sağladık gollerde o kanattan geldi haftayada Ordu çakar sen sağ ben selamet
Alt 17.03.2013, 15:16   #33
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

anlamadigim tek sey fb yi yen trabzonu yen sondan ikinci iki takim mersin ve akisara yenil yok boyle bisey hayrettin bir zamanlar iyi olabilir ama artik yok iste yok adam sagindan atip solundan geciyor oda arkasini donmus seyrediyor Riza hoca kusura bakma ama sen bunlari gormuyorsan kim gorecek bursa macinda da adam geri pasi verim derken golu yedirdi erman ve atifin cikmasina cildirdim arkadas ayaginda top tutan iki saglam oyuncumuz var ikisinide cikariyor bu gun macin en kotusu eneramoydu bence cikmasi gerekende eneramoydu sinirden cildirmak uzereyim
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda avare'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2013, 15:17   #34
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haftaya ordu bizi farklı yener bu takımdan bi cacık olmaz
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2013, 15:18   #35
Gizemli58
YASAKLI ÜYE

12 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Gizemli58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

pedriyeli oyunda kaldıgı sürece iç gören olumu bu karıgibi götünü başını sallayarak sahanın ortasında gezen adamdan nehayır yemin ediyorum çarşıda pediryeli hayrettini görüyüm yüzlerine tükürecegim
Gizemli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2013, 15:18   #36
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

poyrazer5858;842312]kötü oynadık, yenildik. ama A llah rızası için yine öldük bittik muhabbetine başlamayın.
böylesi günlerde olumsuz eleştirilerde bulunup takımın moralini daha da bozmak kimseye bişey kazandırmayacağı gibi bizi iyice ateş hattına atar. daha çok destek, daha çok moral verelim.bu takım gerçek oyununu oynasın yenemeyeceği takım yok

Ya sen ne diyorsu ya .Yeter artık,bıktık senin şu Rıza sevdandan.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Turan 59'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 15:22   #37
umut339
Yeni Yiğido

umut339 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 umut339 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kıymetli Sivassporlu arkadaşlar;
Maçın tamamını seyrettim,penaltıyı hadi kabul edelim ancak şerefsiz hakem
kırmızı kartı gereksiz verdi ve takım on kişi kalınca tabiatıyla oyundan son dakikalarda düştü.Takımımıza haksızlık etmeyelim.Tüm güçlerini sarfettiler hepside yürekleri ile oynadılar.Haklarını teslim etmek lazım.Bu anlamda oynayan hiçbir oyuncuyu da eleştirmiyorum.Haftaya Ordusporla sahamızda oynuyoruz.Allah'ın izniyle inanıyorum Ordu'yu farklı yeneceğiz.Takımımızı yalnız bırakmayıp gerek maddi gerek manevi desteklerimizi esirgemeyelim Pes etmek yok Haydi Sivassporum
umut339 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı umut339'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 15:22   #38
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımının motivasyonunu sağlayamayan,kondisyon sorunları yaşayan bir çalışma sistemi olan,oyun okumakta sıkıntı yaşayan,sabit fikirli oyun kurgusu ile bu durumumuzda en büyük sorumlu RIZA HOCA'dır.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rezi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2013, 15:26   #39
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 480 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

korkaksın rıza hoca,hem de korkağın en önde gideni bayrak taşıyanısın.ben ezbere biliyorum artık değişikliklerini.yeter artık ya.aatif.ı oyundan çıkarmak nasıl bi mantıktır.o dakikaya kadar biizm kaleyi görmeyen rakip sol bek.o dakikadan sonra tren etti sol tarafı.bu kadar mı bilgisiz bir adamsın ben yemi nederim saç baş yolup ağladım tv karşısında.yaptığın salakça değişiklikler,saçma sapan işler binlerce taraftarını üzüyor ağlatıyor.ben artık bişey diyemiyorum bir takım bu kadar kötü yönetilebilir ancak.arek piech gibi pres yapan her adama basan bi oyuncun var.oyuna aldığın adam sercan denen(bi küfür edicektim ama tv karşısında kat kat etttim şimdi etmiyorum) girip oynadığı 10 dakikada toplasan 10 metre koşmadı.geçen sezon 40 tane maç oynayan arek piech hazır değil diyorsun.oynattığın sercan 1.5 sene top oynamadı.o daha hazır değil mi ? biz de bunu yedik tabi...

gelelim hakemeeeeeeeee.ey fırat aydınus.senin sivassporla derdin nedir öncelikle.maçın 20 dakikasında falan olması lazım.kenan denen it ziyanın dizine full taban bastı öyle ki tekmeliği yanlarından kramponun izleri var.bu hareket kırmızı değildir de nedir ? kart bile çıkarmadı bu harekete yuh dedim tv karşısında.ve sonra naptın penaltıyla alakasız adamın eliyle aldığı bir pozsiyonda bizim oyuncumuzu tereddütsüz attın.bu ilk kez mi oluyor tabi ki hayır.hatırlatırım geçen sene eskişehir deplasmanı sivas maçı 10 kişi tamamladı.bu sene ordu deplasmanı adam içeriye top çevirdi kadir elle müdahale etti bariz sarı kartlık pozisyonda kadir.i atttın.fenerbahçe hocası aykut hoca kendisi için önyargılı bi hakem dmeişti caner.e gösterdiği kırmızıdan sonra.tamamen katılıyorum.sahaya sivastan bi oyuncuyu atmak için çıkıyor resmen.akhisar oyuncularımıza her türlü rsertliği yaptı ama tek sarı kartları dakika 90+3'te sarı kartla alakasız bi pozsiyonda sırf eyyam için kenan.a.benim gözümde hakem bu maçın skoruna %100 etki etmiştir.20 dakikada atılması gereken kenan 1 gol 1 asist daha ne olsun.

demem o kiii rıza hoca futbol 1 gol atıp üstüne yatmak değildir.gençlerbirliği deplasmanından sonra bunu söyledim üst üste kaç haftadır hep aynısın.yeter artık taraftar böyle bir takım görmek istemiyor bunu anla.haa ama sen ben sivasın çocuğu değilim beşiktaş'ın çocuğuyum diyorsan-ki her hareketin ve söyleminle bunu ifade ediyorsun- bu takımda işin yok!! böyle düşünüyorsan kapımız açık güle gülee.ama olur mu sen bir yere yapıştın mı yapışırsın.eskişehirdeki gibi kovulana kadar zorlarsın....
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 15:28   #40
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

İlk önce bazı arkdaşların Ziya ile ilgili söyledikleri sözlere hiç katılmıyorum..Bence bu arkadaşlar maçın tamamını bir kez daha izlemeli..Çünkü Akahisar ın taktiği Sağ kanattan ataklara çıkarak Gekas ın son vuruşu yapmasını sağlamaktı..Ziya rakibin en etkili oyuncusuna maçın başından kırmızı kart gördüğü pozisyona kadar nefes aldırmadı..Kırmız kart pozisyonunda pozisyona giren Akhisarlı oyuncu Kenan topu elle düzeltip önüne alıyor ,daha sonra Ziya nın gelmesini bekleyip sonra kendini yere atıyor..Ziya bu oyuncuya kesinlikle çok fazla da yüklenmiyor...Ziya çıktıktan sonra Akhisar sağlı sollu sivasspor kalesine yükleniyor ama bizim hoca sadece seyrediyor...Daha önce yaptığı gibi hemen Hayrettin i oyuna lıp solu kapatmak istiyor..İnsan biraz yaratıcı olur..Hakan veya Sağ bekimizi aynı bölgeye kaydırsa fazla sorun da olmayacak...Ziya çıktıktan sonra Kenan aynı Messi gibi oynamaya başlıyor,bütün ataklarda o var...Rıza Hoca daha sonra oyunun kontrolü için orta sahayı da dengeliyor...Sonra bir den maçı kazanmak aklına gelip askerlik arkadaşı ve amcasının oğlu olan esas oğlan Sercan ı birden forvete dahil ediyor..Sercan oyunda kaldığı 20 dak. içinde sahada turistik seyahat yapıyor,hiç koşmuyor,pres yapmıyor ; bu da yetmiyor rakibin attığı golde kademeye giremeyerek takımının gol yemesine neden oluyor..Bazıları diyebilir ki Sercan başka takımlar da da defansa yardım etmiyor,kademeye girmiyor du..O zaman ben de diyorum ki elinde takımı tanımasa da 2 aydır sadece idman yapıp bazı maçlarda da taraftarın gözünü boyamak için 5-10 dak.oynattığın Piech denen bir sontrafor var,o zaman bu çocuğa niye Sercan a verdiğin şansı vermiyorsun...Hadi Madem maçı dengeye getirip kilitleyeceksin a zaman en azından elinde koşan,mücadele eden ,defansa da yardım edebilen,kedemeye giren bir m. Nas varken niye bu oyuncuyu düşünmüyorsun..En azından M. Nas ı oyuna almış olsaydın Sercan dan daha fazla sol taraftaki Hayrettin e yardım etmez miydi?Rıza Hocanın bu hafta şansı yaver gitmedi,çekirge daha fazla da sıçrayamadı...Haftaya Ordu maçı var;hem de 6 puanlık bir maç...Gelelim Grosecki olayına;ben de diyorum ki eğer sen gerçekten büyük bir hocaysan elindeki oyuncuyu en azından küstürmezsin ne yapıp edip suyundan gidip kazanırsın..Raynoch u da az kalsın kaybediyordun ama neyse ki yönetim affetti de şu anda takımda oynuyor...Rıza Hoca için o kadar söylenecek söz ver ki şu anda bunu yeri değil....Bu maçta takımın en kötülerinden biri enaramo idi...Gekas ın attığı kafa golünde Raynoch malesef geç kalarak rakibin kafa vurmasını sağladı ;bu hata rakibe 1 gol kazandırdı...Rıza Hoca y,ne her zaman ki suçu hakeme ve oyuncularına yükleyecek çünkü kendisi bebekler kadar günahsız.....Umarım haftaya bu maçı telafi ederiz,bunu yapacak da güçteyiz..Bu maçın en iyisi yediği 2 gole rağmen kaleci Borjan,gerisini siz düşünün...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı