Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: Rıza Çalımbay İstifa Etsin mi?
Evet, Bir an önce! 52 36,11%
Ordu maçının sonucuna göre. 11 7,64%
Hayır, İstifa etmesin. 22 15,28%
Hayır, Yıl sonunu beklesin. 59 40,97%
Katılımcı sayısı: 144. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Alt 17.03.2013, 19:52   #1
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Forumda yorumları okurken bazı arkadaşlardan gördüm ve güzel bir tabirdi hoşuma gitti kullanmak istiyorum.

Takımımızda çok büyük bir aRIZA var ve bunun bir an önce giderilmesi ya da geçici bir yöntem bulunması gerekir. Ki ben daha önceki tepkilere bakınca da Rıza Hocanın kendi bildiğinden şaşmadığını gördüm. Eğer şimdi bir şeyler yapılmazsa daha bu takımdan bir şey olmaz. İki hafta sonra Ordu maçı var sonra Es Es, sonra Gençler sonra Kayseri, sonra Belediye, sonra GS, sonra Karabük ve son olarak ikinci yarının flaş takımı Elazığ var. Sizce bu fikstürün altından Rıza hoca ve yardımcıları kalkabilir mi? Ben kalkabileceğini düşünmüyorum.

Emin olun ki bu takım ligden düşerse Rıza hocanın dediği gibi ilk Hayrettin, Ziya, Yönetim ve Kendisi üzülür ve en başta takımı bırakan da Rıza Çalımbay olacaktır. Duygularla hareket etmeye devam edilirse, Çalımbayın kaprisleri bu takımı ligden düşürecek. Bir şey yapılmalı artık.

Rıza hoca'ya tavsiyeleriniz varsa yazın burdan elbette birileri iletir ona. Değişebilecek bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de herkesin görüşlerini bir başlıkta toplamak gerek diye düşünüyorum.

DAHA NEREYE KADAR KONUŞMAYACAĞIZ! TAKIM LİGDEN DÜŞÜYOR BEYLER!
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Alt 17.03.2013, 20:09   #2
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.

Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 20:14   #3
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein

Cok kotu olmamizin nedenlerinin basinda riza hocanin hamleleri var ki hayrettn ne kadar sivasli olsa bile oynuyabilecek gunleri gecti hayrettn oyundysa ister istemez ya o kanattan yada onun sayesinde gol yiyorz tamam bu macta orada oynatacak oyuncu yok diyebilirsin ama bence hayrettinin gecmisine saygimiz var ama bu saaten sonra umidim hic yok hayrettndn !

Bu takim ligden dusucekse riza ,hayrettin,ziya uzulurmus ya bizzz ?
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı engin2609'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 20:25   #4
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir an önce kan degişikligine ihtiyac var. Takımda forma dagılımı adaletli olmuyor. Hocayla futbolcular arasında kopukluk var. Zaten taraftarı hiç dile getirmiyormuyum bile. Tarftar kendi işine baksın diyen, karsılamalarda bile taraftarın yüzüne bakmayan, uzatılan cicegin üstüne basıp gecen, trübünden gelen Rıza hoca tezahuratlarına karsılık vermeyen, kısacası kendini herseyin üstünde gören Rıza hoca bir an önce istifa etmelidir.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 20:25   #5
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Rıza hocaya güven kalmadı. Bu takım tabiki düşmeyecek akıl var mantık var ama rızanın sayesinde bize can çekiştiriyor. Hayrettin'i oynatacağına 10 kişi oyna daha iyi,yenilen iki goldede onun imzası var. Rıza hoca bir uğur iki hayrettin saplantısı var,buda sivasspora pahalıya mal oluyor.
Yeter artık Rıza çalımbay,yeter artık Hayrettin edebinizle çekin gidin yeter
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 20:31   #6
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Muhteremler riza hoca hep bildiklerini oynuyor sivas küme gidiyor umurunda degil ben hayatimda böyle inatci hoca hic görmedim kimi ne zaman oynatacak kim oyunun akisini daha kötü yapar onu oyuna aliyor Allah askina su son haftalardaki oyuncu degisikliklerine bir göz atin eminimki sizde beni hakli cikaracaksiniz oyun tam akisinda iken hic yoktan degisiklige gidiyor ikincisi degistirdigi oyuncu degisenden daha iyi oynamiyor yani acikcasi oyunun kaderini kendi eliyle katlediyor bu hicde hayira alamet degil gelin buna bircare bulalim yoksa Allah korusun iki üc haftaya kalmaz onaltinci siraya inerizki artik kurtulus yok denecek kadar az olur hemen simdiden bu konu üzerine fikirlerimizi acik acik beyan edelim cok yazik olacak sivasa.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 20:33   #7
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bundan sonraki maclara yardimci antrönör ile çıksan bundan daha iyi olacağı kanatindayim.
Rıza hoca gönderilmesi gerek artık en kötü ihtimal ile sezon sonu yollar ayrılmalıdır.
Sezon bitmeden iyi bir hoca ile anlaşılması gerek mesala benim aklımdan gecen Ertugrul Saglam olabilir Ligde kim hoca değiştirdi ise yokarlara tırmandı her nedense bizimkinin dokunulmazlığı var sanki!
Alt 17.03.2013, 20:40   #8
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Riza hocam seninle cok derdimiz yok. Bize gercek sivasli lazim. Ve gercek sivasli takim sikintida oldugunda gerekni yapandir. Civi cakip kalmak degildir. Benim de gonlum ertugrul hocadan yana ama sivasa gelecegini pek zannetmiyorum. Gelirse ama elimizdeki yemek malzemesiyle iyle yemekler yapar ki ascilar parmaklatini bile yer
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58fatihcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 20:42   #9
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Riza hoca o eranamo denen adami al basina cal nedir bu forvet rezilligi hemi sakat diyon hemde her mac ilk onbirde görev veriyon adam bütün toplari öldürüyor bu nasil forvet sivasin kaderiyle oynuyor sende bunu seve seve seyirediyorsun ondan sonrada surdan talihsiz gol yedik surda iyi vuramadik son vuruslarimiz iyi degildi eften püfden sebebler ileri sür bu olacak is degil Vallahi bu sivasin kaderiyle bir oynayan varsa siz bir eranamo iki ben baska bilmiyorum.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2013, 20:50   #10
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***rıza hoca sen süpersin

*enaramo,hayrettin,kamil ,uğur ve sercanı oyuncu diye oynattığın ve bunlara sabrettiğin için. bu günkü macta sahanın en iyileri erman,şeşo,ve petrieli alarak ortasağı boşaltıp üstünlüğü rakibe verdiğin için ,9 kişiyle mah. takımı gibi defans yaptırdığın için ,geldiğin ilk günden beri hic bir oyunu okuyamadığın için.takıma hic bir genc oyuncu kazandırmadiğin için ,ve en önemlisi inatcı olduğun için kısacası sen bu takımı düşürmeden gitmeyeceksin durum böyle gözüküyor,eskişehir zor kurtuldular sende bize Allah yardım etsin diyorum,bu kadar olumsuzluklarına rağmen sende halen beklentisi olan taraftar ve yönetim vardır. bende buna şaşırıyorm.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı savaş2'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
düşüyorduk, düşüyoruz, geldiğinde, Şimdi