Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mağlubiyeti Hakettik
Alt 18.03.2013, 17:12   #91
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

Ben bi-kaç yıldır ilk defa bu kadar kötü bir sezon ve futbol takımı izliyorum. Yani tamam suç futbolcuda diyelim ama bu hoca ne işe yararki oyun okuyamaz,futbolcuyu hazırlayamaz ve bikaç futbolcuda ısrar eder. Gerçi yönetimde aynı..Hep hoca,hep futbolcu diyoruzda yönetimde neydiyorki Allah aşkına..Borcun yok futbolcu alamıyon...Siz bu havayı bulamazdınızda neyse..Başkanından tuutttt futbolcusuna kadar hocasına kadar...Gözünüze dizinize..!!!!! diyim ne diyim..Bir memleketin kaderiyle bu kadar oynanmaz...
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2013, 17:25   #92
MustafaPagac
Yeni Yiğido

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 MustafaPagac Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

maç alınca iyi maç alamadı diye demediğiniz kalmadı maçlara çekirdek elinde gelip giden maç boyu oturan gol atınca bağıran gol yiyince kendi takımına ana avrat küfür eden yine siz önce kendinizi düzeltin sonra başarı bekleyin.hoca gitse kim gelir yerine sivasın insanı. rıza hoca gelen çokmu ii halt edecek.en azından sivasın kültürünü yadırgamıyor hoca.birazdaha saygılı görgülü olsak medenice maçlara çıksak ne olur sanki.önce cuval dızını kendinize batırın konuşmakla ahkam kesmekle istifa demekle hayrettinj ahmeti mehmeti eleştirmeye ne meraklıyız yaa.
MustafaPagac isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2013, 17:31   #93
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Rıza Hoca'nın yetersiz olduğunu,futbolcuların maç seçtiğini her zaman söylüyorum..Gerçek bu!Bu takıma yazık oluyor..Anlam veremediğimiz,bomboş tercihler yüzünden emeklere yazık olmasın..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2013, 17:46   #94
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Rıza efendi sana rahatlık batmaya başladı artık bıçak kemiğe dayandı haberin olsun !
Alt 18.03.2013, 18:44   #95
asilbey
Yeni Yiğido

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asilbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimse rıza hocayı suçlamasın tamam oyuncu değişiklikleri de hata yapmiş olabilir fakat dünkü maçta hakemin rezil yönetimini kimse inkar edemez ziyaya tekme atılıyor 4 hakemde seyrediyor sonra aynı oyuncu eliyle topu önüne alıyor. devam ettiriyor peşine penaltı çalıyor k.kart gösteriyor bu hakem ya kör ya art niyetli. başka izahı yok akşam lig tv de maratonuda şansal bile isyan etti
asilbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2013, 20:18   #96
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Riza hoca artik senin sivaslilikla sivasla alakan yok sen sirf kendi cebini düsünüyorsun eger sende bir dirhem sivas gururu olsa bu yapilanlara asla tahammül edemez gidersin velakin sein sinende sivas diye hic sey kalmadigi pek asina olarak kendini gösteriyor bu yapilanlar sahsinla birlikde sivasa karsi bir erozyondur sivasin herseyini silip süpürdün geldiginden bu güne söyle geriye birdön bak yaptiklarin yapamadiklarin karsisinda devede kulak mesabesinde kaliyor eger sende bir dirhem sivaslilik ruhu varsa birdakika durma sana olan saygimiz burada kalsin dahada nefret ettirme bir hemsehrim olarak daha cok sey yazacagim ama kanima dokunuyor ben o beldenin delisiyim anla.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.03.2013, 22:36   #97
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kadro kalitemiz iyi olmasına rağmen bir türlü verim alamıyoruz, burdaki en büyük sorumlu da Rıza Çalımbay, hazır uğur cezalı iken serinin gelmesi lazımdı ama takımda o kdr çok uğur-suz var ki bi tek uğurun cezalı olması yetmiyor. Rıza Çalımbay ve 3-4 oyuncu ile sezon sonu yollar ayrılmalı, Ertuğrul Sağlam ne yapıp edip getirilmeli
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2013, 05:51   #98
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1153 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Ah Riza hoca ah sen sadece Sivasspor´un canini yakmakla kalmiyor, Türk spor kamu oyu önünde karizmanida bu basarisizliklarla cizdiriyorsun.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2013, 07:59   #99
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle bir röportaj olamaz ne demek bu mağlubiyeti hakettik bunu söyleyen hocaya daha ne söylenir ki umarım sezon sonu siz ve ekibinizle yollar ayrılır ve daha dinamik daha ateşli maç içerisinde oyunu okuyabilen saçma sapan oyuncu ısrarı her futbolcuya eşit ve mesafeli davranan bir hoca ile anlaşılır. ( Bir arkadaşın yazısında gördüm Ümit ÖZAT falan demiş arkadaşlar bırakın bu işleri yorumculuk yapan adamdan hayır gelmez bu benim düşüncem )
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.03.2013, 13:47   #100
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
asilbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimse rıza hocayı suçlamasın tamam oyuncu değişiklikleri de hata yapmiş olabilir fakat dünkü maçta hakemin rezil yönetimini kimse inkar edemez ziyaya tekme atılıyor 4 hakemde seyrediyor sonra aynı oyuncu eliyle topu önüne alıyor. devam ettiriyor peşine penaltı çalıyor k.kart gösteriyor bu hakem ya kör ya art niyetli. başka izahı yok akşam lig tv de maratonuda şansal bile isyan etti
yeter su riza savunmayin iyi hoca olsaydi gözünün önünde tekme yiyen oyuncusunu savunur du ben olsaydim o an takimi sahadan alirdim hic olmasa dünyada bir ilk olurdu ama nerde o cesaret rizada birde utanmadan malübiyeti hak ettik demeside caba kim savunuyorsa onu kiniyorum bu kadarda sivasin serefiyle oynanmaz ya sever yada gider bunun baska caresi yok son bir sey daha demek istiyorum riza olmassa olmaz futbolculari var onlardan vaz gecmedigi müddet hic mi hic bir yere varamayiz isderseniz bana kizin ama bunlar gercek yigidolar herkese saygilar selamlar 4000 kilometren sanmayin bu adam uzaktan ne anlar diye ama her maci saniyesi saniyesine takip ediyorum sayfaya benim oglum bakiyor ama ben bugün icimi döküyorum tek bir sey söyleyim bu rızadan ne hoca olur nede talebe ancak adamin ruhu bjk tekrar saygilar

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
hakettik, mağlubiyeti