Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 30.03.2013, 23:56   #1
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Alıntı:
oquzh4n58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen kım oluonda burda birşeyi belirten taraftarımıza karaktersız şerefsiz diosun her hafda hayrettının hatalarını ızlemeye mecburmu Babası hastaymıs gecmıs olsun ne dıyelım bızımde işimiz var bizde calısıoz bızımde hastamız var bızde acımızı ıcımıze atıoz nıye babamızın hayrına iş yapmıoz herşey karşılıksı adabını bıl burdan mıllete hakaret ıcerıkli msj yazma adam ol yoksa ederler babasının hayrına iş yapıor sanki erkeğe bak
ELESTIRMEYIN DEMIYORUM!

hayrettin'i begenmiyebilirsin, ve haklida olabilirsin. ama oyuncuyu, hocayi, takima karsi tavrini kontrol etmemiz lazim. küfür ile tepki ayni degildir.
kin ile kritik ayni degildir. farkini bilmiyorsaniz o zaman belkide mental kapasitesiniz yetmiyor. o zaman allah yardimciniz olsun. riza hoca, hayrettin kimseye karsi kötülükte bulunmadi, elinden geleni bu takim icin veriyorlar. performanslarini begenmiyorsaniz, hakli tepkinizi gösterin, agir bir sekilde bile elestirin, ama seviyeyi ucurmayin. ben laflarimin bir harfini bile geri almiyorum, sirf site ve yönetici ugruna bir daha sarf etmiyorum.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihliyigido58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 00:14   #2
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ELESTIRMEYIN DEMIYORUM!

hayrettin'i begenmiyebilirsin, ve haklida olabilirsin. ama oyuncuyu, hocayi, takima karsi tavrini kontrol etmemiz lazim. küfür ile tepki ayni degildir.
kin ile kritik ayni degildir. farkini bilmiyorsaniz o zaman belkide mental kapasitesiniz yetmiyor. o zaman allah yardimciniz olsun. riza hoca, hayrettin kimseye karsi kötülükte bulunmadi, elinden geleni bu takim icin veriyorlar. performanslarini begenmiyorsaniz, hakli tepkinizi gösterin, agir bir sekilde bile elestirin, ama seviyeyi ucurmayin. ben laflarimin bir harfini bile geri almiyorum, sirf site ve yönetici ugruna bir daha sarf etmiyorum.
ben senın demek ıstedını anlıyabılıorum ama senınde anlaman lazım Olayı farklı yerlere cekmeye calısıonuz kufur edende olmustur benım taraafımda oyle bısey olmadı yada duymadım sadece yuhlandı mıllet cıleden cıkdı bennde kufur taraftarında degılım ama burdan gelıp millete karaktersız şerefsiz demek delikanlılık degıl ayıp bısey bu resmındekı sensen kos koca adamsın bu sana hiç yakısmamıs kaldır bence orda bınlerce ınsan var bende yuhladım ama kufur edmedım sen bıze laf cakıosun rıza hoca madem bu kadar gururlu bı adamda es es her hafda ıstıfaya cagırıdnda nıye ıstıfa edmıoda burda bır ıstıfa lafına hareket cekıp takımı alıp ıcerı gotuor guclu bı kıtle taraftarımız yok dıye niye koyun olarak goruluoz ? söylesene . illa tepkımı komamız gerekir sivaslı olması hıc bıseyı degıstırmz bızde sıvaslııyız
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı oquzh4n58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 00:25   #3
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
oquzh4n58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben senın demek ıstedını anlıyabılıorum ama senınde anlaman lazım Olayı farklı yerlere cekmeye calısıonuz kufur edende olmustur benım taraafımda oyle bısey olmadı yada duymadım sadece yuhlandı mıllet cıleden cıkdı bennde kufur taraftarında degılım ama burdan gelıp millete karaktersız şerefsiz demek delikanlılık degıl ayıp bısey bu resmındekı sensen kos koca adamsın bu sana hiç yakısmamıs kaldır bence orda bınlerce ınsan var bende yuhladım ama kufur edmedım sen bıze laf cakıosun rıza hoca madem bu kadar gururlu bı adamda es es her hafda ıstıfaya cagırıdnda nıye ıstıfa edmıoda burda bır ıstıfa lafına hareket cekıp takımı alıp ıcerı gotuor guclu bı kıtle taraftarımız yok dıye niye koyun olarak goruluoz ? söylesene . illa tepkımı komamız gerekir sivaslı olması hıc bıseyı degıstırmz bızde sıvaslııyız
sen sirf kendin icin konusabilirsin. sen ve yandaki kisiler belki küfür sarfetmedi. hatta buna kesinlikle inaniyorum. ama hoca derse, kulübe arkasi tribünde tehtitler, küfürler uctuysa, kavga ciktiysa, o zaman tepki vermek ile alakasi yok, takimin yüzünü kirletmek ile alakasi var. serefsizlik ve karaktersizlik bu hareketleri yapan kisilere ait. birde sanal alemde yüzünü, ismini saklayan, ama kalitesiz ve gereksiz mesajlarla ortami kiskirtmaya calisan, taraftarlari ve takimi bölmeye calisan tipler icin gecerli.

biz bu takimin taraftariyiz. bu takimin ekmegini biz veriyoruz. yani elestirmeyede kesinlikle hakkimiz var.
ama elestiri ile küfür arasinda fark var, kritik ile tehdit arasinda fark var, bunun farkina bir koc kisi bir türlü varamiyor ve camia olarak geride kaliyoruz.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda münihliyigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 00:33   #4
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen sirf kendin icin konusabilirsin. sen ve yandaki kisiler belki küfür sarfetmedi. hatta buna kesinlikle inaniyorum. ama hoca derse, kulübe arkasi tribünde tehtitler, küfürler uctuysa, kavga ciktiysa, o zaman tepki vermek ile alakasi yok, takimin yüzünü kirletmek ile alakasi var. serefsizlik ve karaktersizlik bu hareketleri yapan kisilere ait. birde sanal alemde yüzünü, ismini saklayan, ama kalitesiz ve gereksiz mesajlarla ortami kiskirtmaya calisan, taraftarlari ve takimi bölmeye calisan tipler icin gecerli.

biz bu takimin taraftariyiz. bu takimin ekmegini biz veriyoruz. yani elestirmeyede kesinlikle hakkimiz var.
ama elestiri ile küfür arasinda fark var, kritik ile tehdit arasinda fark var, bunun farkina bir koc kisi bir türlü varamiyor ve camia olarak geride kaliyoruz.
sanal alem lafında kuskun varsa hocam sivasdaysan oturup cay ıcıp tartısabılırız kımlık saklamak bıze yakısmaz Rıza hocaya buyuk bı tepkı verılmedı bunlar hep abartı hayrettıne karsı buyuk bı tepkı vardı burdakı sorun rıza hoca es es de nıye bu kadar gururlu degıldı adamlar her mac ıstıfaya cagırıolardı burda bı defa olmus olayın geldıgı nokda bu nese ya su akar yolunu bulur kımse kımseye kalmaz
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa