Alıntı:
H58A Nickli Üyeden Alıntı
Bizdaha iyi Sivaslıyız diyerek felaket tellallığı yapan yaratıklar sizin nereniz sivas lı ancak boş laflarla ahkam kesersiniz neyin ne olduğunu bilmez anlamaz düşünmeden istifa tellallığı ve küfür eden yaratıklar sizlerin kendinize hayrı yokki ilinize hayrınız olsun türkiyenin en birbirini çekemez,birbirinin arkasından konuşan ,dostunun bile yüzüne iyi arkasından kötü düşünen,bir yakını başarılı olsa onu çekemeyenlerin hepsi sivas ta toplanmış
Sivas a halkına ekonomik olarak en büyük desteği olan iki unsurdan 1.cisi Üniversite ve öğrencileri, 2. cisi ise MECNUN başkan Sivaslılar yatsın kalksın dua etsin yosa sivas cöle dönerdi ..Birde dengesizlik yapıp iyisini bilir gibi laf ebeliği yaparlar istifa ve küfür ederler sizler kimin soytarılarısınız
Sivas halkını Başkana ve yönetime saygı gösterilmeli 1970 lerden beri sivas maçlarına giderim bana ben senden daha iyi Sivaslıyım diyen olsa olsa kapıdaki köpektir(köpegede hakaret olmasın)
Hiçbir kimse diğer bir Sivaslıya isterse gurbette olsun ben senden daha iyi Sivaslıyım deme hakkına sahip değildir
Kendini başka gören cakal sürüleri
|
Kimse kimsenin taraftarlığını hakaretlerle ölçmeye kalkmasın, bugüne kadar taraftar bu kdr başarısızlığa rağmen sesini çıkarmadıysa hemşehrisine duyduğu saygıdandı. Rıza hoca iyi veya kötü burasının çokta önemi kalmadı. Çünkü takıma bir kan değişikliği şart artık, futbolcular verimli oynayamıyor. Bence tartışılması gereken birşey varsa sezon sonu mu gitmeli, şimdi mi gitmeli.