Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 08:36   #111
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Rıza Çalımbay'ın neden 2-1'lik akhisar maçından sonra değil de, bu maçtan sonra istifa etmek istediğini merak ediyorum. Aslında merak ettiğim şey şu. Acaba bu maçı Allah korusun kaybetmiş veya berabere kalmış olsaydık da istifa edecek miydi? Bana galibetten sonraki istifa söylemi şov gibi geldi açıkçası. Düşündüm de, "şov gibi geldi" demek yanlış oldu, "şovun daniskası".
aynen katılıyorum bu tepki 1 maçlık tepki değildi sezonun birikimiydi
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı kaptann58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 09:01   #112
5558888
Yeni Yiğido

8 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 5558888 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hocayı Hayrettin aşkı bu duruma düşürdü.
5558888 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 5558888'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 09:49   #113
H58A
Acemi Yiğido

H58A - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 H58A isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bizdaha iyi Sivaslıyız diyerek felaket tellallığı yapan yaratıklar sizin nereniz sivas lı ancak boş laflarla ahkam kesersiniz neyin ne olduğunu bilmez anlamaz düşünmeden istifa tellallığı ve küfür eden yaratıklar sizlerin kendinize hayrı yokki ilinize hayrınız olsun türkiyenin en birbirini çekemez,birbirinin arkasından konuşan ,dostunun bile yüzüne iyi arkasından kötü düşünen,bir yakını başarılı olsa onu çekemeyenlerin hepsi sivas ta toplanmış
Sivas a halkına ekonomik olarak en büyük desteği olan iki unsurdan 1.cisi Üniversite ve öğrencileri, 2. cisi ise MECNUN başkan Sivaslılar yatsın kalksın dua etsin yosa sivas cöle dönerdi ..Birde dengesizlik yapıp iyisini bilir gibi laf ebeliği yaparlar istifa ve küfür ederler sizler kimin soytarılarısınız
Sivas halkını Başkana ve yönetime saygı gösterilmeli 1970 lerden beri sivas maçlarına giderim bana ben senden daha iyi Sivaslıyım diyen olsa olsa kapıdaki köpektir(köpegede hakaret olmasın)
Hiçbir kimse diğer bir Sivaslıya isterse gurbette olsun ben senden daha iyi Sivaslıyım deme hakkına sahip değildir
Kendini başka gören cakal sürüleri
H58A isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 09:59   #114
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 504 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
H58A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizdaha iyi Sivaslıyız diyerek felaket tellallığı yapan yaratıklar sizin nereniz sivas lı ancak boş laflarla ahkam kesersiniz neyin ne olduğunu bilmez anlamaz düşünmeden istifa tellallığı ve küfür eden yaratıklar sizlerin kendinize hayrı yokki ilinize hayrınız olsun türkiyenin en birbirini çekemez,birbirinin arkasından konuşan ,dostunun bile yüzüne iyi arkasından kötü düşünen,bir yakını başarılı olsa onu çekemeyenlerin hepsi sivas ta toplanmış
Sivas a halkına ekonomik olarak en büyük desteği olan iki unsurdan 1.cisi Üniversite ve öğrencileri, 2. cisi ise MECNUN başkan Sivaslılar yatsın kalksın dua etsin yosa sivas cöle dönerdi ..Birde dengesizlik yapıp iyisini bilir gibi laf ebeliği yaparlar istifa ve küfür ederler sizler kimin soytarılarısınız
Sivas halkını Başkana ve yönetime saygı gösterilmeli 1970 lerden beri sivas maçlarına giderim bana ben senden daha iyi Sivaslıyım diyen olsa olsa kapıdaki köpektir(köpegede hakaret olmasın)
Hiçbir kimse diğer bir Sivaslıya isterse gurbette olsun ben senden daha iyi Sivaslıyım deme hakkına sahip değildir
Kendini başka gören cakal sürüleri
Kimse kimsenin taraftarlığını hakaretlerle ölçmeye kalkmasın, bugüne kadar taraftar bu kdr başarısızlığa rağmen sesini çıkarmadıysa hemşehrisine duyduğu saygıdandı. Rıza hoca iyi veya kötü burasının çokta önemi kalmadı. Çünkü takıma bir kan değişikliği şart artık, futbolcular verimli oynayamıyor. Bence tartışılması gereken birşey varsa sezon sonu mu gitmeli, şimdi mi gitmeli.
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fark58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 10:02   #115
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

rıza hocaya bazı konularda katıldığım gibi bazılarında katılmıyorum sivaslı olabilirsin ama herseferinde bjk kelimesi düşmezse takım futbol olarak sahada geziniyorsa ilk golü biz yedikten sonra takımda ruh kalmıyorsa taraftarda eleştiride haklıdır...gelelim diğer hususa rıza hocanın istifasında geri dönmesine sevindim ne kadar eleştirirsek eleştirelim istikrar çok önemli....
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 10:31   #116
doktor38
Acemi Yiğido

doktor38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 doktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISI

yorumları okudum tam bir cahil sürüsü.rıza hoca gibi bir degeri kolayca harcayınca ne karınız olcak hiç düşündünüzmü?gerçi düşünmek için akıl gerek.neymiş küfretmiş,hareket çekmiş.o konumda sen ol 90 dk sana veryansın etsinler sende haklı çıkınca boynunu bük çık ordan öylemi.bunu hiçbir nefis yapamaz.ak etti ordaki birkaç cahil.hak edene o şekilde davranacaksınki birdaha yapamasın.sivas kupada final oynayacak belkide kupayı alacak bunu gören yok.biraz sakin olun ve takıma desteginizi devam ettirin.stad boştu böyle bir maçta önce bunu düşünün bir sivaslı olarak.bu takımın şimdi yanında olmayacaksanızda ne zaman olacaksınız.çekirdek çiterek bu işler olmuyor fedakarlık istiyor bu işler.
doktor38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı doktor38'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 10:46   #117
doktor38
Acemi Yiğido

doktor38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 doktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISI

bu sezon hayrettin bıraksın futbolu artık.kaçıncı maç bu.hayrettin savunucularınada şunu soruyorum,hayrettinin sivaslı olmasından başka hangi özelliği varda bu takımda oynuyor.en yakın zaman bursada yediğimiz gol.lütfen bu oyuncu artık bitmiştir kabul edin.takım maça 10 kişi çıkıyor.hadi buna alıştık adam takımı karıştırıp rakip takım için çalışıyor o zamanda ne oluyor biz 10 kiş rakip 12 kişi.bunu unutmayın hayrettinin her maçını iyi izleyin.kendi kalemize attığı golleri hiç saymıyorum burda.
doktor38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 10:49   #118
macitim
Yeni Yiğido

macitim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 macitim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

En azindan sezon sonuna kadar kalmali bencede
macitim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 10:57   #119
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Trabzon maçından önce trabzonluların forumlarına bakmıştım adamlar inşallah Hayrettin onbir çıkar diyorlardı rakip antrenörler bile sol kanatta hayretini görünce o kanattan atak yapmaya başlıyorlar acimazsız olmak istemem ama bu adam futboldan bu kadar parayı nasıl kazandı nasıl yıllardır burada kaldı hayret ediyorum ama bizim çocuğumuz orası kesin sahip çıkalım ama artık oynamasın yeter psikolojisi bozuldu adamın dün çıkarken çok üzüldüm haline
Alt 31.03.2013, 11:15   #120
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sezon sonuna kadar yada takim 42 puan yapana kadar kalsin sonra nereye isterse gidebilir
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa