Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bir Umut...
Alt 05.04.2013, 16:46   #1
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Bir Umut...

o hareketi küfür olarak sayanları anlamıyorum eger kol sallamak küfür se neden futbolcuları mac baslamadan çağırıp kendinize kol sallatıyorsunuz ve tv ler bu hareketı neden gece 12 den önce yayınlıyor lan kelimesini bile küfür sayan RTÜK bu hareketi n neden yapılmasına izin veriyor ayrıca ben her maçta görüyorum top kaptıran topcunun sülalesine söven insanları senı oynatan hocanın...... diyen insanları bu sorum da onlara siz bu kadar küfür ederken size sallanan bir kol neden zorunuza gidiyor???????
Alt 05.04.2013, 16:48   #2
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o hareketi küfür olarak sayanları anlamıyorum eger kol sallamak küfür se neden futbolcuları mac baslamadan çağırıp kendinize kol sallatıyorsunuz ve tv ler bu hareketı neden gece 12 den önce yayınlıyor lan kelimesini bile küfür sayan RTÜK bu hareketi n neden yapılmasına izin veriyor ayrıca ben her maçta görüyorum top kaptıran topcunun sülalesine söven insanları senı oynatan hocanın...... diyen insanları bu sorum da onlara siz bu kadar küfür ederken size sallanan bir kol neden zorunuza gidiyor???????
O sallanan kolla birlikte edilen küfürler ZORUNA GİTMİYORSA oda seninle alakalı bir durum...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.04.2013, 16:51   #3
58akif34
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 773 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O sallanan kolla birlikte edilen küfürler ZORUNA GİTMİYORSA oda seninle alakalı bir durum...
yaram yokki gocunuyum
Alt 05.04.2013, 17:23   #4
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yaram yokki gocunuyum
tabi maçlara gelmezsiniz ahkam kesersiniz hadi be ordan
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı elbeylii'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.04.2013, 18:25   #5
58akif34
Usta Yiğido

Alıntı:
elbeylii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabi maçlara gelmezsiniz ahkam kesersiniz hadi be ordan
ben birtek eskisehir macını kacırdım onuda sağlik sebeplerinden dolayı kacırdım gecen sezon sezon istanbulda yaşıyordum oradakı macları bıle kacırmnadım + maca her gıtmemdeven az 10 kişinin de biletlerını ben aldım ayrıca kufuru ki ben küfür oldugunu bile düşünmüyorum üzerinize alıp ortaya düşen de sizsiniz acaba benim kadar sizde sivasspor maclarına gittiniz mi yada gidip ne kadar taraftarlık yaptınız ne kadar bu takıma destek oldunuz
Alt 05.04.2013, 19:15   #6
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ben birtek eskisehir macını kacırdım onuda sağlik sebeplerinden dolayı kacırdım gecen sezon sezon istanbulda yaşıyordum oradakı macları bıle kacırmnadım + maca her gıtmemdeven az 10 kişinin de biletlerını ben aldım ayrıca kufuru ki ben küfür oldugunu bile düşünmüyorum üzerinize alıp ortaya düşen de sizsiniz acaba benim kadar sizde sivasspor maclarına gittiniz mi yada gidip ne kadar taraftarlık yaptınız ne kadar bu takıma destek oldunuz
Sen neymişsin be abi... Hem yeryüzündeki en iyi sivassporlusun.. Hemde bu konuda teksin... Senden baskada sivassporlu yok. Helal olsun sana. Rahatsız ediyorsak siteden falan da çıkalım
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2013, 19:37   #7
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birilerine yalakalık olsun diye yorum yapmadığınız çok açık...İçinizden geleni doğru bildiğinizi yazdığınız gördüm ve teyit ettim...Hatta yorumlarınızın düşüncelerinizin şimdiye dek olan her kelimesi benimkisi ile aynıdır...Farklı konularda aynı şeyleri düşünüyoruz.Açtığınız bu konuda da sizinle aynı fikirdeyim..
Yanlız adeletli olma açısından nacizhane bir fikrimi beyanetmek isterim..Rıza Hocanın hayatı geçmişi insanlığı konusunda tanıdığım bildiğim kadarı ile her daim yanında olurum mümkün olsa dost bile olurum...Harika bir insan..Futbol anlamında bu işi bilmediğini Sivassporu geçiniz süperlig hocası bile olamayacağını her fırsatta dile getirmiş biriyim...Bunda bir çok kardeşimlede hemfikirim..Lakin her ne olursa olsun futbol anlamında tam karşısında bile olsam Rıza Hocanın gösterdiği bu tepkiye bu kadar kızmam nihayetinde etten kemikten bir insandır candır canlıdır...Bizlerin doğru bildiği insanların bile yanlışları oluyorken insan olarak sevdiğimiz Rıza Hocanın bu tasvip etmediğimiz hal ve hareketlerini sineye çekmeyelim ama çokta kızmayalım...Eğerki ciddi anlamda problem var ise profosyonelce düşünmeli ona görede devam edilmelidir...Saygıalar...

Etiketler
umut