Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Ne çektik be Sivaslım...
Alt 16.04.2013, 11:39   #1
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Ne çektik be Sivaslım...

Ne çektin be Sivasım... Ne çektin be...

Küme düşme potasının bir karış üzerindeyken Eskişehirspor'dan kovulan hocayı hemşerimiz diye takımın başına getirdiiğiiik.

Zannettik ki onunda bizim gibi MİLLİYETÇİ DUYGULARI var, sonradan da olsa bizim gibi Sivassporlu olur...

İlk başlarda çokda sırıtmadı, başarı saydığı küme düşmeme işinide yapınca kimse sesini çıkarmadı.

Sonra nooooldu.

Sene başında başka takımlarla fingirdeşti. Sivassporlu'da sesini çıkarmadı.

Zannettik ki gitmesede kalacak, parasını aldığı işini yapacak.

Yazııııık bize beee.

Yapılamayan transferlerle de lig de sıkıntıya girince bizi kendine düşman sandı.

Ne çektin be Sivasım. Ordan burdan topladığı adamları önümüze topçu diye koydu, dışarı diye bağırınca da üstümüze geldiler bee...

Oysa biz nasıl takımdık beee...

Daha kötü ama yürekli futbolcularla, inanmış kadrolarla şampiyonluklara oynamıştık be evlaaadım...

Şimdi hoca bize yumruğunu sallayarak küfürler etti...

Napacaağan...

Sesini çıkarmadan oturacağaaaaan. Ne çektin be Sivas'ım... Ne çektin be evladım.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ne çektik be Sivaslım...
Alt 16.04.2013, 13:37   #2
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 480 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne çektik be Sivaslım...

siz önce aynada kendinize bakın.asıl sivasspor sizin gibi kendini taraftar zanneden güruhtan ne çekti. siz ki kendi takımını sabote etmek için elinden geleni ardına koymayan adamlarsınız. bizim futbolcularımız artık " eğer kötü oynarsam beni de ıslıklar mı acaba" korkusu yaşamaya başlamış. eserinizle gurur duyun.sizin göreviniz rakip takımı baskı altına almak, kendi futbolcularınız baskı altına almak değil.siz daha bunu fehmetmekten uzaksınız bir de gelip ahkam kesiyorsunuz buradan.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı poyrazer5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 13:57   #3
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
poyrazer5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz önce aynada kendinize bakın.asıl sivasspor sizin gibi kendini taraftar zanneden güruhtan ne çekti. siz ki kendi takımını sabote etmek için elinden geleni ardına koymayan adamlarsınız. bizim futbolcularımız artık " eğer kötü oynarsam beni de ıslıklar mı acaba" korkusu yaşamaya başlamış. eserinizle gurur duyun.sizin göreviniz rakip takımı baskı altına almak, kendi futbolcularınız baskı altına almak değil.siz daha bunu fehmetmekten uzaksınız bir de gelip ahkam kesiyorsunuz buradan.
Seviyene inip cevap dahi yazmayacağım. Çünkü ben olan olayları yazmışım sen irin akıtmışsın...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 14:09   #4
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 480 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Seviyene inip cevap dahi yazmayacağım. Çünkü ben olan olayları yazmışım sen irin akıtmışsın...
senin o irin dediğin şey gerçeklerin ta kendisi arkadaşım. ben sen ve senin gibilerin yüzüne ayna tuttum sadece.
süper ligin en centilmen taraftarı sivasspordu bu seneye kadar. ama bu sene kötü bir gelenek başlatıldı.kendi futbolcularını, hocasını ıslıklama, rakip takımın seyircilerine "kümeye" diye sataşma, efendiliğiyle bilinen rakip takım hocasına durduk yere küfretmek.
şu geldiğimiz noktaya iyi bakın ve söyleyin:
sivaslılara, yiğidolara yakışıyor mu bu görüntüler?
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poyrazer5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 14:11   #5
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
cevap güzel mesaj çuk diye oturmuş anlayana tabi.
Alt 16.04.2013, 14:36   #6
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
senin o irin dediğin şey gerçeklerin ta kendisi arkadaşım. ben sen ve senin gibilerin yüzüne ayna tuttum sadece.
süper ligin en centilmen taraftarı sivasspordu bu seneye kadar. ama bu sene kötü bir gelenek başlatıldı.kendi futbolcularını, hocasını ıslıklama, rakip takımın seyircilerine "kümeye" diye sataşma, efendiliğiyle bilinen rakip takım hocasına durduk yere küfretmek.
şu geldiğimiz noktaya iyi bakın ve söyleyin:
sivaslılara, yiğidolara yakışıyor mu bu görüntüler?
Olayı kişiselleştirmeden yazacağım, yukardaki fikirlerle benzer düşüncelere sahip olan güruh'un görmedikleri bir gerçek var, Mehmet Akif'in şiiri ile ifade edeyim

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

Şimdiye kadar ki sessizliğimizden kimse koyun olduğumuzu çıkarmasın. Bizler şimdiye kadar kimseye sesimizi çıkarmadıysak ve sizin Rıza'nıza İstifa diye bağırdıysak, sizin Doğa'nıza dışarı diye tempo tuttuysak bunu birde siz düşünün.

Düşünemiyorsanız onu da düşündürelim. Çünkü ya gerçekten içinde bulunduğumuz durumun farkında değilsiniz, yada birilerinin piyonlarısınız ve burda o düşüncenin çığırtkanlığını yapıyorsunuz. İki durumda da aydınlanırsınız. Ama biz sizin gibi irinle aydınlatmayız ışığı tutarız. Gözünüze değil olaylara...

Futbol denen oyunda yenmekde vardır, yenilmekde. Düşmekte vardır şampiyon olmak da. Biz Sivassporlular olarak (dikkat eden onun bunun uşakları, piyonları veya yalakaları demiyorum) bunu kabullenebiliriz. Kabullenebiliriz ve takımımız düşsede ne düşürene kızarız küfrederiz nede küseriz 3 büyütülmüşe gideriz.
Bizim kabullenemediğimiz şey birilerinin başarısızlığın faturasını hep taraftara şehire futbolculara kesmesidir. Bu bir defa iki defa yapılsa susarız deriz ki sıkıştı topu bize attı. Ama sizin (iyi niyetle) savunduğunuz mu diyeyim yoksa başka sebeplerle arkasında durmaya çalıştığınız (çalıştığınız diyorum çünkü bu taraftar arkasında duranlarla beraber yıkacaktır kendini bu duruma düşürenleri) mı diyeyim insan, iki senedir her başarısızlığı birilerine fatura etmiştir. Tek açıklama gösteremezsiniz ben burda hata yaptım diyeceği.

Transferler gerçekleşmez sanki kendisi Pariste doğmuş gibi, sanki Elazığ-Karabük-Kayseri denilen şehirlerden daha aşağı Hakkari-Şırnak-Tunceli ayarında bir şehirmişiz gibi lanse eder tüm Türkiye kamuoyuna.

Taktik hata yapar Formda forvet oyuncusunu çıkarır, takım geri yaslanır golü yer, arkasından forvet sokması gerekir ama çıkan oyuncuyu giremiyor mecburi bir forvet sokar. Açıkalma yapar kadrom dar. sen golü yiyince yaslanma Forveti çıkarma bir gol daha at.

Taraftarın oyuncu ıslıklamasına gelince Taraftarın oyuncuyu ıslıklarken oyuncuya verdiği olumsuzluğun (üstüne basa basa söylüyorum) 50 katını Rıza Hocanız maçtan sonra isim vererek basının önünde eleştirerek veriyor. Taraftar bir Doğa'yı yemiştir. Senin hocan Grosicki'yi yemiştir. Senin hocan Rajnoch'u yemiştir. Senin hocan A. Kadiri yemiştir. Hem onun şöyle bir şansı var, çek antremanda at fırçanı, yada çek antremanda kenara yapma kardeşim de. taraftarın antremanda doğa'ya gidip sen bu takımın ayarında değilsin demesi düşünülemez. Taraftar fırsatını bulunca bağırır.

Tüm bunların sonucunda İSTİFA sesi yükselmiştir. Dünyada Türkiyede ilk İSTİFA sesi değildir bu. Senin hocanın yediği ilk İSTİFA tezahüratı değildir bu. Ama orda bir ilk yaşanmıştır. Rıza Hocan taraftara kolunu kaldırıp Ağzından küfürler saça saça küfür etmiştir. Bir örneği daha yoktur bunun. Ama o kol ve o küfürler bu taraftara değildir. O kolda o küfürlerde tüm olup bitene sesini çıkarmayan koyunlaradır. O kolu kaldıranı alkışlayanlaradır.
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 14:36   #7
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Hedef58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cevap güzel mesaj çuk diye oturmuş anlayana tabi.
Birde piyoncuklar var. Onları kaale dahi almaya gerek yok.
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2013, 14:44   #8
28 SVS 58
Acemi Yiğido

32 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 28 SVS 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

konu sadece rıza hoca değil şu yaşadığımız sürecte sucu sadece rıza hocada aramak ahmaklıktır bu takım ne hocalar gördü afrikadan hoca getirdiler doğru düzgün galibiyet alamdan gittiler bir çoğu tamam rıza hoca teknik açıdan iyi bir çalıştırıcı değil ama şunuda bilmeyiz ki rıza hoca gittiğinde kim gelecek yerine şu kritik haftalarda böyle laf kirliliklerini bırakıp takıma yönetime ve hocalarımza sahip cıkıp sezonu en iyi şekilde bitirmek olacak destek zamanı köstek değil bu konunun kapatılması lazım...
28 SVS 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 28 SVS 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2013, 14:48   #9
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Ahmaklık günü kurtaracağım diye geleceği yakmaktır.
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2013, 14:55   #10
28 SVS 58
Acemi Yiğido

32 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 28 SVS 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sabretmeyip herşeyi yakmatktır diye biliyorum ben dostum ayrıca gelecek korkum yok bu takım türkiye liglerinin en iyi idare edilen özellikle maddi açıdan hemde oturmuş nadir takımlardandır ben sizin gibi bu sezon düşeceğmizi aklımın ucundan bile gecirmedim..
28 SVS 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 28 SVS 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
çektik, sivaslım