Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Yıldızsaçanını Unutma!
Alt 25.04.2013, 18:40   #1
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Yıldızsaçanını Unutma!

Bu hafta önemli bir maç olacak ve anlaşılan o ki Stadyum büyük ihtimal dolacak. gelecek olanlar lütfen destek verin, susmayın gerekirse ıslıklayın/yuhlayın, ama lütfen küfür etmeyin, kalabalık olacak doğal olarak bayan seyircide çok olacak. Biraz duyarlı olalım...

Yıldızsaçanları bu hafta unutmayın lütfen 10'lu yıldızsaçan 1 lira, destekleriniz bekliyoruz.

Yıldızsaçan alamayan ya da almak istemeyen arkadaşlar 58. DAKİKA'da telefonların ışıklarını unutmayın, unutturmayın, hatta yanınızda oturanlara da söyleyin... DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

(Editöre Not: Konuyu maçtan sonra silerseniz memnun olurum.)
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Yıldızsaçanını Unutma!
Alt 25.04.2013, 18:46   #2
Yesil_Gozlu_17
Acemi Yiğido

Yesil_Gozlu_17 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yesil_Gozlu_17 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yıldızsaçanını Unutma!

Ahhhh orda Olmak Vardi Ama Kismet İş Yuzunden gelemeyecem ama maci tv den izleyecem LİGTV denen Arkadaslar 58 Dk Sovunu Gosterirlerse
Yesil_Gozlu_17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yesil_Gozlu_17'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2013, 19:37   #3
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben bulunduğum şehirden dolayı aranızda bulunamayacağım ama katılmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam :( İnşallah taraftarımız üzerine düşeni yapar.
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı nightmare58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2013, 19:50   #4
cengizzzhan58
Acemi Yiğido

cengizzzhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 511 cengizzzhan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas'ım al bu maçı artık rahatlayalım okulda dersten çok Sivassporu düşünür oldum
cengizzzhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cengizzzhan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2013, 23:22   #5
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Biz her hafta yildizsacan.kampanyasi yapiyoruz ama ben daha kayserideki 58 kadar saglam 58 gormedim
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58fatihcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.04.2013, 00:40   #6
sivasfutbol
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 911 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz her hafta yildizsacan.kampanyasi yapiyoruz ama ben daha kayserideki 58 kadar saglam 58 gormedim
Bende Kayserideydim gerçekten güzeldi ve sonuçta verdi 2 dakika sonra gol bulduk belki 2 dakikada sürmeyecekti bizim desteğimizi karşılıksız bırakmadı takımımız.
Her hafta biraz daha etkili ve güzel oluyor. Fark ederseniz takım ikinci yarı başında etkili başlayıp oyun soğumaya başlarken 58. dakikadan sonra 5-10 dakika daha etkili oynuyor. Bizi Trabzonu, Bursasının şunu bunu ilgilendirmez. Takımımızı nasıl ateşleyebiliriz önemli o bence.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.04.2013, 08:30   #7
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende Kayserideydim gerçekten güzeldi ve sonuçta verdi 2 dakika sonra gol bulduk belki 2 dakikada sürmeyecekti bizim desteğimizi karşılıksız bırakmadı takımımız.
Her hafta biraz daha etkili ve güzel oluyor. Fark ederseniz takım ikinci yarı başında etkili başlayıp oyun soğumaya başlarken 58. dakikadan sonra 5-10 dakika daha etkili oynuyor. Bizi Trabzonu, Bursasının şunu bunu ilgilendirmez. Takımımızı nasıl ateşleyebiliriz önemli o bence.
Katiliyorum. 58ler gittikce guzel hale geliyor. Takimin randimani tam dustugunde 58 geliyor ve faydali oluyor evet. Takimi atesleme konusunda da haklisin... digerleri bizi ilgilendirmez. Digerlerinin bizim takima katkisi yok. Dusunmeye bile degmez
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.04.2013, 18:18   #8
sivasfutbol
Usta Yiğido

Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katiliyorum. 58ler gittikce guzel hale geliyor. Takimin randimani tam dustugunde 58 geliyor ve faydali oluyor evet. Takimi atesleme konusunda da haklisin... digerleri bizi ilgilendirmez. Digerlerinin bizim takima katkisi yok. Dusunmeye bile degmez
Stadın bir bölümünde değil, artık tüm tribünlerde görmek istiyorum. Sanırım olacak bir gün
Alt 27.04.2013, 08:26   #9
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Yıldızsaçanla beraber yanımızda BEYAZ MENDİL de getiriyoruz. SAkın unutmayın, unutturmayın. Bu sefer 58. dakika da ve maç sonunda çok güzel ambians olacak inanıyorum.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.04.2013, 14:02   #10
izmirliyigido
Gast

Beyaz Mendilleri unutmayın !...

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
unutma, yıldızsaçanını