Cevap: Ahlaksızca Yaklaşım
Şu mide bulandırıcı şeyleri duydukça böyle takımlardan nefret ediyorum. Hani nerde bunda spor ahlakı, sportif adalet? Ulan ş.refsizler herşeyi illa ki siz kendini büyüten 4 takım mı almanız kazanmanız lazım. O halde biz figüran isek aradan çekilelim siz 4'ünüz aranızda Lig kurun, birbirinizi yenip durun 34 maç biriniz şampiyon olun, biriniz kupayı alın.
Bizde ayrı bir Ligde oynayalım mesela Anadolu Süper Ligi olsun 14 takımlı, bizde de bileğinin gücüyle kim şampiyon olursa kabulümüz. Hep böyle alavere-daleverelerle bıktırdınız artık. Lanet olsun hepinize. Kulüpleriniz batsın, sürüm sürüm sürünün, kapınıza kilitler vurulsun adınız kalmasın inşallah. Birbirinizden beter olun, değil Türkiye'de, Avrupa'da bile 5 yeyin oturun bundan sonra hiç üzülmem. Hele de bu hamsi beyinlilere artık zerre acımıyorum.
İnşallah, Allah'ın yardımıyla TrabSONspor'a orada vurup geleceğiz. ERMAN, ENERAMO ve AATIF eğer bu takıma kupayı aldırmazsanız, gittiğiniz yerde yüzünüz gülmesin !. Bu kadar da açık beddua ediyorum. Neden? Çünkü siz isterseniz değil TrabSONspor'u orada yenmek, kupayı bile kaldıracak güce sahipsiniz. Şu adi hamsilere en güzel cevabı siz verin..
.
|