Hocam normaldir ama 5 topun 5inide o adama vermezsen kuşku uyandırır.Kamil'in kalecinin ayağından aldığı ve pas vermek yerine kaleyi tercih ettiği bir pozisyon var mesala.Net durumda topu pas olarak çıkarabilecekken sırf diğerlerinin kendisine yaptıklarının intikamını alır gibi kaleyi tercih etti.
Çok haklısın sevgili kardeşim olanda Sivas'ın averajına oluyor ...
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Haberimiz olsa misafir ederdik en azından bir yemek yerdik aşkolsun abi sanaldan tanışıyoz ama reale dönüşsün beklerim vallaa misafir etmekten onur duyarım ..
Bir dahaki maçda inşallah irtibat kuralım,ben de onur duyarım.
Korcanı veren Allaha gurban oluyum.Bu Atıf var ya Maradona'nın müslüman versiyonu.Adem eşittir ADAM.Tam bir meastro ve lider.
Atıf ve Ziya öyle güzel paslaşdılar ki rakibi moralman bitirdiler.Ortada sıçan gibi birşey yani.
sivas'ımızı şampiyonluk'dan edem takımlardan birini ptt ligine yollamak büyük bir şerefti bu şerefe nail olmaktan bir sivasspor!lu olmaktan bir yiğido olmakdan büyük onur duydum helal olsun anadolu yıldızları size sırada inşallah gaziantepspor var seneye onlarda düşerse ve düşmelerine biz sebeb olursak intikam tam manasıyla alınmış olacaktır şimdi ise yönetimin yapması gereken bir şey daha var istambula ve drabzoma otobüs kaldırmak olacak büyük sivasspor taraftarı bukadarını hak ediyor düşüncesi içideyim
Herşey güzeldi hasdı da.... erman, kadir, aatıf, eneramo eğer burayı okuyorsanız size sesleniyorum...bu maçta grosickiye çok büyük ayıp ettiniz. ben eğer onun yerinde oluyum maçı bırkır giderdim. adam bomboş sanki o yokmuş gibi davranıp pas atmıyor ona atmayı, top göndermeyi düşünmüyorsunuz bile. adam 2 tane asist yaptı, hatta ilk gol de onun dönen topuydu. bir tane de o gol atsa kendini bulsa moral olsa ne olur sanki. ondan sonra grosicki oynamıyor oynayamıyor oluyo e olur tabi. halı sahada bile bana pas atmazlarsa moralim bozulur kendimi oyuna vermem. biraz kendinizi grosickinin yerine koyun...