Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
Alt 08.05.2013, 22:46   #31
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alınan bu 6-0 lık sonuç Rıza Hoca'yı kendisi istese bile gelecek sezon bu takımın başında tutamaz. Kaldı ki kendisi de zaten Sivas'ta misyonunu tamamladığını düşünüyordu. Dört-beş hafta önce bir grup taraftarın istifa çağrısı yaptığı iç saha maçından sonra zaten istifasını başkana vermişti. Başkan da sezon sonuna kadar kalmasını rica etmişti. Rıza Hoca'yı verdiği hizmetlerden dolayı istifa sesleriyle değil alkışlarla yolcu etmeliyiz. Yarın kendisinin başkanla görüşüp istifasını sunacağını düşünüyorum. Ama velev ki etmedi,Karabükspor maçının sonuna dek beklemeli ve maçtan sonra alkışlarla uğurlamalıyız.
'Çalımbay İstifa! ' demek bize yakışmaz.
1) Rakiplerimize Sivasspor kendi evladını yuhalayarak ağlatarak gönderdi dedirtmemeliyiz. Bunu Muhsin Ertuğral'a ve Bülent Uygun'a yaptık ama Rıza Hoca'ya yapmayalım.
2) Karabük maçından alacağımız bir mağlubiyet bizi küme düşürür. Maça TS maçı hiç olmamış gibi tekvücut çıkmak,takımı desteklemek ve herkesin hesabını maç sonuna saklaması gerek.
Bu hem ligde kalarak gururlarını ve kariyerlerini kurtarmak şansı elinde olan futbolcular ve teknik ekip için hem de biz Sivasspor sevdalıları için olmazsa olmazdır.
Sadece Karabükspor maçına odaklanıp o doksan dakika sonuna kadar bu istifa konusunu buzdolabına kaldıralım.
Evet olan oldu. Iki dunya bir araya gelse hoca artik Sivasta kalamaz. Bu nedenle emekleri icin tesekkur edelim . Bize yakisan sekilde hocayi ugurlayalim
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.05.2013, 22:48   #32
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***tek suclu calımbaydır ,sadece bu mac icin demiyrum,bu macta hic bir beklentim yoktu rızanın calıştırdığı takımsa bu sonuc normaldır.adamlar hakemleri etkilemeyi biliyorlar teknik adamıyla ve yöneticsiyle ,adamlar daha ilk 15 dak. 4 dirsekle oyuncularımız yere indirdiler,hocamızda bi tepki yok,gecen hafta kayseri ts macında hakemin yanlış karaına tepki tolunay da adam ceketini cıkartıp hakemi dövecekti.bizim hoca ve yöneticilerde bir tepki yok.adamlar hem bizim oyunculara dayak hemde gol attılar.2 kulübün rasındaki farklar bunları gördüm.yanı hem takım hemde külüp olamadık onun için hep 6 yiyoruz . son olarak calımbay dan sakın karabük macına kaleci borjanla ve gecmişteki tüm maclarda olduğu gibi her zaman sahada yürüyen kamil ve enaramouyu deneme yoksa gene hüsran yaşarız.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.05.2013, 22:49   #33
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende sezon basından belli Rıza hocayı istemeyenlerdenim. Lakin bugun gördükki sadece Rıza hocaya baglamak olmuyor olayları. Bu futbolcuların alayının ALLAH belasını versin diyecem oda olmuyor. Macı izlerken gözlerim doldu. Yanımda Trabzonsporlularda vardı dalga gectiler Ömrümde duygulandıgımız anlar az olur. Ben böyle bir acıyı hissetmedim desem yeridir Ama ne olursa olsun su son macımızı alalım ve lige tutunalım. Bunun için gönülsüzde olsak trübünde yerimizi alıp destek olalım. Ben Kayseriden Karabük macına gelicem. Oradaki hemserilerimizinde bilinçli davranıp destek olması lazım. Elbet sezon sonu cogunun ipi cekilir. Ligde kaldıktan sonra tepkimizi versek daha iyi olur.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.05.2013, 22:51   #34
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1095 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
önümüzdeki bir hayati maç var bunların şimdilik yeri zamanı değil acımızı içimize gömüp karabük maçını atlatalım ligde kalalım sonra hepimiz eteğimizdeki taşları dökelim lütfen.
abi son 2 maça bülent albayrakla çıkalım yeminle yine ligde kalırız...maçı film izler gibi izleyen, hiçbir müdahalesi olmayan birine ihtiyacımız yok...küfür ve kötü tezahürat yemeden buraya hiç gelmeden istifa edip gitsin...
Alt 08.05.2013, 23:40   #35
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

abi son 2 maça bülent albayrakla çıkalım yeminle yine ligde kalırız...maçı film izler gibi izleyen, hiçbir müdahalesi olmayan birine ihtiyacımız yok...küfür ve kötü tezahürat yemeden buraya hiç gelmeden istifa edip gitsin...
Bülo Albayrak iyi teknik direktör olsa Rıza Hoca babasının peşinde gezerken takımı boş bıraktıklarında Sivas adam akıllı oynardı çoğunda yenildi bir takımın bel kemiği yardımcı direktördür. Bu takımda sorun teknik heyet! Hepsi defolsun!
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2013, 23:47   #36
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tek hedefin kupaydı haydi rıza ve saz ekibi dışarı hiç bir laf demeden onurunla istifa et
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2013, 23:49   #37
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hani tek hedefin kupaydı rıza...
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2013, 00:05   #38
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Çalımbay artık Sivassporumuzdaki misyonunu tamamlamıştır. Hataları olmuştur ama hizmetleri de inkar edilemez. Onu yiğidolara yakışır şekilde alkışlarla, çiçeklerle göndermeliyiz. Sırasıyla 5 sezonda 4. teknik adam değişimimiz olacak. Önceki üçü Sivas'ı Sivassporu çok sevdiklerini ve unutmayacaklarını söyleyerek,ağlayarak gözyaşlarıyla ayrıldılar. Rıza Hoca'ya Karabük maçını alma ve taraftara galibiyetle veda etme şansını vermeliyiz. Gelecek sezon hocamızın takımda olmayacağını bilmeyen kalmadı zaten. Başka hocalarla görüşmelerin başladığı haberleri bile geliyor. Kaldı ki,Karabükspor maçını biz taraftarlar alacağız zaten. Ölüm kalım maçımızı stadımızda rakibimize kaybedersek zaten Sivasspor taraftarıyız demeyelim. Biz bu işi bırakalım.
Gün birlik olma günü. Olan olmuştur. Pazartesi günkü maçı düşünelim.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2013, 00:10   #39
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

Malesef sevgili Sivasspor'umuz bizleri bir kez daha hayal kirikligina ugratti,fakat buarada hakemin katliamini göz ardi etmemek gerek,macin ilk penaltisi Sivasspor legine verilmesi gerekirken vermedi,rakibine ardan remen tekme atan iki Trabzon'lu oyuncuyu direk kirmizi karttan atmasi lagimdi atmadi,UEFA'nin bu konuda kesin talimati var,bunu bildigi halde halen uygulamiyorsa bunda ben bir ard niyet ararim,saygilarimla,umarim Karabük macinda'da bir husran yasamayiz.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kolukisa'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: REZALET
Alt 09.05.2013, 00:16   #40
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: REZALET

Alıntı:
BLUEDREAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli dostlar;
Yeni bir rezil maçı daha kahrolarak seyrettim. İnanın utandım. trabzon spor(rum pontus spor)'a yenilmek hele hele bu kadar farklı bir skorla yenilmek kanıma dokundu. Bu utançla artık bu takımı tutamam. Arkadaşlar tamam taraftar kötü günde takımın yanında olmalı lakin bu kadarda rezil bir takım olamaz yaaaa.
Nerden nerelere geldik. Lige çıktığımız, o şanlı başarılar alan bir takım ne hle geldi. 2-3 senedir ligde küme düşmemeye oynuyoruz.Bu ne anlaşılır bir durum, ne de katlanılan bir durum. Ben SİVASSPOR için FENERBAHÇE'yi bıraktım. Böyle olmaz. Dilerim ALLAH'tan İNŞ ALLAH küme düşerler. Hiç olmazsa artık SİVASSPOR'un başarısızlıklarını gazetelerde görmem.Lütfen kimse beni kınamasın.
Şu yenildiğimiz maçlara bakın ALLAH aşkına hep ilk yarı 1-0 mağlup olup ikinci yarı dağılan bir takım. Ben rum pontus sporlu arkadaşlarımın yüzüne bakacak yüzüm yok yahu. Böyle rezaleti ben artık kaldıramıyorum. Böyle devam edersem sağlığımdan olacağım. Sayın başkanımız Mecnun bey hala bütçeyi düşünüp akılsız ve ucuz transferler yapmaya devam etsin. Ben olsam; madem bütçeyi düşünüyorum o zaman hiç yabancı transferinde bulunmam, direk ucuz yerli futbolcuları transfer ederek ikinci ligde devam ederim. Benim neyime süper lig. Tabiki taraftar bu rezil sonuçlar alan bir takımı görmek istemez.
Sayın başkan ve teknik direktörümüz taraftarları maça davet ediyor. ALLAH aşkına kim bu rezaleti görmek isteyipde maça gelmek istemez.İnanın bana bundan 1 ay öncesine kadar memleketime gelip takımımın maçını izlemek istiyordun ama şimdi asla asla asla. İsmini bile duymak istemiyorum.
Sizlere hayırlı akşamlar diliyorum.
[B]

Vaybe iyi gün dostu senin gibi Sivaslı olmaz olsun

Etiketler
Çalimbay, rezalet, İstİfa